Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dr Gość

Oto słowniczek związkowo miłosnego p*****lamento

Polecane posty

Gość Dr Gość

SŁOWNICZEK ZWIĄZKOWO-MIŁOSNEGO P*****LAMENTO (z błędami ort. by uniknąc cenzury) "sarnie oczy" - "oczy cwanego kurfiszonka z dużym doświadczeniem w wyrku" "to coś" - "nie ma drugiego takiego chója jak on / nie ma drugiej takiej sóczy jak ona" "wszystkie kobiety to ku*** / wszyscy mężczyźni to ch***" - wszyscy atrakcyjni pozwalają sobie na zbyt wiele, bo mogą, a mnie to sfrustuje! nie będę brać się za gorszy sort, bo mnie nie kręcą "każdy ma inny gust" - nie każdą osobę stać na laskę/wygrywa i bierze się za paszteta/nieudacznika (c.d.n.)

Gość gość
ej pi/erdol/amento to ja wymyslilam to okreslenie...

Gość Dr Gość
to jesteś stara rura ;)

Gość Dr Gość
"nie wiem co do Ciebie czuję" - brzydzę się tobą ciapo i zrób coś z sobą bo odejdę do innego (którego już mam na oku) "ja taka nie jestem" - chcę żebyś widział we mnie anioła, bo mi zależy na długim związku, a też bym chciała z dwoma murzynami itp. "jestem dla niej dobry, nie wiem czemu nasz związek się sypie" - bo jesteś w kółko dobry, czyli nudny, nie dostarczasz jej żadnych emocji

Gość gość
"każdy ma inny gust" - nie każdą osobę stać na laskę/wygrywa i bierze się za paszteta/nieudacznika x a wole kvrwa pasztet niż banany i chóój