Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tradzik u kota, znacie jakies domowe sposoby?

Polecane posty

Gość gość

Moja kotka ma tradzik. Wyglada to jak skupisko pchel na pyszczku, takie male czarne strupki. Podobno u bialych kotow wystepuje to schorzenie czesciej. Dbam o higiene misek do jedzenia i przemywam te strupki woda utleniona. Znacie inne sposoby, nie chce zeby z tego zrobily sie rany.

Gość gość
Spróbuj jodyny, albo spróbuj weterynarza

Gość gość
tak bede musiala isc do weta

Gość gość
heheheh trądzik u kota??? :D Nie ma takiego czegos, to parch jakiś. Miałam troche kotow w swoim zyciu, to jakas choroba wirusowa, bedzie mu to wyskakiwalo co jakis czas..to mozna zaleczyc ale calkiem chyba nie bardzo sie pozbędzie.

Gość gość
Sprawdzalam na googlu i wychodzi na to, ze naprawde ma tradzik. Mam 2 koty niewychodzace, ten ciemny tego nie ma, ten bialy tak. Koty nie maja pchel, sa zadbane, dobrze zywione (daje im Macs, a na kolacje czesto gotowana ryba, albo mieso), szczepione, piasek w kuwecie czyszcze raz dziennie, a raz w tygodniu cala myje. Na pyzczku kot ma skupisko malych, czarnych strupkow, juz mial cos takiego kilka miesiecy temu, ale przemywalam to woda utleniona. Teraz znowu sie pojawily, a czytajac na googlu to moga sie z tego zrobic rany. Dlatego jednak przejde sie do weta. Ale dzieki ;.)