Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradził po 5 latach bo nie chciałam analu

Polecane posty

Gość gość
Gość 19.23 nie sprawdziłam się bo mam swoje granice i analu uprawiać nie będę? Co ty bredzisz? Dla mnie to nienormalne. Nie będę i już. Myślałam że mój to szanuje..

Gość gość
Popieram autorko

Gość gość
Jeśli do niego wrócisz to prędzej czy później złamiesz swoje granice z obawy że znowu Cię zdradzi.

Gość gość
Wrócilibyście do faceta po tak dlugim romansem i to przed ślubem?

Gość gość
Nic ich nie trzyma- ślub dzieaci, po co to ciągnąć

Gość gość
Za chwilę minie tydzień. Nadal się nie widzieliśmy się. On byl u moich rodziców. Błagał żeby mnie przekonali, ale całej prawdy im nie powiedział. Powiedział tylko,że mnie zdradził. Tak go kocham, ale widzę, że kłamie. Nie ma odwagi powiedzieć całej prawdy.

Gość gość
Gdybyś powiedziała rodzicom o wszystkim co zrobił na pewno by nie pozwolili do niego wrócić: /

Gość gość
Nie potrafię im powiedzieć o tych smsach. To by mnie jeszcze bardziem załamało. Nie potrafie mu uwierzyć chyba bo caly czas kręci. Jakie to trudne. Wszyscy mówią, że jak raz zdradził zrobi to ponownie. Też tak myślicie?

Gość gość
Up

Gość gość
Tak autorko, tez tak myslimy

Gość gość
Generalnie to nie wiem nad czym się autorka zastanawia... Skoro zdradził Cię przed ślubem to obstawiam, że po ślubie będzie tak samo, zwłaszcza jak dojdą dodatkowe obowiązki np. dzieci czy jakieś inne problemy. Pan jest egoistą, który kocha tylko siebie. Skoro tak bardzo Cię kocha to dlaczego znalazł sobie tą 2? Skoro to był tylko seks to dlaczego to trwało tak długo? Prosi Cię o przebaczenie bo mu się grunt pod nogami pali. Kaja się i stara bo wie, że za chwilę może stracić swoje wygodne i ustabilizowane życie więc zrobi wszystko by zostało po staremu. Ja na Twoim miejscu odpuściła bym sobie, masz jeszcze szansę ułożyć sobie życie z kimś kto Cię naprawdę pokocha i doceni. Wiem, że 5 lat to dość sporo czasu ale lepiej że to się stało teraz niż po ślubie jak byś już miała dzieci.

Gość piąta klepka
pięć lat - cierpliwy gościu

Gość Pani gość
Zdradził raz zdradzi drugi, prędzej czy później. Chcesz założyć rodzinę z kimś kto wybrał inną. ..jeśli ciągle myśli o analu to prędzej czy później znowu będzie kogoś szukał. .będzie miał pretekst. .winna będziesz Ty bo odmawiasz. Szkoda życia, współczuję. Ja jestem wiele lat po ślubie. ..u mnie pojawił się podobny problem tylko ze bez zdrady. .szantaż i odmawianie sexu. ..bo ma być tylko anal. Ktoś kto kocha nie robi takich rzeczy.

Gość Pani gość
Daj sobie czas ale nie bierz z nim ślubu

Gość gość
do autorki - wybaczyć można pomyłkę, błąd, przypadek Ponad pół roku pomyłką na pewno nie było i nawet sobie tak tego nie tłumacz bo tylko oszukujesz samą siebie ten śmieć oszukiwał cię z pełną premedytacją, świadomie tyle czasu i zdaj sobie sprawę , że gdybyś się nie dowiedziała przez przypadek to zdradzał by cię nadal wyszła byś za niego, a on dalej by cię zdradzał dowiedziałaś się to nagle się wystraszył i od razu "zerwał" kontakt z tamtą i powiedzaiał c***ewnie że tylko ty się liczysz, ciebie kocha i przeprasza, że więcej tego nie zrobi kupił ci coś , pozałatwiał i już jesteś jego naiwna dziewczynko standardowe działanie. co innego miał zrobić jak wszystko się wydało ? skruszył się i ma spokój i ciebie i wolną rękę na przyszłość oraz wiedzę jak reagujesz i jak ma się ukrywać. czyli teraz gdy będzie zdradzał to się po prostu już o tym nie dowiesz, skoro się nie dowiedziałaś to i tak już musiał mieć nieźle opanowane zdrady, kłamstwa, piękną gadkę, prezenty i okręcenie cię, skoro ty się niczego przez tyle czasu nie domyśliłaś i nie domyśliła byś się nigdy, nawet z 10 lat po ślubie gdyby pewnikiem nie przypadek. a teraz znasz już mistrza oszustwa bo cię w pełni rozpoznał i teraz o niczym byś się już nie dowiedziała dowiedziałaś się , no to odpuścił tamtej. a może mieć jeszcze inne i będzie miał to jest pewne. ty już się o tym jedynie nie dowiesz i nigdy nie będziesz miała już zaufania do niego. co to za zwiiązek zakłamany i oparty na fałszu i braku zaufania ? daj sobie spokój z takim zakłamanym dupkiem ! nie kocha cię. jakbyś się nie dowiedziała zdradza by cię dalej i po ślubie rżnął by tamtą i może inne. zdaj sobie wreszcie sprawę, że Naprawdę kochający facet NIGDY by ci czegoś takiego nie zrobił ani razu, a co tyle czasu! NIGDY

Gość gość
Można wybaczyć. Ludzie czasem błądzą. Ale raz. Wybaczyć można pojedynczą zdradę z nic nie znaczącą kobieta. Tutaj jest długotrwały romans. Związek emocjonalny. Myślał o niej będąc z Tobą. Gdybyś nie odkryła prawdy dalej by Cię zdradzał. Takze czy jest sens wybaczyć skoro za rok dwa będziesz przeżywać od Nowa? Czy będziesz w stanie wymazać to z pamięci? Nie sądzę.

Gość gość
Gość 15.07 skądwiesz że myślał o niej będąc ze mną?

Gość gość
Gosc 16:31 Tak autorko, szukaj usprawiedliwienia dla misia ktorego fiut po tym jak posuwal d**e na boku, dwie godziny pozniej ladowal w Twojej buzi a fe! Pisal jej , ze jest lepsza od Ciebie, ze robi to czy owo lepiej od Ciebie i Ty uwazasz, ze o niej nie myslal bedac przy Tobie/z Toba? Blagam

Gość gość
Nie szukam usprawiedliwienia. Nie mogę uwierzyc, że po tylu latach razem tak mnie oszukał, że nawet nie odczułam w jego zachowaniu żadnej zmiany, że tak idealnie to maskował. Myślałam że go znam, a tu taki zawód.

Gość gość nowy
Myślisz , że Ciebie kocha i wszedł innej do łóżka by udowodnić Tobie wielkość swojego uczucia. .. Mój mąż przed ślubem używał arogancki odzywek. ..niby w żartach. .po ślubie stałam się idiotką. ..proste Robi twraz będzie robił dalej

Gość Takkkkk
Myślisz , że Ciebie kocha i wszedł innej do łóżka by udowodnić Tobie wielkość swojego uczucia. .. Mój mąż przed ślubem używał arogancki odzywek. ..niby w żartach. .po ślubie stałam się idiotką. ..proste Robi twraz będzie robił dalej

Gość gość
To ja Ci odpowiem skad wiem ze o niej myslal. A jakze mial ochote sie z Toba.kochac i był mega namiętny jak sobie pomyślał jak dzień lub kilka godz. wcześniej rż*nął swoją du*pę na boku albo jak mu ob*ciągała. Także ten skoro było mu z nią tak dobrze i była "lepsza" od Ciebie to serio wierzysz że o niej nie myślał? Szukasz usprawiedliwienia żeby mógł wrócić bez Twoich wyrzutów sumienia. Ale to Twoje życie daj sobie czas i nie podejmij decyzji pod wpływem emocji.

Gość gość
Gość 20.15 lepiem bym tego nie ujęła

Gość gość
Nie wiem nad czym tu się zastanawiać

Gość gość
Jak można wyczuć to autorka się zastanawia. Przecież ja przeprasza i zapewne ja o swojej miłości. Szkoda tylko że nie pomyślał i tej "milosci" wcześniej.

Gość gość
zdradził bo nie chciała analu......zastanawiam się co to za związek był przez 5 lat :D ja się zgodziłam na anal 2 facetom a kilku odmówiłam i nikt problemu nie robił :D jeden to tylko raz skorzystał z wizyty w tyłku i też problemu nie robił gdy już nie chciałam :D

Gość gość
najgorsze jest to że autorka to czytała......i zawsze będzie miała to przed oczami,że gorsza itp...... ja bym nie wróciła do niego

Gość gość
Ale ona jeszcze trochę i mu wybaczy. Tyle razem w końcu byli...

Gość gość
No tak ale co to jest 5 lat przy reszcie życia? Ile macie lat?

Gość gość
takie masz granice ze ciagnelas fiuta facetowi to jakos cie nie brzydzilo ale na anal sie nie zgodzilas zenada