Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez uważacie ,że kobieta która ma plomby na przednich zębach to patologia?

Polecane posty

Gość gość

bo ja znam dziewczyne ktora w wieku 30 lat ma na jedynkach i dwójkach plomby.masakra co nie?ona mowi ze to efekt zaniedbania rodzicow i ma te plomby od podstawówki.

Gość gość
Tak, to patologia. Powinnaś ją zgłosić do mopsu, na policję, na prokuraturę, do sanepidu, do żandarmerii wojskowej, do Kaczyńskiego i do Trybunału Praw Człowieka bo to skandal, ze taka tępa, patolska dzida każe Tobie - niepatologicznej i zacnej kobiecie - na to patrzeć.

Gość gość
Wolalabys miec plomby na jedynkach czy ich nie miec ?:P

Gość Princessinthesky
Plomby normalna rzecz, co za różnica na którym zębie? Nie wiem o co Ci chodzi? Ty nie masz żadnej plomby?

Gość gość
To chyba świadczy o tym, że chodzi do dentysty. A autorka pewnie w buzi smietnik

Gość gość
wybaczcie ale plomby na przednich zebach to obciach.swiadcza o tym ze osoba nie myje zebów skoro jedynki sie potrafily jej zepsuć..

Gość gość
No własnie niekoniecznie, jedynki wychodzą dzieciom w wieku ok. 6 lat i wtedy to jest zaniedbanie rodziców, których niestety nie wybieramy. Ja za to widzę kobiety z pieknymi jedynkami a w środku metalowe plomby (nie wiem jak to sie dokładnie nazywa) i powyrywane zęby. To znaczy że taka osoba myje tylko to co jest widoczne, a resztę olewa. To jest patologia.

Gość gość
A jakby nie miała plomb tylko widoczną próchnicę to by była klasa nie???

Gość gość
no tak teraz sie zostaje patologią nie za picie, bicie dzieci tylko za plomby w zębach:o czyli 90 procent polakow to patologia;) ja tez, jakos to przezyje, moge zaczac pić smiało:) łatkę patola juz mam;) za zęby;D

Gość gość
To, że ma plomby to właśnie świadczy, że patologią nie jest, bo prawdziwa patologia do dentysty nie chodzi.

Gość gość
Są też osoby którym strasznie się psują zęby. Ja do takich należę, mogę myć po każdym posiłku, używać nici dentystycznej, płynu do płukania ust a i tak mam wiecznie popsute zeby (a jem w większości warzywa, owoce). Mam zaledwie 20 lat a już mialam chyba z 20 zębów leczonych (w tym 1 i 3) i nie mam jednego zęba (ale tu akurat spartolil sprawę). Umnie wszyscy rodzinie tak mają. Możemy dbać a i tak co roku co najmniej 2 żeby do leczenia...

Gość gość
Autorka o inteligencji Radka Penisa Pestki:)

Gość gość
Uważamy, że trzeba mieć coś z głową, żeby przeżywać cudze plomby

Gość gość
e prowo a tak na marginesie ja mam plombki, bo małe, na jedynkach z boku i dwójkach, wcale ich nie widać i nikt nie wie, nie jestem patologia, wręcz odwrotnie, a uwielbiałam słodycze i dalej lubię, teraz mi się już nie psują, taka mam kośc i tyle, a stomatolog bardzo często

Gość gość
Osoba, która założyła temat to patologia.

Gość gość
Autorko plomby na przednich zębach to często skutek tego że zęby nachodziły na siebie, wtedy ryzyko próchnicy w przestrzeniach międzyzębowych jest ogromne w porównaniu do dzieci które miały np. szpare między zębami lub duży rozstaw zębów lub zwyczajnie równe zęby

Gość gość
Poczytaj co to PATOLOGIA,a póżniej się zastanow o czym piszesz-pod warunkiem,że masz jeszcze resztki mózgu,który należałoby użyć!!!

Gość gość
Lepiej miec plomby czy sztuczne zeby ?

Gość gość
Nie nie uważam tak.

Gość gość
"znam dziewczyne ktora w wieku 30 lat ma na jedynkach i dwójkach plomby.masakra co nie?ona mowi ze to efekt zaniedbania rodzicow i ma te plomby od podstawówki. " Koleżanka wygodna jest. Zamiast zwalić na siebie to zwala na rodziców.

Gość gość
Myśle sobie jaka ta kafeteria jest obłudna. Tu autorka wytyka koleżance że ma plomby od dzieciństwa, a na innych topikach krytykujecie matki które walczą by ich dzieci nie jadły słodyczy, że są śmieszne i przewrażliwione. Kolejny kafeteryjny absurd na zasadzie lubie bić więc szukam kija, jak chce sie bić to kij sie zawsze znajdzie

Gość gość
" Koleżanka wygodna jest. Zamiast zwalić na siebie to zwala na rodziców. " Jak miała plomby od dzieciństwa to na kogo to zwalić? Jak ma krzywicę to też na siebie bo jako niemowlak mogłą częściej być na słońcu?

Gość gość
Autorko i tak umrzesz i zezra cie robale, nawet jak masz piękne zdrowe zeby to i tak kiedyś zdechniesz i kij ci z tych zębów bo i tak do piachu pojdziesz.

Gość gość
Bo akurat patologia chodzi do dentysty i stac ich na leczenie zebow.Puknij ty sie w leb.