Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czlowiek sam sobie moze dac poczucie bezpieczenstw nie majac przy sobie

Polecane posty

Gość gość

nikogo?

Gość gość
Jeśli potrafisz się obronić to jest to prawdopodobne, ale nawet osoba samotna potrzebuje czasem wsparcia kogoś bliskiego.

Gość gość
czyli wsparcie jest bardzo potrzebne?A gdy go nie ma?Jak czlowie ksie czuje?Jak sie zachowuje?

Gość gość
Pogadać można nawet z obcym człowiekiem, więc wsparcie zawsze się znajdzie.

Gość gość
10:40 Do takich sytuacji nie można dopuścić. Ja zawsze zabezpieczam się na kilku frontach. Jak któryś zawiedzie to są pozostałe, dlatego mimo samotności czuję, że zawsze ktoś jest nawet jeśli widuje się z nimi okazjonalnie.

Gość gość
a jak nie masz rodziny? to ona daje poczucie bezpieczenstwa

Gość gość
Jeśli zostałeś tak wychowany (poczytaj o bezpiecznym stylu przywiązania), do tego jesteś nieco aspołeczny i introwertyczny to myślę, że taka osoba może całkiem nieźle funkcjonować. Ale też raczej nie w totalnym oderwaniu od innych.

Gość gość
hh

Gość gość
,u mnie swietnie dzqa 1 osobowa armia.zamykam sie wdomu sama .nie dopuszczqm rodzina iprzyjaciol.i kisze sama tak dlugo az rozwiklam problem.to jest trudne ale nikt mi nikt mi niemaci i przeszkadza.zrob sobie babski wieczor,dobre zarcie i picie.wez kartke i napisz tam problemy.moze nie odrazu znajdziesz wszyskie rozwiazania ale wiekszosc tak.idz spac o od ranka juz bedzie llepiejnie pij alkoholu i nie powinnasc tez jarac..trzymaj sie bo ludziska spotworzaly nieslychanie.nie dawaj wejsc sobie na glowe.w koncu ty jestes majwazniejsza