Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

ja czesto uprawiecie sex w stalym i dlugoletnim zwiazku??

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

jak w temacie. jak zcesto sie kochacie z partnerem?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
co drugi dzie艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko w wochende bo maz wtedy przyjezdza z za granicy bo caly tydzien tam pracuje ale mnie to paszje bo poznalam faceta i gdy zaprosilam go do siebie na kawe to poznalam na kogo trafilam, takiego duzego penisa jeszcze nie widzialam i w sobie tez nie mialam.Od tego czasu nawet nie czekam na meza bo jestem wspaniale przerznieta przez tego faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
3xwtyg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wcale :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem czy to mo偶na nazwa膰 seksem, bardziej pasuje s艂owo rypa艅sko. K艂ad臋 si臋 przy 艣cianie, 偶ona w szlafroku obok na boku Ja si臋 obracam zdejmuj臋 majtki, ona podwija szlafrok ale go nie zdejmuje. Nie mam ju偶 18 lat i nie staje mi, jak si臋 kobieta ko艂o mnie po艂o偶y. Wi臋c potrzebuje loda. 呕ona li偶e mi oko艂o 3 4 minut. Ja patrze w 艣cian臋. Kiedy jest ju偶 twardy ona si臋 k艂adzie na boku podwijaj膮c nie co szlafrok ale go nie zdejmuj膮c, wk艂adam jej. Wykonuj臋 ruchy frykcyjne przez jakie艣 5 do 7 minut. Po czym spuszczam sie w niej. Nie interesuj膮c si臋 nawet tym czy dosz艂a czy nie. Kiedy nast臋puje wytrysk , dwa albo trzy razy st臋kn臋 takim he heh he i g艂o艣no oddycham bo si臋 szybko m臋cze. Po wszystkim zak艂adam majtki i si臋 obracam do 艣ciany a 偶ona odwja szlafrok i idzie spa膰. Seksem jak m贸wie tego nie nazywam, na seks jestem za stary, pyta艂a艣 /pytales o d艂ugoletnie zwi膮zki wi臋c pisz臋 jak to wygl膮da. Uczucia zero, nami臋tno艣ci zero chodzi o spuszczenie ci艣nienia Wykonujemy to max 3 razy na tydzie艅. Wi臋cej razy mi si臋 nawet nie chce. Jej potrzeby mnie kompletnie nie obchodz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
25 lat w zwi膮zku 5 razy w tygodniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Tak wygl膮da seks w wielu zwi膮zkach nie martw, si臋. Po 50 roku 偶ycia wi臋kszo艣膰 par nie mo偶e na siebie patrze膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o kurcze to slabo, ja po 10 latach raz w tyg max;// za maloooo :( ale on czesciej nie chce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepszy teskt : ja patzre w sciane jak zona mi li偶e ! ha ha ha ha nie mo偶esz juz na nia patzrec ? ha ha ha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣c 15:11 slabiutki jestes , problem ze wzwodem , na zone juz nie potrafisz patrzec a na dodatek nie obchodzi cie orgazm zony ... nie by艂bys moim kochankiem nawet przez trzy minuty .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
On le偶y od 艣ciany, patrzy si臋 w 艣cian臋, a Ona robi mu loda? Niez艂a Kamasutra.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no tez mam nadzieje ze Twoja zona ma kochanka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na艣cie lat w zwi膮zku 4-5 razy w tygodniu za kazdym razem minimum godzinke. Wszystko zale偶y od ch臋ci i dopasowania partner贸w i nie mo偶e by膰 temat贸w tabu. M贸wisz czego pragniesz bez krempacji. Da sie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
5 lat malzenstwa, tzw szybkie numerki kiedy tylko si臋 uda bo dzieci malutkie mamy i sporo obowi膮zk贸w, 艣rednio 8 razy w tygodniu a czasami sie zdarzy wi臋cej jak starsza corka (4latka) u dziadk贸w a malenstwo sobie 艣pi. Widze 偶e z nami nie jest tak 藕le, m膮偶 najpierw zadba o mnie a potem my艣li o sobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zazdroszcze, ja jeszcze przed slubem a juz raz na tydzien a czasem i rzadziej:((( nie wiem jak gadac z partnerem, jemu sie poprosu nie chce... to chyba zly znak?;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ile ma lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
34 lata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To b臋dzie tylko gorzej a jak cz臋sto Ty potrzebujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co 2 dzien;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cz臋sto prawie codziennie, ja sexu potrzebuje jak powietrza i m贸j facet tez lubi, wiec nie unikam, ale ja jestem pewnie nie normalna bo bardzo szybko si臋 podniecam i osi膮gam szybko orgazm :) Jeste艣my ze sob膮 8 lat i mamy dwoje dzieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co 2, co 3 dni. Nie musimy codziennie. Po trzech dniach jeste艣my ju偶 bardzo podnieceni. Zobaczy艂em, 偶e 偶ona jeszcze czasem w 艂azience masturbuje si臋 prysznicem, ale wiem 偶e robi膮 to wszystkie kobiety i nie ma to wp艂ywu na nasze wsp贸艂偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co 2 , 3 dni idealnie, zazdroszcze:( u mnie mija 1,5 tyg i nic;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15:11 ja dlatego juz z moim m臋偶em przesta艂am uprawia膰 seks, jego nie obchodzi艂a moja przyjemno艣膰 w seksie, mnie nie obchodzi ju偶 co on ma w gaciach. Jak poznam faceta, kt贸ry b臋dzie mia艂 ochote na prawdziwy seks to zdradze go bez 偶adnych wyrzut贸w sumienia. P贸ki co sie sama zaspokajam, to co on robi ze swoim flakiem mnie ju偶 nie obchodzi, tak jak ty traktujesz swoj膮 偶one w 艂贸偶ku ja by艂am 15 lat, worek na sperme, komunikowa艂am mu o swoich potrzebach, da艂am sobie spok贸j... Kompletne dno, dziad mimo, 偶e ma dopiero 41 lat...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Buehehehe :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To zal3zy czy pytasz si臋 o sex z 偶on膮/m臋偶em czy wogole. Jak o sex z 偶on膮 to tak jak z 15:11.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
7 lat po 艣lubie. Ja chce 3 razy w tyg minimum mojemu starczy raz. Zazwyczaj jest 2 razy. Dla mnie za ma艂o i czuje si臋 niezaspokojona. Zdradza膰 nie zamierzam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15 lat po 艣lubie, r偶niemy si臋 jak kr贸liki :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pozazdroscic;/ u mnei dalej slabo, raz na 2tyg

Udost臋pnij ten post