Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie kogoś w związku który jest jak trafienie się ziarnka ślepej kurze?

Polecane posty

Gość gość

Ja znam. Łaska ani specjalnie ładna, ani sympatyczna (fałszywa, interesuje sie cudzymi zarobkami, obgaduje na potęgę i każdy ja ma za falszywca). Faceta ma idealnego męża i ojca a do tego przystojny.

Gość gość
Znam ale w druga stronę. Ona super a on masakra

Gość gość
Ja, mam 3 grupę inwalidzką, zostawiłam pierwszego męża dla drugiego. Mam dziecko z pierwszym, drugi go usynowił i jeszcze mamy 2 własnych. Teraz przeszłam bardzo poważną operację,która mnie oszpeciła. Nie chcę pisać dokładniej. Ale jest nam dobrze i jeszcze teściową miałam normalną. Z początku nie była zachwycona taką synową, ale stwierdziła' co jej syn pokocha to ona polubi'. Jest jedynym synem, ma 4 siostry. Z wszystkimi mam bardzo dobry kontakt, a jedna jest dla mnie jak siostra.

Gość gość
21:36 super czytać ze tak ci się układa. Takie historie podbudowują i wtedy człowiek myśli: a może mi się tez uda...:)

Gość gość
lol woytek myslalam ze zginales pod ciezarowka w nicei..

Gość gość
To ja 21.36 i jeszcze dodam, że mam bardzo dobry kontakt z siostrami mojego pierwszego męża. Nie mają do mnie żalu, że tak się to ułożyło, a jeszcze jedna z nich jest moją bratową. Nie ułożyło nam się, bo ślub wzięliśmy tylko dla tego że byłam w ciąży. Ja byłam świeżo po maturze i miałam 18 lat, poszłam od 6, a on miał 21. On też ułożył sobie życie i ma 2 córki. A moja bratowa woli przyjeżdżac do mnie niż do jego nowej rodziny. Nawet mój były teść mnie kiedyś odwiedził i stwierdził, że dobrze, ze go zostawiłam, przynajmniej teraz wszyscy są zadowoleni z życia.

Gość gość
Znam. Baba porażka a on marzenie każdej kobiety. I nie mówię tu tylko o jego zachowaniu ale wygląd tez mega. Ona myszowata, buzia szczura a zachowanie zazdroszczacej wszystkim wszystkiego przekupy z targu ...najbardziej mnie dziwi jak bardzo miłość jest ślepa. ..on poza nią świata nie widzi a kobita gorzej niż przeciętna z wyglądu i zachowania