Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łukasz100

skok na głębie mi nie wyszedł

Polecane posty

Mam 35 lat. Jeszcze rok temu mieszkałem z rodzicami ale sytuacja zmusiła mnie do wyjazdu do innego miasta za pracą. Nie chciałem tego, bałem się potwornie. Mam depresję i osobowość unikającą. Chciałem jednak spróbować się usamodzielnić, czułem, że zostając w domu nie mam szans na normalne życie, poznanie kobiety i szczęście. Samodzielne życie okazało się potwornie stresujące. Wynajmowałęm pokój w mieszkaniu. Byłem sam w obcym mieście, bałem się utraty pracy, że nie wystarczy na życie. Stres doprowadzil mnie do oblędu. Probowałem się zabić. Uratował mnie sublokator, który wrócił wcześniej do mieszkania. TRafiłęm do szpitala a potem do psychiatryka. Obecnie jestem w domu rodzinnym po 3 miesięcznej hospitalizacji, która nic nie dała. Czuje się przegrany i kompletnie bezradny. Nie umiem żyć i specjalnie nie mam po co. Czy ktoś zna jakieś wyjście oproćz samobójstwa?

Gość gość
Jak próbowałeś sie zabić z ciekawości?

Gość gość
Bardzo Ci współczuję i rozumiem Cię :( Bo mam podobnie, też nie radzę sobie w życiu kompletnie..jestem sporo młodsza ale też już myślę o samobójstwie bardzo często..nie umiem żyć i nie pasuję do tego świata..

Gość Łukasz100
Próbowałem przedawkować leki uspakajające, które miały mi pomagać niwelować stres. Sublokator przypadkowo wrócił dzień wcześniej, wezwał pogotowie i trafiłem do szpitala.

Gość gość
Metoda małych kroczków, albo olewka, miej wybujane a będzie ci dane.

Gość gość
Wróć do pracy (jeśli tego jeszcze nie zrobiłeś). Nie przejmuj się, że mieszkasz z rodzicami. Odbuduj się psychicznie, spróbuj portali randkowych, umawiaj się na randki nie nastawiając się,że spotkasz miłość życia od razu. Nie poddawaj się!

Gość Łukasz 100
Relacje z kobietami to też trudny temat. Kobiety oczekują od faceta zaradności i siły a ja tego nigdy nie miałem. Mija osobowość raczej je wystraszy niż zaciekawi. Nigdy nie byłem w poważnym związku i potencjalna partnerka od razu to wyczuje i ucieknie. Odrzucenie to byłby silny cios (już raz zostałem odrzucony ze względu na moją niezaradność- zbierałem się po tym bardzo długo). A może jednak nie mówić prawdy o swojej związkowej przeszłości, tzn jej braku?