Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile przytylyscie w ciazy i jak szybko zrzycilyscie wszystkie kilogramy?

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
Pierwsza ciąża plus 18. Poród w lutym,zrzucilam mniej więcej do świąt Bożego Narodzenia ale nie odchudzalam się ,nie cwiczylam ,samo zeszło. Cały czas KP ale to w ogóle nie wplywalo na chudniecie bo miałam duży apetyt :) tak naprawdę to waga bardziej ruszyła na jesieni. Druga ciąża też plus 18 kg, jestem 2.5 miesiąca po porodzie i zostało mi 7.5 kg na plusie. Też KP ale waga stoi w miejscu od ponad miesiąca. Nie zamierzam ćwiczyć zbytnio więc podejrzewam że znów mi trochę zejdzie :)

Gość gość
Przytyłam 10 kg po miesiącu od porodu miałam -12 kg.

Gość gość
ja ok 15kg przytylam, w pierwszych tygodniach połogu chudlam b.mocno, zważyłam sie pierwszy raz ok. 3 miesięcy po porodzie i ważyłm 1 kilo mniej niż wcześniej

Gość gość
U mnie 7-8 kg na plusie, jakieś 2 tygodnie po porodzie waga już była sprzed ciąży, a potem poleciała jeszcze w dół. Karmienie piersią robi swoje.

Gość gość
Przytyłam 12 kg i wszystko zrzuciłam w 6 tygodni. Myśle, ze bardzo woda mi sie w organizmie zatrzymała. Wiadomo oczywiście, ze jędrność ciała wróciła trochę pozniej, do tego trzeba troszkę więcej czasu i często potrzeba ćwiczeń.

Gość gość
Wg moich doświadczeń jest tak ( ja tak miałam): Do 12 kg zrzucisz szybciutko ( dziecko,woda etc). Powyżej 12kg to tłuszcz niestety i trzeba się trochę nameczyc lub poczekać bo nie na każdego karmienie piersią działa odchudzajaco .