Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FACECI chodzacy na PROSTYTUTKI

SKUTKI chodzenia na PROSTYTUTKI,co sie dzieje pozniej z takim facetem..

Polecane posty

Gość degrad

kobiety mogą sie wiązac z kobietami i nie myslec o swoim wyglądzie, jak nie lubią seksu i lubią wierność.

Gość Michał121212

Kurwa... na chuj przeczytalem caly temat jak on mnie nie dotyczy, bo jestem prawiczkiem i chce dziewice? :O

Gość Gościówa1999999

Facet chodzi na k.... bo chce się je..... . baba jest mięc.. hem. Du.a , cy.ki, nogi, uda, usta, talia. Wszystko się kojarzy z jednym. Szczególnie jak facet naogląda się po.no. baba nie ma osobowości. Jest rzeczą do je..... i można spełnić wiele fantazji o które żonę bądź dziewczynę prosić nie wypada. W domu posprzątane,ugotowane,dzieci wykarmione. Sielanka, a za plecami zdrajca  . ale oczywiście zdarzają się tacy co wierni do grobowej deski są. Trzeba szukać takiego co gania za babą i chce jej dobra. Ugotuje dla niej, wesprze, itp. Czasem warto wstrzymać się ze ślubem nawet kilka lat,pójść z gac.hem na imprezy, na wyjazd na wakacje na tydzień lub dwa (po 2 tygodniach wychodzi zachowanie, nikt nie jest w stanie utrzymać się długo bez pokazania swojego oblicza) i poobserwować go. Wyjdzie też czy ogląda się za innymi. Jak facet idzie do prostytutki to może myśleć o swojej żonie. Se.ks w parze z miłością nie zawsze chodzi w parze. Pozdrawiam. Jestem kobietą. Przepraszam za zbytnią szczerość. Ale to moje własne wnioski po latach obserwacji