Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana ta

w jaki sposób mężczyźni okazują miłość?

Polecane posty

Gość gość
dlatego stalam sie jalk oni. troche poflirtowac byc z kim rok dwa, nie przywiazywac sie miec w du.pie

Gość gość
Widocznie nie miałam szczęścia trafić na takiego, bo doświadczyłam zupełnie coś innego. I to stwierdzam będąc w związku, jak i z wcześniejszych znajomości. Chyba, że należę do tych złych kobiet, co to kochać nie potrafią. Każdy z poznanych mi wcześniej mężczyzn jak i obecny partner stawia/ł swoje JA na pierwszym miejscu. Np. JA wiem co JA .....

Gość gość
Malo stanowczy nie jesteś zbyt ostry? :-) nie znasz historii tych kobiet

Gość gość
Gdyby mężczyźni nie potrafili kochać, to po cóż kobiety na świecie ? I vice wersa.

Gość gość
Mało_stanowczy a Ty jak swojej kobiecie okazujesz miłość? Wypowiedź się na przykładzie.

Gość gość
Z tego co widzę nie odpowiedziałeś na zadane pytanie, ot tak po prostu z ludzkiej ciekawości. Brak odpowiedzi mówi zatem o braku przez Ciebie kobiety. Można wysnuć wniosek tylko jeden. Brak kobiety oznacza nie umiejętność w okazywaniu miłości. Wyższość Twojego JA nad wszystkim. Wyższość JA ponad wszystko i wszystkim oznacza grzech pychy. Można to zauważyć czytając Twoje riposty na pisane przez gości posty. Cóż zatem Twoja postawa jest godna miana mężczyzny nie umiejącego kochać.