Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój były mąż ma córkę

Polecane posty

Gość gość
Ale cię porypało.

Gość gość
Zgadzam się z gościem wyżej. Masz niezle nas ra ne pod kopuła

Gość gość
Do czego ?

Gość gość
Niby dlaczego?

Gość gość
Autorko, ty naprawdę jesteś kretynką. Po pierwsze: długie sukienki są ładne i modne, byłam na weselu tydzień temu (29 kwietnia) i KILKA dziewczyn - nie jedna - KILKA miało długą suknię. Kto i kiedy powiedział, że na wesele to tylko krótkie? pierwsze słyszę, . Trafiłaś na wesele, że była tylko jedna kobieta w takiej, ONA. To nie reguła, że ma być krótka, okropnie zacofana jesteś Po drugie: było się nie puszczać, najpierw zdradzasz męża, a potem jakby nigdy nic coś bredzisz, że rozwód, że nowa żona bla bla bla\ Po trzecie: to cudowne, że ojciec jest zapatrzony w córkę i za uja pana nie rozumiem, twojego tępego zdziwienia, że traktuje ją jak księżniczkę. Ha ha ha, mogłabym się nawet założyć, że gdybyście nadal byli małżeństwem i mieli córkę, to byłby dla niej taki sam, A WTEDY TO BY BYŁO DLA CIEBIE NORMALNE Po czwarte: jesteś strasznie, strasznie żałosna i nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. A dlaczego? Patrz podpunkty wyżej.

Gość gość
Na wesele ubiera się koktaljowo, teściowa - elegancka kobieta była w krótkiej sukience. Taka sukienka nie jest praktyczna tym bardziej przy małym dziecku. Dlaczego nie rozumiem jego zachowanie wobec dziecka - on nigdy nie był taki, zawsze twierdził,zostawił by dziecko z nianią, nigdy nie pokazywał czułości publicznie, co do tego ze traktuje ją jak księżniczkę to dziecka tak się nie traktuje, co taka dziewczyna będzie miała w głowie kiedy dorośnie ? Też będzie miała 3 sukienki na jedno wesele ?

Gość gość
Nawet jeśli będzie miała 3 sukienki na jedno wesele - co Ci do tego? Ty będziesz za nie płacić? Weź się ogarnij...

Gość gość
Nie, ale wychowanie księżniczki nie jest dobre, a oni wszyscy sie nią zachwycają, mój były mąż kiedyś będzie miał problem z wychowaniem. Nigdy nie widziałam to w roli ojca.

Gość gość
Polecam maść na ból doopy :D

Gość gość
Przez tyle lat o nim nie myślałam a teraz spotkanie z jego rodziną, w tym samym składzie byliśmy na naszym weselu ( prawie).

Gość gość
Dzieci zmieniają ludzi. Nie masz dzieci wiec tego nie wiesz. A ze on kocha córkę, to co za zbrodnia przebrać dziecko 3 razy na weselu. Może zbrudziła jedzeniem sukienkę i musieli ja przebrać. Sama byłam z corka na weselu jak miała 3 latka i tez ja pare razy przebieralam . Gdyby to bylo twoje dziecko to inaczej reagowalabys na zachowania innych w stosunku do niego .patrzac z boku na obce dziecko zawsze ma się inne podejście niz do własnego czy to do córki czy to wnuczki. Śmieszna jestes życia jeszcze nie znasz

Gość gość
durny wpis a wy się pienicie -nie warto !

Gość gość
Autorka to strasznie żałosny człowiek, aż brak słów

Gość gość
Co innego przebrać 3 letnie dziecko, które je wszystko a co innego malutkie jeszcze nie roczne dziecko które nie je normalnych potraw i nie może sie pobudzić. Po prostu dziwią mie te zachwyty nad dzieckiem. Jest zwyczajnym dzieckiem - ładna dziewczynka, ucząca się chodzić, piszcząca. Oni po prostu wszyscy zwariowali na jej punkcie.

Gość gość
Zwariowali na punkcie dziecka, a Ty jesteś dla nich już tylko przeszłością. Mąż ma super rodzinę, dziadkowie synowa i wnuczke, a Ty jesteś tylko była, nic nie znaczącą żona

Gość gość
Jak zawsze gdzies będę w jego życiu, wspomnieniach.

Gość gość
Nie sądziłam że tak szybko znajdzie sobie następstwo za mnie.

Gość gość
Autorka to ta idiotka od tych prowokacji co męża zdradziła i kazał sie jej wynieść z domu i chce rozwodu i wmawiająca wszystkim, ze sobie życia juz jej maz nie ułoży bo ma 30 lat i jest za stary. Taki sam sposób pisania. Takie rzeczy i głupoty pisze tylko chora psychicznie osoba. Wy jej odpisujecie a ona ma ubaw. Takiego bełkotu to nawet 14 latka by nie wymyśliła.

Gość gość
15,44 roczne dziecko nie je normalnych rzeczy? A co niby je? Mam dwoje dzieci oboje mając rok jedli juz normalne posiłki. wiec może i mała jadła z rodzicami lub cos pila i poplamioną sukienkę trzeba bylo zmienić. Normalna sprawa

Gość gość
prowo, nie wierzę, że na świecie żyją takie wariatki..

Gość gość
Autorko trzeba było się nie puszczać. Czasu nie cofniesz.

Gość gość
up