Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciagle pisza ze Magda Zuk taka piekna albo inne. A bez makijazu przecietne sa

Polecane posty

Gość gość
Widziałam jej filmik z castingu-idealne wymiary, super sylwetka, ładna buzia-wygladała jak na tamte czasy bo przeciez nie był aktualny. Same przejrzyjcie swoje zdjecia sprzed 7lat czy tam 9 lat. I pogadajcie jakie to super piękne...wszystko sie zmienia i idzie do przodu. Widziałam jej rodzine-zauważcie ze jej siostry maja inne nazwisko panienskie niz Magda-pewnie po innym tacie/mamie. Magda i Małgorzata to siostry a tamte sa przyrodnie prawdopodobnie. Gosia jest również ładna dziewczyna. Nikt wam nie broni doczepić rzes czy paznokci, chodzic na siłownie, kupować modne ciuchy czy byc kosmetyczkami i miec na miejscu wiele dóbr. Nie wiem jak z jej policzkami i ustami-nie znam sie na tym. Wiem, ze jak ja byłam w średniej to miałam bardziej okrągła buzie niz teraz będąc w wieku Magdy a wtedy byłam jakies 6kg lżejsza. Rysy twarzy jednak sie zmieniają.

Gość gość
Z tego co zauważyłam na facebooku to jej siostry prawdopodonmie są przyrodnie bo mają inne nazwisko panieńske ....

Gość gość
No bo jest bardzo ładna, aczkolwiek też co sie rzuca w oczy na maxa zrobiona. Wiec nie wiem też co by było bez makijażu, zrobionych rzęs, ust i jak przypuszczam doczepianych wlosów. W każdym razie nie była ona zbyt naturalna

Gość gość
Np. na Instagramie może i robiła forrorę, ale w top model by ja juz skrytykowali, ze wszystko ma zrobione, bo preferowali naturalnie piekne dziewczyny. Takze była na maxa zrobiona co moglo tez kosztować troche kasy

Gość gość
Nie była ładna, na niektórych zdjęciach wygląda jak 40 letnia czarownica z tona tapety. Wy chyba ładnej kobiety nie widzieliscie.