Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka  ma

Inny temat2

Polecane posty

Gość gość
gość dziś chciała hejtować jak zwykle ;)

Gość gość
Jakim prawem mnie przepytujesz? To publiczne forum. Weszłam na temat poczytać. Nie rozumiem jakim prawem jednostka pisze za wszystkich. Nie jestem wszyscy i nie piertole sie na mailuani nie wysylam zdjęć. Czego nie zrozumialas? Bo ja odnioslam się do wpisow wyżej.

Gość gość
Ja zaś pytam skąd wiesz, że ta kobieta śle byle komu fotki? I jakim prawem jakieś ścierwo wyzywa ją od szmat?

gość dziś a mozesz mi powiedziec ,o czym ciekawym z takimi jak ty pisac!:D

Gość gość
Nie wiem kto kogo wyzywa ale to chyba pytanie nie do mnie. Nie wiem kto komu wysyła fotki. Ja napisalam tylko, że sie nie piertole i nie wysylam zdjęć byle komu. Nie jestem wszyscy. Naskoczylas na mnie i ciul wie o co Ci biega. Nie interesuje mnie kto co robi i z kim na meilu i komu kto śle fotki. Ja tego nie robię po prostu. Nie WSZYSCY to robią.

uwazam ze piekne kobiety nie maja czego sie wstydzic:)))) jezeli sa fotogeniczne i piekne to niech wykorzystuja w swoim krotkim ale pieknym zyciu swoje Piec minut :)))

Gość gość
Ona ma prawo "przypadkiem" wejść na temat i "przypadkiem" nie zauważyć, że kobietę hejtują i wyzywają.

Gość gość
Szkoda tylko, że odniosła się do głupiego komentarza, a już wyzwisk na inną nie zauważyła ;)

Gość gość
Odnioslam sie, bo dziesiaty raz Ci piszę, że nie jestem 'wszyscy' i uwazam, że nikt nie ma prawa pisac w imieniu ogółu. Hejt? Nie mam zamiaru walczyć z wiatrakami. Raczej przynosi to odwrotny skutek. Nie uważam, żeby wyzywaniem od krów miało coś pomóc. Jeszcze dobrze nie poczytalam tematu, a naskoczylas na mnie, wzywając mnie od krowy właśnie. Moze zachowaj energie dla hejterek, które ublizają. Jeśli bawi Cię walka z wiatrakami. Mnie nie bawi. Wyzywac i rzucać wulgaryzmów też nie lubię.

Gość gość
Kurcze, jest taki piękny, słoneczny dzień :) I taki upalny. Chyba ściągnę majtki w drodze powrotnej z pracy ;)

Gość gość
Nie ma zamiaru walczyć z wiatrakami, ale odczuwa przymus odpowiedzi na hejterski koment ;)

Gość gość
Bo z tego wyszedl by hejt.

Gość gość
Ja nawet nie zakladalam dzis majtek ;) Miłego dnia ;) Zobaczę, może sobie założę stały nick i popisze z Wami. Jednak z hejterkami tak jak pisałam, walczyc nie będę. To tylko woda na młyn. Cześć :).

Gościu co wyzywasz Kamę i uważasz się za coś lepszego. Jesteś zwykła c***a nie godna nosić jaja w spodniach. To niby przed tobą lasencje klękaly? To ty miałeś ich tyle? Weź nie kompromituj się. Ewentualnie zawszę możesz zrobić stryczek i uwolnić nas od siebie. G****o cię obchodzi czy kama widzi mojego penisa . Takim stylem musiałeś rzeczywiście długo się starać o fotę z netu :D no która ci zaufa, no która.

Gość gość
To po co walczysz odnosząc się do hejterskich wypowiedzi? A innych nie widzisz, bo to walka z wiatrakami. Idź stąd hejterko :O

Gość gość
Darjuż przybij piątkę :D

Gość gość
16.06 strasznie upierdliwa jesteś. Wyluzuj moze co. Wyjdz na słoneczko. Nie jestem ekspertka w odczytywaniu hejtu ale dla mnie hejt to wlasnie wyzwiska i wulgaryzmu rzucane w innych. Tak sie mi wydaje.Ja nikogo nie wyzywalam. Ty zas nazwalas mnie krową. Nie wiem czy wpis na ktory odpowiedziałam z godziny 15.05 byl hejterski. Odpowiedzialam bo nie lubie gdy ktos wypowiada sie za ogól. Potrafie mówić za siebie. Wrzuc może na luz.

Gość gość
Problem w tym, że to nie był mój wpis. Gubisz się w gościach ;)

Gość gość
Każdy hejter któremu jęzor wisi przy czytaniu będzie ciekaw czy wyjdą tu jakieś prywatne informacje. A jak nie wyjdą, to sobie wtedy coś sam wymyśli.

Gość gość podobn
Aż dziwi, że osoba, która nie ma tu stałego nicka tak zbulwersowała się o tym, ze podobno wszyscy ze sobą. Przecież ty tu nie piszesz to po co tłumaczyć hejterom?

Gość gość
16.13 jestes pewna, ze nie Twoj? Bo ja jestem w 200% pewna, ze Twój;) Nic sie mi nie myli :)

Gość gość
Gościówko ;-)

Gość gość
Nie mój na 300. A teraz odpowiedz na pytanie.

Gość gość
Wlasnie mialam tu pisac i dlatego tu weszlam. Juz mi sie odechcialo ;) Widzę, tutaj wszedzie i w kazdym widzicie hejtera, kto odważy sie napisac swoje zdanie ;) Milego i nie zagryzcie się wzajemnie.

Gość gość nocny
Poczytajcie sie szanowni goscie. Wszyscy bez wyjatku zachowujecie sie jak hejterzy. Kazdego zakraczecie. Tak między nami - tez nie lubię gdy ktos pisze że "wszyscy" robią to czy tamto. Niech jeden pajac z drugim piszą za siebie;)

Gość gość
Nocny a nie odniesiesz się do innych rzeczy? Chłopie :D

Gość gość
Ka ma oglądałaś polecane filmy?

Gość gość
Pani nie przyszła walczyć z wiatrakami jeśli chodzi o wyzwiska na Ka mę, tylko walczyć z wiatrakami na jedną wzmiankę o piertoleniu. I mimo, że nie ma tu nawet nicka, poczuła, że musi się wypowiedzieć, bo poczuła się oskarżona. Wystarczy mi na długi czas waszej logiki.

Gość gość nocny
Ale po co. Naskoczyliscie na dziewczynę jak harpie tylko dlatego, ze nspisala ze sie nie piertoli z nikim i nie sle fotek.