Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karmię piersią jestem ciągle głodna

Polecane posty

Gość gość

jestem cały czas głodna i nie mogę się niczym nasycić. Karmię co 2godz., czy to stąd ten apetyt? cały czas mi się chce słodkiego

Gość gość
Też tak miałam na początku. Ciągle głodna i waga leciała w dół. Jadłam dużo kaszy jaglanej z dodatkami.

Gość gość
Ja jestem ciagle glodna:) choc na poczatku bylo gorzej.dziecko ma 10 miesiecy i nadal karmie. Nie stosuje diety waga spada

Gość gość
Ja przez pierwszy miesiąc byłam ciągle głodna, normalnie wiadro zamiast żołądka :) wogole miałam wyłączone uczucie sytosci.zjadłam obiad i nie czułam ze jadłam cokolwiek :) i niesamowite pragnienie , piłam min 3 litry płynów. Teraz w drugim miesiącu kp już jem normalniej tzn czuję się syta po posiłku. Plus jest taki że słodyczy nie jem wogle.

Gość gość
Ja nic nie schudlam ;) a na diecie bylam. :)

Gość gość
ja mam tak samo a karmie juz 1.5 roku i wciaz mam wilczy apetyt:(

Gość gość
Też tak miałam i wciąż mam (troszkę mniej). A karmię dopiero 3 miesiące. Najgorzej na początku. Na szczęście córa teraz już wszystko toleruje więc się najadam normalnie :) PEwnie wina diety,.,

Gość gość
Autorko jesli cie ciagnie na slodkie, tzn ze brakuje ci mineralow. Kup dobry zestaw witamin, ale nie dla kobiet w ciazy, bo prawda jest taka, ze te zestawy maja kiepski sklad. Kup jakis witaral, centrum, vitotal i bierz nawet 3-4 tabletki dziennie. Jak sie dowitaminizujesz i ochota na slodkie spadnie, to i apetyt sie unormuje.