Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystroilam sie jak beyonce

Kobieta taka jak ja!!!

Polecane posty

Kartka z kalendarza,dzisiejszy cytat ; "Zycie,ktore mi dano jest tylko opowiescia; ale jak ja opowiem,to juz moja sprawa". Marek Hlasko. Zycie, kazdego z nas jest indywidualna sprawa,ale to my odpowiadamy za te opowiesc. Mysle ,ze warto miec w zyciu cos do powiedzenia,bo kazdy z nas ma swoja historie zycia.

Gość Dody klon
Zycie moze byc dlugie lub krotkie,ale napewno jest darem ,ktorego nie mozna zmarnowac.

Gość Moja mina mowi sama za siebie
No tak ,zycie pisze rozne scenariusze,wiec bywa roznie,ale ogolnie trzeba doceniac zycie.:)

Gość gość
Moje zycie nie wyglada rozowo:(

Gość gość
Bo z zyciem trzeba sie wziac za bary i nie pekac

Gość gość
23:06 Ale moje zycie nie jest rozowe,zbyt wiele problemow mam:( Przykro mi

W zyciu nie jest lekko ,ale nie mozna sie poddawac.:)

Gość gość
Ehhhh zycie...

Gość gość
14:14 Czasami potrafi dac w kosc

Gość gość
Dzis piekna pogoda ,a jutro swieto "Boze Cialo" i wolny dzien:D

Ponury dzis dzien . Na szczescie juz mija,wlaczylam tv ,a tam"Burleska",uwielbiam ten film! Wszytko mi sie w tym filmie podoba,nic bym nie zmieniala. Klatka po klatce ....moze to moja jakas fasynacja burleska....kto to wie.

Wesolego Alleluja!!!:)

Caly dzien przespalam...bylam tak zmeczona, ze nie mialam nawet ochoty ruszyc noga. Wkoncu kiedy nia ruszylam...poszlam do kuchni zrobic cos do jedzienia. Zrobilam cos na szybko,bo tak juz bylam glodna,ze wystarczyla kromka chleba z zoltym serem i swiezym ogorkiem ,aby zaspokoic moj glod;-) Teraz ogladam film na ktorym bylam w kinie pt."Zaginiona dziewczyna"...przymierzam sie do przeczytania ksiazki:)

Gość Kobieta taka jak ja
Dawno mnie nie bylo na tym temacie...za to pozakladalam inne,choc i tak nie ma z kim popisac...tak zwyczajnie ,normalnie;-) Teraz zastanawiam sie nad ksiazka jaka sobie wybrac do czytania;-)bo kaffe mi sie zawiesza,takze moze i dzis wcale nie popisze...bo i po co;-) towarzystwa do pisania brak...chociaz dobrze ze w codziennym zyciu jest z kim pogadac...bo bylo by mi ciezko ;-) chyba jestem gadula;-) a moze za duzo mysle i jest to odskocznia ,by zrzucic cos na papier:P

Gość Kobieta taka jak ja
https://youtu.be/UijzEZ-qZwk Poszlam dzis na spacer;-)...przewietrzyc sie,spalic troche kalorii po pizzy ,ktora byla przepyszna z pieczarkami :) Wiem ze zimno...ze wieje...no ale nie straszna mi zadna pogoda kiedy mam taka potrzebe :)

Gość gość
Ja chętnie porozmaiam :) U mnie póki co pogoda niezła, ale nie mam ochoty na spacery. Za to maluję sporo (jak na mnie).

Gość Kobieta taka jak ja
U mnie strasznie wieje;-) Otworzylam okno by wywietrzyc;-)to takie zimne powietrze;-)...chyba zima wczesniej w tym roku przyjdzie. Za zima za bardzo to nie przepadam ,bo jestem zmarzluchem;-) wole ciepelko;-):)natomiast spacerowac lubie w kazda pore roku;-):) Piszesz ze malujesz ....a co dokladnie?;-) Cos w stylu Pabla Picassa ,tak amatorsko czy tez zawodowo?....a moze jestes malarzem pokojowym????...hehehe

Gość gość
Malowanie ścian idzie mi lepiej jak to co maluję hobbystycznie :D Maluję dla siebie, co mi do głowy przyjdzie

Gość Kobieta taka jak ja
Czyli cos w formie pasji;-) to super:) Kiedys tez lubilam malowac...a wlasciwie szkicowac portrety,nature,zwierzeta,nagosc... zdarzylo mi sie...hehe Mam chyba dusze artystyczna;-) Pokoj tez malowalam walkiem ,ale u mnie jest to bardziej na poziomie amatorskim...tak dla siebie:) A co najbardziej lubisz malowac?;-)

Gość gość
Wow ! Artystki na forum się pojawiły , poczytam !Może coś interesujacego napiszą ,poziom forum podniosą

Gość Kobieta taka jak ja
23:40 Hm...artystki moze sa ;-) Jedne bardziej ,drugie mnie utalentowane;-) Za to dzentelmenow tutaj brak.;-):):P ktorym przydal by sie jakis poziom literacki.....hehe

Gość Kobieta taka jak ja
Milej i spokojnej nocy zycze;-) Dobranoc:)

Gość gość
Ostatnioartwa nature, lubie tez malowac troche psychodeliczne rzeczy. Zabawa kolorami mnie uspokaja. Czesto maluje abstrakcyjne tla (miszmasz kolorow) i potem decyduje dopiero do bedzie na nich.

Gość Kobieta taka jak ja
Witam!:) Jak mija sobotni wieczor??? U mnie bardzo dobrze...tylko za duzo fistaszkow zjadlam:D i teraz mnie mdli;-):( To chyba niestrawnosc:(czy cos innego???;-) https://youtu.be/diYAc7gB-0A Swietny jest ten kawalek;-) zreszta bardzo lubie George Michaela piosenki;-):) Mysle ze kazdy potrzebuje wolnosci w swoim zyciu...a szczegolnie tego aby sie wyrazac...mam tu na mysli wizerunek,ale i wolnosc slowa,poglady;-):)

Gość Kobieta taka jak ja
9:59 Ogolnie bardzo lubie sztuke;-) Mialam malarza w rodzinie;-)...dziadka, swietej pamieci;-) niech spoczywa w spokoju;-) Zostaly mi po nim wspomnienia i obrazy ,ktore zdobia sciany;-) Nie byl kims slawnym,ale za to dla mnie byl kims wyjatkowym,a przedewszystkim najwspanialszym dziadkiem pod sloncem;-):) Z jego prac zachwycila mnie" zima"ktora namalowal farbami olejnymi;-)...gdybys mogl/a to zobaczyc...to istne arcydzielo;-):) Ja ostatnio maluje ,ale malowanki dla doroslych -relaksacyjne;-)....hehe Musze sie przyznac.....a bede nie skromna ze sporo ich mam...to wynika z faktu ze jestem dosc kreatywna i lubie urozmaicenie;-) Takze w moich malowankach sa przedstawiane zwierzeta(rozne),mandale,kwiaty itp. Dobrze to na mnie dziala takie malowanie kredkami;-);-);-)

Gość gość
Mnie nigdy nie kręciły te malowanki. Wolę namalować coś od zera i mieć nad tym kontrolę niż trzymać się gotowych wzorów. Mam za to sporo znajomych którzy twierdzą, ze to bardzo relaksuje

Gość Kobieta taka jak ja
22:25 Bo to prawda ....bardzo relaksuje,a do tego pomaga w wyobrazni i w kreatywnosci;-) Dzieki temu czlowiek zapomina o problemach,troskach...bardziej skupia sie nad tym co robi i jaki efekt kolorystyczny chce osiagnac;-) Mnie osobiscie to tez bawi ,bo przypomina mi to dziecinstwo;-) Jak dla mnie fajna sprawa:)a do tego jeszcze puszczam sobie ulubiona muzyke i swietnie sie przy tym bawie...hehehe

Gość Kobieta taka jak ja

Dawno tu nie pisalam,a dzisiaj wyjatkowo zajrzalam myslac ze cos ciekawego sie tu dzieje... o tej porze chyba wszyscy komara tna:classic_ninja:...hehe

Chcialam wejsc na moj stary temat,ale ktos mi go skasowal,wiec chyba jednak nie warto tu pisac:classic_tongue::classic_huh: