Gość PawełKk Napisano Maj 24, 2017 Jak w temacie - szukam dobrej szkoły jazdy gdzie zrobię prawko na motor. Kogo polecicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TomaszDurski Napisano Maj 24, 2017 OES KRAKÓW - najlepszy ośrodek. zdawałem tam prawko i na auto i na motor więc miałem z nimi styczność. wszystko zdane za 1 razem. Wielki plus za dobry sprzęt do nauki jazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FabianH Napisano Maj 29, 2017 Dokładnie, w OES krk jest pan Robert Piegza - bardzo fajny instruktor, który na spokojnie wsyztsko Ci wytłumaczy, ma sporą wiedzę i widać, że lubi nie tylko jeździć ale też uczyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joannka87 Napisano Czerwiec 8, 2017 w krakowie polecam naukę jazdy OES Kraków, robiłam kategorię A za namową narzeczonego, jeździłam z panem Krzysztofem Krawczykiem :D Genialny instruktor! Bardzo cierpliwy a to duży plus ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MariuszPolski98 Napisano Lipiec 31, 2017 tak, w jak chcesz zdawać na motor to tylko OES Kraków i pan Krawczyk, genialny insruktor, cierpliwy i z wiedzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NikolkaJ Napisano Sierpień 23, 2017 Widzę, że większość osób poleca pana Krawczyka i nie bez przyczyny, to złoty człowiek!!! Od dziecka marzyłam żeby jeździć na motorze i to jemu zawdzięczam to, że tak szybko mnie tego nauczył. Jest super!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Motorowerkowa Napisano Sierpień 31, 2017 też robiłam tam w oesie ale to było ze dwa lata temu i nie pamiętam nazwiska, pamiętam tylko, że to był pan robert. w każdym razie, teraz warto u Krawczyka? bo siostra chce iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janoskolwi Napisano Październik 30, 2017 OES Kraków i pan Piegza o ile mnie pamięć nie myli. Super się robiło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćbinki Napisano Wrzesień 28, 2018 Ja robiłam kurs w krakowie, w ośrodku oes. Kurs robiłam mając wczęsniej złe doświadczenie w postaci wypadku motocyklowego (byłam pasażerką) Trafiłam na mega cierpliwego instruktora pana grzegorza z oesu i od tamtej pory nie boję się jeździć, jakoś się przełamałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Viniisi Napisano Listopad 2, 2018 zgadzam się, pan Piegza jest świetny jako instruktor! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WerkaJu Napisano Listopad 29, 2018 polecam oes kraków, szczególnie biuro na ulicy kościuszki. Można bez problemu zadzwonić i o wszystko dopytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patrycjusz Napisano Luty 28, 2019 a jak tamz zapisami u nich? szybko idzie? chcę jakoś tera zacząć, żeby w miare szybko się z tym uwinąć, ale mam nadzieję, ze uda mi się to, na dniach będe dzwonić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kajtek Napisano Maj 4, 2019 ja u p. Krawczyka robiłem w oes w Krk, polecam, bardzo sympatyczny i rzeczowy człowiek, można się wiele nauczyć i nie ma żadnego problemu z dogadaniem się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikawiniwini 0 Napisano Październik 31, 2021 Ja tez robiłam kurs na motocykl u Krzyśka Krawczyka Bardzo fajny gość. Świetnie uczy ma zajawkę na motocykle i potrafi świetnie przekazać wiedzę. Uczy jak jeździć z głową i bezpiecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach