Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość internautka

Efekt motyla.

Polecane posty

" Życie Zanim się opamiętasz, Kołyska, ołtarz, cmentarz - I robisz smutne odkrycie, Że to już całe życie." j.w.

"Zmartwychwstanie Przyszli, znaleźli kokon motyli, Ponure requiem nad nim zmówili, A motyl w słońcu bujał w tej chwili." j.w.

Gość gość
Jutro rano się stawiam.

Gość gość
lubię takie niepokorne

Gość gość
Nie bardziej niz ja.

"Nie napisałam tego. Prawda, że nie?" x Nie rozumiem tego postu... Odniosłaś się do jakiegoś wcześniejszego, tak?;)

Jeśli to naprawdę był purysta, to widzę trzy możluwości: 1. Doopa mu się zagoiła po ostatnim biciu, ale ma sklerozę. 2. Przestudiował słownik i wydaje mu się, że stał się przez to inteligentniejszy. 3. Lubi dostawać w doopę. 🖐️

"Ale kopiesz w doope, a niektóre jednostki mają właśnie tam cały układ nerwowy" x I znów ciśnie mi się na usta coś niecenzuralnego. Jak przeniosą mi topik na erotyczny, to już go nie znajdziemy. ;-) x Co Ci się śniło? Opowiadaj.

Gość Helenka Zy
Albo hemoroidy mają. W rzeczonej d***e.

Gość gość
mundra tez

Gość Helenka Zy
Ładna, mądra. Podobno faceci boją się takich kobiet. A wokół Ciebie jakoś zawsze się kręcą. Mogłabym wysnuć podejrzenie, że jesteś głuchoniema, ale tutaj i ten argument upada. Więc jak to z Tobą jest, młoda? Co z Tobą nie tak?

Właśnie przypomniałaś mi o piwnicy, która się z każdym rokiem kurczy, wypełniona po brzegi ofiarami mojej niefrasobliwości. Nawet mnie samą trochę to smuci. Pójdę do piekła. Albo chociaż do kosmetyczki. 🖐️

Kosmetyczna jakaś dziwna. Wzięła kasę i zrobiła co swoje. Nie wspomniała nawet słowem, że nie ma co poprawiać, że to wyłącznie z grzeczności i tylko dlatego, że się fatygowałam.

Teraz idę na topik "Czary coś tam spętanie miłosne", bo chcę Helenko żebyś się tu pojawiła. Na MSa nie liczę, bo pilnuje betonu, purysta znalazł inną Annę, a Druha nie ma, Bo(wiadomo co robi).

Gość Helenka Zy
Przepraszam, że dopiero teraz, ale jeden pan odczynił czary, żebym była w zupełnie innym miejscu. Aż tylu panów tutaj nie ma?

"kopiesz w doope, a niektóre jednostki mają właśnie tam cały układ nerwowyoczko.gi" Jeśli to o puryście, to znaczy jeżeli tak jest w jego przypadku, to jako pedzio musi czerpać z tego faktu maksimum przyjemności. To znaczy z umiejscowienia układu nerwowego, nie kopania. No chyba że łączy being gay z badań;)

Tylko, że ja zapłaciłam pięć stów za te czary, Helenko. Jak na pięć stów, to wolno trochę szłaś. Aż żadnego nie ma Helenko. Znów padło na Ciebie. Uwaga, będę uwodzić.

Piąta klepko, proszę mi nie płoszyć purysty. Nie wiadomo jeszcze, czy jest pedziem, wiadomo tylko gdzie ma układ nerwowy. To czasem nie idzie w parze i ja właśnie na to czyham... tfu... liczę na to.