Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukiełka z cyrku

Czy ten związek da się jeszcze posklejać?

Polecane posty

Gość kukiełka z cyrku

Jesteśmy małżeństwem od 3 lat i od 2 lat mieliśmy kryzys. Kilka dni temu mąż przyznał się, że 3 razy był u prostytutki na przeciągu całego roku 2016 i do tego całował się z inną. Byliśmy dla siebie pierwszymi partnerami, a ja zawsze byłam mu wierna więc ta zdrada bolała mnie jeszcze bardziej. Chciałam go zostawić, ale on błagał o wybaczenie, płakał więc zgodziłam się mu wybaczyć jeśli ja też prześpię się z kimś innym. Za jego zgodą poszłam na imprezę, tam podrywałam i obmacywałam się z różnymi facetami, a z jednym potem uprawiałam seks. Po powrocie do domu opowiedziałam wszystko mężowi, on powiedział, że mi wybaczy bo w sumie to jego wina. Ja mu wybaczyłam, ale on czasem jest dla mnie zimny i widać, że boli go moja zdrada. Czy jest dla nas jeszcze szansa?

Gość gość
Oboje sie zdradziliscie on chodzil do prostytutki nie brzydzisz sie nim? Fuuuuj! Ty powinnas sie brzydzic i miec zal a nie on. Wg mnie nie ma sensu takie malzenstwo

Gość gość
Szansa jest zawsze. Niech kazde z Was osobno napisze na czym ma polegac wasze malzenstwo i jaki jest stan na dzis. Niech to bedzie dla was temat do spokojnych rozmow przez pare dni.

Gość gość
Odplacilas mu pieknym za nadobne i rozumiem cie ale... Trzeba bylo miec wiecej honoru i szacunku dla siebie a zachowalas sie jak prostaczka.Niestety nie o to w zwiazku chodzi.

Gość kukiełka z cyrku
Musiałam spróbować seksu z innym, bo nie mogłabym z nim zostać. A gdybym mu wybaczyła od razu to nigdy by nie wiedział jaki zadał mi ból. Mamy synka, męża też kocham, a on mnie. Teraz czekamy na wyniki badań na choroby weneryczne, strasznie się tego boję.

Gość gość
Twoaj zdrada jako odpowiedż na jego zdradę? Bardzo niedojrzałe. Trzeba było rozmawiać, ewentulanie udać sie do jakiegoś psychologa, a nie robic takiego rozpaczliwca, który jeszcze bardziej oddali Was od siebie. Przeciez był jakis powód, że mąż chodził do prostytutki, trzeba było w rozmowie dojść do korzeni problemu, a nie - jak Ty mi zabierzesz wiaderko, to ja ci zabiorę łopatkę.

Gość gość
Kukielka...jak chcesz seksu z innym to dawaj jakies namiary :) a co se bedziesz zalowac ;) jak juz raz bylo to drugim razem bedzie latwiej I przyjemniej ;)

Gość gość
No comment :o A w sumie , ja bym nie sklejala