Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sonet

Chętnie stworze związek z samotną matka

Polecane posty

Hej mam 34 l . i chętnie stworze związek/rodzinę z samotną matka wiem ze to dziwne ale według mnie ojcem jest ten co wychowa . w każdym razie jestem wykształcony pracuje nie mam nałogów wiec jeśli jest ktoś chętny zapraszam do kontaktu pozdrawiam Ps jestem z opola ale miejscowość nie ma dla mnie znaczenia .

Kobietę z dzieckiem? Nie możesz mieć własnych dzieci czy może za bardzo lubisz dzieci?:O

Gość gość
Pzdr:)

Gość Sonet
Nie mogę mieć swoich i lubię dzieci

Gość gość
Szczerze balabym sie takiej propozycji. Tyle teraz zboczencow, pedofili...

Gość gość
Witaj mam 33 lata sama wychowuje dwie corki. Jestem wyksztalcona nie mam nalogow dzieci sa dla mnie calym swiatem. Jezeli jestes zainteresowany kontaktem daj znac :)

Gość gość
to dziwne ale według mnie ojcem jest ten co wychowa x haha to musi być prowo

Hej jak coś zapraszam do kontaktu seblis1983@gmail.com

Mentalność Społeczeństwa każdy facet to zbok masakra

Gość gość
No nie, ale faceci z Opola nie mają tu najlepszej opinii.

Gość gość
Wykształcony facet nie wie, co to znaki interpunkcyjne? Hmm..

Gość gość
Jestem samotna matką ale balabym się wiązać z kimś takim jak Ty. Trzeba mieć niezle rzuty beret żeby poleciec na taką propozycje. Jeśli jesteś faktycznie normalny to szukaj samotnej matki w swoim otoczeniu a nie w necie bo to wygląda podejrzanie.

Gość gość
To kobieta

Ja pierdziele... Porażka czyli co poznawanie ludzi (kobiet) w necie to przestępstwo i zbrodnia?

Gość gość
A jak by koles dal takie ogloszenie na sympati to juz by nie byl chorym zbokuem. Moze poprostu wybral ten sposob. Dla Was wszystko od razu jest podejrzane chore i zboczone. Nikt o komentarze was nie prosil wiec po co sie udzielacie

Gość gość
A jaka ma być ta kobieta? Gruba? Chuda? Wysoka? Niska? Czarna? Ruda? Blondynka? Określ się bardziej szczegółowo.

Gość gość
Ja mam opolanina. Każdej życzę takiego mężczyzny.

Gość gość
Sonet a natym zdjeciu to Ty czy nie Ty?:-)

Gość gość
A ja Ci autorze życzę wszystkiego naj żebyś znalazł tą jedyną gdziekolwiek szukasz,z dzieckiem czy bez.

Gość gość
Ja Ci powiem że lepiej uważaj,mój brat poznał dziewczynę przez neta,spotkali się raz,brat stwierdził że fajna ładna dziewczyna,że nadaje się na koleżankę,ale nic więcej ,ona przez 5 miesięcy wyzwania,pisała,nawet zdobyła adres naszych rodziców i pojechała tam,przychodziła do jego pracy,nawet do siłowni za nim chodzila tragedia

Gość gość
Daj znać czy jakaś pani się znalazła to i ja się oglosze

Gość gość
Opole lubelskie?

Gość gość zza miedzy
Nic w tym nie ma dziwnego. To doskonały układ. Masz kobietę, ona Ci nie suszy głowy o dziecko, bo już ma. I co najważniejsze! Nie jest w stanie Cię szantażować, że zabierze dziecko i będzie chciała alimentów ! Doskonały układ. Gratuluję.

Gość gość
Gorzej jak dzieciak mały i facet się do niego przywiąze,czasem po kilku latach się związki sypią

Gość gość
Niestety czasem tak bywa że facet ma wszystkie obowiązki co do dziecka a żadnych praw:-( mimo że kocham jak swoje, życie bym oddał ale nie wolno mi np. zabtonić oglądania bajek jak jest niegrzeczna bo zaraz usłyszę że nie jestem ojcem:-(

Gość gość
Moi rodzice rozstali się kiedy miałam kilka miesięcy,kiedy miałam 2,5 roku mama ponownie wyszła za mąż,do ojczyma mówiłam zazwyczaj po imieniu,nie raz chciałam wyladowac na nim swoją złość ze biologiczny tatuś ma mnie gdzies,i mówiłam żeby tego czy tamtego mi nie nakazywał bo nie jest moim ojcem,jakoś przetrzymal mój okres buntu i jestem mu za to wdzięczna do dziś

Gość gość
Takie słowa od dziecka bym zrozumiał ale to matka tak mówi a ja wychowuje odkąd mała miała 4 miesiące

Gość gość
Mój ojczym pomagał w wychowaniu mnie od kiedy skończyłam 1,5 roku,bardzo było mi wstyd że tak go traktowalam,mama zawsze kazała się dogadać,i zawsze się dostaliśmy,strasznie się wzruszyl kiedy 1 raz powiedziałam do niego tato- i tak mówię do dziś A mam 25 lat z czego więcej mogłam liczyć na niego niż biologicznego tatunia