Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była żona powiedziała że wykończy mnie finansowo

Polecane posty

Gość gość
Jeden z tych co to ma za mało krwi w obiegu - jak mu krew wypełni kotasa, to w mózgu brakuje. Ciekawe czy skóre też ma za krótką - jak zmarszczy czoło to mu sie napletek ściąga? ;)

Gość gość
Mam taka sama sytuacje motyw rozpadu bardzo podobny... z tym, ze mam jeszcze swoje dziecko z nia , przysposobione dziecko ma epilepsje zalatwia non stop jakies papiery na niego jak to wielce potrzebuje stalej opieki w domu, zeby tylko ona nie musiala pracowac a zeby wydoic ze mnie jak najwiecej, alimenty na niego zawyżone ze wzgledu na niby pogarszajacy sie stan zdrowia. Malo tego odnowila kontakty z rodzina biologiczna ojca i z nim tez... Co ja moge zrobic? I ty rowniez? Jeb...ac ja tak mocno az poczuje i powiedziec ze jest kawal s...ki ale takim zycie sie nie ulozy jestem tego pewien, ja juz wychodze na prosta Tobie tez tego życzę... Musisz sobie to w glowie poukladac i zaakceptowac, ze zostales wrobiony to niestety boli nic nie zrobisz trzymaj sie.

Gość gość
Oczywiście,że dziecko z epilepsją wymaga nieustannej całodobowej opieki ! Jak mozna mówić,że te papiery eks załatwia tylko po to,by nie pracować?! Staraj się ty o prawną calkowitą opiekę nad dzieckiem,zrezygnuj z pracy,idz na zasilek,nie miej zadnego życia osobistego i wróć tu powiedzieć ile czasu wytrzymałeś takie stale napięcie wynikające z niewydolności dziecka.

Gość gość
Ha ha ha jak myślicie ch... to teraz pracujcie na swoje damy. Wcale mi nie jest was żal.

Gość gość
Nie na damy tylko na nieuleczalnie chore dziecko ,ostatni ciołku . Ciesz sie jak tylko na dzieciaka zdrowego jakies 300 clociszy czy pięćset placisz.

Gość gość
To nie jest po pierwsze padaczka typu ze dziecko trzepie sie na ziemi, ostatnio lekarz stwierdzil, ze nie sa to objawy epilepsji, a wiec skad ta epilepsja? Wytlumacz mi? Ja nie bede tutaj dochodzic, czy jest tak i siak znam to dziecko i jest zwyczajnym chlopcem biega zajmuje 2, 1 miejsca w bieganiu a wiec gdzie jego niepelnosprawnosc? Nie opowiadajcie mi glupot, ze przy takim dziecku jakim jest on trzeba wiecej poswiecac czasu, zylem z nim 6 lat i wiem jak wyglada opieka nad nim, a moim zdrowym dzieckiem roznica jest taka , ze nie ma roznicy... sa skrajne przypadki epilepsji, ale nie on. Ja mam nad nim miec stala opieke, no z tego co pisalem odnowila kontakty z biologicznym ojcem, czy to jest wporzadku? To jest podlosc trzeba byc w mojej sytuacji, zeby zrozumiec o co tak naprawde chodzi...

Gość gość
Racja. Baby nas facetów finansowo wykorzystują i prawo im na to pozwala. I mają na to społeczne przyzwolenie

Gość gość
To że odnowila kontakty z biologicznym ojcem, to chyba dobrze, nie? Dziecko powinno mieć jakiegoś ojca, nie? Może sie nawet z nim zejdzie dla dobra dziecka, nie? I dziecko będzie miało wreszcie prawdziwą i pełną rodzinę, nie? No i będzie im troche łatwiej w życiu, bo mamusia załatwiła dziecku dodatkowego jelenia do płacenia, nie? xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Swoją drogą, 9 na 10 facetów żeniąc się, łąduje się w t.zw. niezłe gowno. Ale wy, panowie, to wykorzystaliście limity głupoty dla WASZEJ CAŁEJ OKOLICY i sąsiednich gmin. Powiedzcie mi, co trzeba mieć w głowie, żeby wziąć za żonę kobietę, którą walili jacyś żule, a jeden z nich zrobił nawet bachorka? (dlaczego uważam że to byli żule? - pomyślcie sami). I co trzeba mieć w głowie żeby jeszcze takie żuloskie dziecko przysposobić jak własne, a następnie je olać i zdziwić się że trzeba płacić alimenty? To że czasAmi rozum sie ma w rozporku - to jeszcze idzie zrozumieć. Ale żeby tam wsadzić sobie także instynkt samozachowawczy? To sie ani w głowie, ani w pale nie mieści!

Gość gość
Gosciu o czym ty piszesz ja przysposobilem dziecko i je nie olalem dla Twojej swiadomosci normalnie utzymuje z nim jak i z moim kontakt po rowno, mam ich po 2 dni w tygodniu, a czasami nawet wiecej i dlatego nie moge pojąc z jakiej paki odnowila kontakty, poprostu ma cos pod deklem nie tak... poza tym jeszcze zona ma partnera i to nie ojca biologicznego i na 90% jest w ciąży, czyli 3 dzieci kazde z innym... Nie moja wina ze osobe ktora kochasz i sie zakochales ukrywala sie tyle lat a nagle wyszla natura k#u#r#w#y, osoby ktore pisza o rozporku to sobie darujcie, jezeli wasze zycie opiera sie na rozporku to bardzo wspolczuje...

Gość gość
Skoro nadal traktujesz to dziecko jak swoje, to jaki masz problem z płaceniem alimentów? A że jedno z twoich dzieci będzie miało 3 tatusiów, a z czasem pewnie więcej - to znaczy że dostanie co najmniej 3 zegarki na komunie ;):) Poza tym do kogo pretensje? Tak chciałeś, tak wybrałeś, tak masz. A że, jak twierdzisz, wybierałeś z głową, a nie z rozporkiem.... - tym gorzej dla głowy. Chyba...

Gość gość
No i co z tego,że troje dzieci będzie z innym? ty też masz w tym udział hehe. Ma prawo nawiązać kontakt z biologicznym ojcem dziecka jesli to miałoby by byc dobre dla chlopca. Nazywanie,ze ona ma cos z deklem mozna tez przypisać tobie,autorze. Jej się nie udało w życiu,tobie też.Dlaczego nazywasz ją k*u*r*w*ą ?! Jak ty zapłodnisz następną to też nazwiesz siebie k*urw*iarz*em ?...Hipokryzją zajezdzasz.

Gość gość
Myślał, biedny, że jak przysposobił babie dziecko to se wykupił abonament na wieczne rochanie. A tu zonk - rochanie poszło sie je..ać, a opłaty abonamentowe zostały ;)

Gość gość
I dobrze mu tak. Niech z********a na księżniczkę

Gość gość
Bo ja wiem czy to księżniczka?

Gość gość
Ciebie to nie spotkalo a na k***e sie nie z********a kolego

Gość gość
Jak to. Kobiety to lepszy gatunek dlatego panowie powinni swoje byłe księżniczki i ich bękarty utrzymywać

Gość gośćbaba
16:51 skoro przysposobił obcego dzieciaka to suka powinna być miła i wdzięczna a nie straszyć że wykończy go finansowo,jestescie ohydnym rodem ,brzydzę się wami,nie wiążcie się z tymi wiedźmami i nie przysposabiajcie ich dzieci bo i tak będą wredne jak coś pójdzie nie tak,te w komentarzach żałosne są,jakbym była facetem nie związałabym się z żadną suczą

Gość gość
"skoro przysposobił obcego dzieciaka to suka powinna być miła i wdzięczna" I pewnie była. " a nie straszyć że wykończy go finansowo" Gorzej jak sie okaże że to nie tylko straszenie. A na to sie zanosi. "jestescie ohydnym rodem ,brzydzę się wami," Może to i głupki, ale żeby od razu sie brzydzić? "nie wiążcie się z tymi wiedźmami i nie przysposabiajcie ich dzieci" Rada dobra, tylko cokolwiek spóźniona. "jakbym była facetem nie związałabym się z żadną suczą " To już pewnie wiesz dlaczego żaden facet się z tobą nie związał ;):)

Gość gość
Ale pojechałeś...

Gość gość
Co za zdzira.

Gość gość
Ja na miejscu autora bym uciekła z kraju i zmieniła nazwisko. Sama jestem kobieta ale nie cierpie takich pasożytów

Gość gość
Zaraz tam pasożytów - dają kobicinie pieniądze to bierze. Tylko gupi by nie brał ;)

Gość gość
I dobrze. Chłopy są stworzone tylko dla kobiet ;-)

Gość gość
Żeby ich potrzeby zaspokajać.

Gość gość
'Żeby ich potrzeby zaspokajać. ' Pomyslał pies o swoim panu: - ten facet daje mi jeść, głaszcze, wyprowadza, myje.... musi sie huisko mnie strasznie bać :classic_cool:

Gość gość
Mój sąsiad też płaci na swoją byłą i ich dziecko. Ona nigdy w pracy nie była, a w po rozwodzie zabrała mu mieszkanie i samochód. Dodam, że jak ją poznał to nawet kurtki nie miała, wszystko on musiał jej kupić. Przyczepiła się do niego jak pijawka i wyssała z niego wszystko, łącznie z chęcią do życia.

Gość gośćbaba
typowe dla bab

Gość gość
Tak. Ale spytaj jakąś to każda odpowie ,,ja taka nie jestem "

Gość gość
to tez typowe,służy urobieniu samca ,zgrywanie anielicy ,to czy to jest prawda wiadomo dopiero w praniu

Gość gość
One żyją w przekonaniu że im to się należy i nic nie widzą w tym złego.