Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

morze z 2,5 letnim dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Jadę nad morze za tydzień i na tydzień z 2,5 letnia córka. Jak is eprzygotowac do wyjazdu? Co zabrać? Co zabierać na plażę? Pomóżcie, podpowiedzcie jakieś pomysły. Namiot plażowa z Lidla- brać?

Gość gość
Kurtki softshell wezcie

Gość gość
Kurtki zimowe.

Gość gość
Czapki też zimowe weźcie

Gość gość
Weź cieplejsze ubrania bo to nigdy nie wiadomo z polskim morzem. namiocik fajna sprawa, mój lubi sobie w nim odpoczywać, a tak to weź to co używacie na co dzień.

Gość gość
Sama nie znasz swojego dziecka i nie wiesz co potrzebujecie? My mamy wiedzieć?

Gość gość
Polar, komplet przeciwdeszczowy- porządny, gumowy a nie cienki ortalion, kalosze- najlepiej z wyjmowanym ociepleniem, będą robiły za ciepłe buty. Żel antybakteryjny, nocnik jednorazowy jeśli dziecko odpieluchowane, namiot plażowy jak najbardziej, polecam bidon termiczny albo termoopakowanie takie jak na butelkę.

Gość gość
Znam swoje dziecko. Ale osoby które bywały w tych terminach mogą coś podpowiedzieć...

Gość gość
Zabawki do piasku, możesz jej kupić taki stolik jak na ogrod żeby miała tam i wodę i piasek. Latawiec I ciepłe ubrania. Ja byłam w takim terminie z 1.5 roczna wtedy córka równo rok temu nad morzem. Do ok. 14.00 byliśmy na plaży, potem drzemka, obiad, lody ( było trochę cieplej niż teraz ) spacer po mieście i znowu na plażę. Byliśmy tylko 3 dni, a i tak pod koniec mała już się nie mogła patrzeć na piasek ;-)

Gość gość
Od kilku osób słyszałam żeby wziąć nawet kurtki zimowe... ale czy jest aż tak zimno? Zabawki do piasku weźmiemy z domu, szkoda mi kasy na kupowanie na miejscu.

Gość gość
Oczywiście, że kurtki zimowe.

Gość gość
Jak dla mnie lepszy zestaw to polar plus gumowa przeciwdeszczowa, razem albo osobno, w zależności od pogody. No chyba że dalej prognozują 10 st tam gdzie będziecie, to zimowa już na bank.

Gość gość
Namiot super. Wrzucisz rzecczy a jakby wiało to posiedzieć chwilę i pobawić się można. Warto wziąść ciepłe ciuszki jakiś dodatkowy bezrękawnik u nas sprawdził się szlafrok tak w ogóle wyjazdowo i po kąpieli i rano ale wam raczej na plaży nie przyda.

Gość gość
Boziu, no to chyba jednak wrzucę do samochodu zimowki.... no raczej kąpielowych rzeczy typu strój ręcznik nie planuje brać, co najwyżej mały ręcznik do wytarcia rąk.. właśnie oczekiwałam podpowiedzi od osób które w podobnym terminie jeździły ;) Czy długa, ale lżejsza kurtka zimowa to obciach?