Gość gość Napisano Maj 11, 2017 Czy wy zdajecie sobie sprawę że biuro podróży ITAKA to opolskie biuro podróży? Zdajecie sobie sprawę że biuro podróży ITAKA to największe polskie biuro podróży wiecie że biuro podróży ITAKA ma centrale w Opolu czyli główną siedzibę w Opolu? Nikt by z was za Chiny nie pomyślał że biuro podróży ITAKA to opolskie biuro podróży mające centrale w Opolu!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2017 Do tej pory nie było okazji. Ze 2 razy Tui, Neckerman i głównie Rainbow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2017 Rainbow, nawet mamy kartę stałego klienta ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2017 10:46 a czy wiedzieliście że największe polskie biuro podróży ITAKA ma centrale w Opolu? A wy myśleliście że gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2017 My sobie upatrzyliśmy wycieczkę Gruzja, Iran, Armenia z Rainbow, bo to ciekawe i cenę da się przeżyć, albo Kaukaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2017 Itaka mnie nie interesuje, Rainbow ma lepsze objazdówki i egzotykę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2017 A Neckermann ma fajne oferty jak chodzi o wyjazdy na narty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2017 Nie zawsze i wszędzie da się samemu, czasem się zwyczajnie nie opłaci. Tui ma fajne oferty na Bałkanach, dojazd własny Słowenia, Chorwacja, co tylko i nie za wszystkie pieniądze świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2017 Można noclegi zarezerwować przez internet, wszędzie prawie latają tanie linie, samemu załatwisz wizę w razie potrzeby, wykupisz ubezpieczenie, jeśli znasz języki, wszędzie sobie poradzisz to po co komu opieka pilota i rezydenta? Lepiej samemu podróżować, zamiast potem narzekać, że nie spełnili oczekiwań, wszystko było źle ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 15, 2017 My za to korzystamy z SunCenter, sprzedają też wycieczki tych największych biur w tych samych cenach, dlatego uważam, że to najlepsza opcja! SunCenter zbiera wszystko razem, co dla mnie jest niesamowicie wygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2017 Itaką i Rainbow strasznie schodzą na psy, liczy się sprzedaż i wciskanie ciemnoty klientowi, którego potem mają w d/u/p/i/e, byle kupił. Dobre, bo polskie, Opole i Łódź :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annkakakak Napisano Czerwiec 18, 2017 Też się zraziłam bardzo... ale finalnie nasze wakacje, z których wróciliśmy wczoraj znaleźliśmy przez biuro SunCenter - bezproblemowo i wygodnie. Jestem bardzo zadowolona! p.s Hiszpania jest piękna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2017 Znam to biuro, my w tym roku też tam znaleźliśmy super ofertę na wakacje http://suncenter.pl/index/19874090/0/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2017 SunCenter jest lepsze! Ma więcej ofert i do tego dostępne jest całą dobę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2017 A czy w tym Opolu same takie pojepy jak ty? Bo jak tak, to kiepskie miasto XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2017 Autor to trol i przyglup z namyslowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Korzystam z SunCenter, ma więcej ofert, bo również tych pozostałych biur - przeglądam oferty za jednym zamachem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2018 Wielokrotnie korzystałem z biura podróży Itaka i nigdy się nie zawiodłem. Zawsze było pewnie, bezpiecznie i myślę, że stosunkowo tanio. Oferty last minute, moim zdaniem mają nie do przebicia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opole miastem wojewódzkim 0 Napisano Maj 3, 2018 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rennj Napisano Grudzień 10, 2018 Polecę Budapeszt na weekend, dostatecznie blisko żeby taki wyjazd na parę dni miał sens i dostatecznie daleko żeby faktycznie odciąć się trochę od bieżących spraw i odpocząć. Jechaliśmy na Węgry z biurem Gryf -gryftravel.pl/budapeszt. Mają dobrze pomyślany plan wycieczki, cały program nie zaczął nam się ani przez chwilę rozjeżdżać w czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamila Napisano Luty 18, 2019 Polecam zajrzeć na stronę biura Redo Travel z Warszawy bo mają bardzo fajne oferty turystyczne. Biuro mieści się na Walecznych 47/5 i można do nich podejść osobiście lub zajrzeć na stronę internetową . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joma Napisano Marzec 7, 2019 ja wlasnie z Itaki nie ale byłam z Coral Travel i stwierdzam że wyjazd z tak pewnym i dobrze zorganizowanym biurem podróży to jest świetna opcja. Myśle ze na pewno jeszcze z nimi powtórzę wyjazd! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ula Napisano Marzec 21, 2019 Ja też znam biuro podróży redo i również byłam na kilku wycieczkach i za każdym razem byłam zadowolona w 100%. Wycieczki z Redo zawsze zgadzały się z tym co oferowano w biurze i w katalogu. Na miejscu nie spotykały nas żadne niespodzianki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Birela Napisano Kwiecień 14, 2019 ja czuję się pewnie na wakacjach z Coral Travel. Biuro jest pewne, dobrze działa i jest ubezpieczone. Także jak dla mnie to są wakacje na wielkim plusie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KylieM Napisano Czerwiec 25, 2019 Miałam raz jechac z Itaki, ale jakoś tak wyszło, ze w koncu znajomi zamówili z CoralTravel. I od tamtego momentu jak jeździmy to cały czas z Coraltravel. Także z itaką nie mam doświadczeń A byłam w hotelu otium Xanadu !!! piękny hotel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Buliska Napisano Wrzesień 29, 2019 no wlasnie moim zdaniem to biuro to dobry wybór...w obliczu dzisiejszych wydażeń - trzeba bardzo uważnie sprawdzać ubezpieczenia i wiarygodność organizatora! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nagis Napisano Listopad 20, 2019 Jednym z ulubionych moich biur podróży jest Coral Travel – wygodnie i bezpiecznie. No i odpoczynek jest bardzo fajny. Ja lubię ieć tak zapewniony komfort odpoczynku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach