Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak umrzeć w wieku ok 50 lat?

Polecane posty

Gość gość

Nie chce żyć dłużej, panicznie boje się starości i tego, kim się stanę na stare lata. Chce przeżyć te powiedzmy 50 lat i po prostu umrzeć. Jak to osiągnąć?

Gość gość
Nie wiem jak, ale pomyślalam o tym samym co ty... jezeli masz te 25 lat to nie zastanawiaj sie nad tym na razie, ja mam prawie 36 i juz czuje że zdrowie coraz gorsze :O

Gość gość
Do starości jeszcze masz trochę czasu więc spoko jak będziesz miała 70+ to pojedziesz gdzieś na eutanazję

Gość gość36
a po lakrzach nie chodze bo sie boje.. wystarczy z nimi zacząć, a skończyć można u skrzydlewskiej nogami do przodu :O

Gość gość36
Ja tam 70tki napewno nie dożyje - tego sie nawet nie obawiam, na serce padne bo nerwice mam, skolioze obustronną gdzie narządy są uciskane i płuco jedno mniejsze, wiec podejrzewam ze nie dożyje takiego wieku..

Gość gość
młoda jeszcze jesteś to i głupia :o w wieku 20 lat tez mi się wydawało, że nie ma po co żyć dłużej jak do 50. Teraz mam prawie 40 i... uważam, że 50 to półmetek, a starość zacznie się gdzieś koło 70. Niemniej podejrzewam, że jak dotrę do tego momentu to stwierdzę, że każdy kolejny dzień to cud o który warto walczyć z całych sił... Jedyne co mogłoby mnie skłonić do przerwania (chyba), to niedołęstwo, utrata władz intelektualnych (alzhaimer - dopóki zachowam własny umysł i świadomość, demencja itp.), ciężka choroba odbierająca godność

Gość gość
upupup

Gość gość
50 lat to starczy wiek?