Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć faceta do tańca i do różańca?

Polecane posty

Gość gość

Takiego z jajami. W tych czasach to niestety coraz mniejsze szanse. Portale randkowe to raczej nie dla mnie. Wśród znajomych sami zajęci mężczyźni. Ciężko. Kobieta powinna dać się znalezc, natomiast obecne czasy rządzą się swoimi wybrykami...

Gość gość szaarryyy
Dzisiejsze czasy to sa takie ,ze jak ktos ma jaja to jest wybrykiem natury...a jak prawde powie to dal sie poznac z najgorszej strony... rozdziobia nas kruki i wrony

Gość gość
bedzie ciezko zwlaszcza ze tkwimy w pajeczej sieci. nawet sie zastanawiam gzie sie podzialy moje 4 odnoza. pewnie poruszam sie w 6 wymiarach i odwlok z 2 parami zaginionych odnozy wlasnie tkaja te piertolona siec albo pracowicie zawijaja ofiary w zgrabne kokony

Gość gość
Co?

Gość gość
A na te strone wpadlem cos przekasic. na szczescie niebawem koniec bo mnie wyczaila samica. wabi mnie gra na sieci jak na harfie jak ja bzykne to mnie zezre

Gość gość
Szukałaś w Arabii Saudyjskiej? Tam mają takie jaja, że wymyślili im specjalnie stroje by w całości zasłonić :)

Gość gość
Nic uswiadamiam ci nasze polozenie. przykra sprawa.

Gość gość
Jestesmy udoopieni przyklejeni do 3 wymiarowej sieci ktora nazywamy swiatem strzyknieto wam nam jakis srodek paralizujaco rozweselajacy nasze ciala to kokony w ktore nas zawinieto. wisimy w spizarni na nici czasu i czekamy az nas wciagna zeby wszamac.

Gość gość
puknij się :D

Gość gość
Kazdy ruch przeklada sie na drgania czestotliwosci cala konstrukcja rozpieta w oczodole jakiegos boga. tak patrzy na swoj swiat. to jego oko. siatkowka zrenica. pajak

Gość gość
Lepiej nie pukac pajaki to wirtuozi sieci. z pewnoscia pukanie w kokon nie ujdzie ich uwadze

Gość gość
Widzisz nawet nie pamietamy kiedy tu wpadlismy. kwestia chemii i wydzielin pajaka. to wszystko pulapka. jak mi zaczyna puszczac dzialanie halucynogenow tzn ze niedlugo zaczne fruwac;)

Gość gość
Oderwe sie od sieci zaczne odwijac sie z kokonu ciala wciaganego na mici czasu. zostane czarodziejem dla innych much a na koniec wpiertoli mnie zywcem jakis osmionogi szesciooki skoorfysyn. moze to wygladac jakbym zostal wniebowziety

Gość gość
Mysle czy by sie stad nie urwac jakos przed kolacja

Gość gość szaarryyy
No tak,syn garbatego pajonka,co nawet jak pisze to sie jonka...

Gość gość
Szczegolnie ze jakos z pol godziny temu widzialem cien szefa tego przybytku.

Gość gość
No, masz tu ćpuna do tańca i do różańca. :) Najpierw będzie tańcował po ścianach, a potem się modlił do Boga o zdrowie. :)

Gość gość
pusci pawia i rozjedzie nogami w sześć stron :)

Gość gość
Szarik jakanie to moj najmniejszy problem. kazda nic tego swiata konczy prowadzi do pajeczych odnozy. pociagnie za koniec jednej 100 lat temu a ty dzisiaj umrzesz na zawal. jak cie to bawi to zycze udanej uczty

Gość gość
Wszyscy jestescie cpunami. wisicie nafaszerowani neurotoksyami ktore byc moze rozklsdaja was juz od srodka i sie zastanawiscie gdzie znslezc pare. pary istnieja tylko dlatego ze sie wzajemnie balastuja zeby nie oderwac sie od sieci.

Gość gość
Dzieci wam rosna ucza sie chodzic mowic? staja sie do was podobne? nic dziwnego bo sie zamieniiaja w zywe mumie podobne do nas. pajak zgrabnie obraca je w swoich kulosach. juz sparalizowane jeszcze nie zahipnotyzowane. trzwba stad wiac. spojrzcie w slonce to tylko cien prawdziwego swiata

Gość gość
Jak chcesz się stąd urwać? No w sumie filmy wiele o tym mówią, tylko nie o pająku. Np igrzyska smierci

Gość gość
Endorfiny serotonina hormony popedy przyczyny skutki. jestesmy slepi na masz los. nie pamietamy kim bylismy. czas? to lepka klejaca maz ktora uuszczelniono nasza trumne zeby nas unieruchomic. swiat zycie wszystko co znacie

Gość gość
W wielu filmach i piosenka a raczej teledyskach jest nawiązanie do 2 światów(jakby naszego i innego który miałby być prawdziwym). Ciekawa rzecza jest też to, że jest też nawiązanie do ucieczki(z naszego świata,) jak dla mnie to przykładowym teledyskiem jest galantis runaway

Gość gość
jak nie mozna stad zwiac to trzeba stad wykopac pajaka albo chociaz zniszczyc mu trochevsieci bo to jego zmysly. w ostatecznosci pajaka tez mozna zezrec

Gość gość
Bóg istnieje. Jak to się ma do pająka ekhem

Gość gość
To gdzie są jego sieci i jak je zniszczyć? Tak poza tym może trzeba strzelić z łuku w niebo żeby rozbić właśnie centrum jak w igrzyskach śmierci?:)

Gość gość
w koncu co mu wpadnie w siec pajak ni jak nie kontroluje. mial pecha bo akurat ja mu wpadlem. mozliwe ze sa tu inni ktorzy sie obudzili ale nie wieja. moze sami nie moga a moze wrocila im pamiec. moze myla pajaka bo nauczyli sie grac na pajeczynie. moze chca uwolnic innycg

Gość gość
Gdzie sa jego sieci? spojrz w lustro. co widzisz? uwazasz ze twoje cialo to ty? to tylko labirynt pustych przestrEni. jest czescia tego swiata kokonem siecia. a my nie chcemy sie z niego wydostac dobrze nam w tej miekkiej poscieli ciepelku sieciowego slonka dusza umiera ulatuje zostaje wyssana zostaje pusta skorupa. swiato czas wszystko to gobelin pajaka. zludzenie trzech wymiarow

Gość gość
A już Ci prawie uwierzyłam:classic_cool: