Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdojrzały

Kobiece gierki czy poważne zainteresowanie ?

Polecane posty

Gość gośćdojrzały

Kochałem się w niej w ogólniaku, wszyscy się w niej kochali, szprycha nie z tej ziemii, do tego dziana, zgredzi z wyższej półki, jeszcze przed maturą jeździła własną bryką. Dla nas nieosiągalna. Moje zd***** było kosmiczne, gdy mnie w niedzielę zagadała, to ona mnie poznała, musiałem zrobić niemałego karpia sądząc po jej śmiechu. Od słowa do słowa, tak, to już 10 lat, poszliśmy na kawę, z sekundki zrobiło się kilka godzin, opowiedziała mi chyba cały życiorys. To z jej inicjatywy umówiliśmy się na sobotę. I wszystko byłoby oki gdyby nie jej dzisiejszy telefon. Nie powiedziała tego wprost ale dała do zrozumienia, że ma żal, że się cały dzień nie odezwałem. O co jej chodzi ? Traktowałem to spotkanie jako koleżeńskie, odświeżenie znajomości, nie czuję się zobowiązany do codziennych kontaktów. Czy ona może ona myśli, że mnie owinie wokół palca ? Szkolne czasy się skończyły, podoba mi się nadal, to fakt, ale człowiek myśli już inaczej, niestety.

Gość gość
Po stylu pisania to ty niekoniecznie jestes 'dojrzały' .

Gość błękitnaa
Kobiety już takie są, że jeśli wam się dobrze gadało, to liczą na kontakt i adorację ze strony tegoż faceta. Jeśli z Twojej strony to było rzeczywiście tylko koleżeńskie spotkanie i nie zamierzasz nic z tym dalej robić to po prostu daj sobie spokój. Nie zawracaj głowy nam, ani tym bardziej jej.

Gość błękitnaa
I wielu facetów nie ma nic przeciwko owijaniu wokół palca ;)

musiałem zrobić niemałego karpia sądząc po jej śmiechu. x dobrze, ze nie uwolniles orki

Gość gość
kobieta bluszcz

Gość gość
Dla laski duży plus za to że sama zagadała, to naprawdę rzadkie u Polek-kretynek. Natomiast dobrze robisz dając jej do zrozumienia, że nie jesteś jednak na każde jej zawołanie po tym jak zagadała i pewnie liczy na hołdy. Niech zobaczy, że nie jesteś taki łatwy do zdobycia i się postara. Dobrze wszystko robisz, jak należy.

Gość gośćdojrzały
Gdybym sam tego nie przeszedł, nie uwierzyłbym, że przez 5 lat była z jednym facetem. Nie poukładało nam się życie jak sama powiedziała. Podpucha czy szczere współczucie ?

Gość gość
Ty ja nadal jeszcze kochasz. Wspolczuje Ci.

Gość gość
Rozwazasz ze w przyszlosci bedziecie razem czy chcesz aby pozostala jedynie Twoja kolezanka? Jesli to drugie, napisz jej to wprost, zeby nie robila sobie nadzieji.