Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilakabelo

Koleś spod znaku koziorożca jest nie do zdobycia już nie daje rady

Polecane posty

Gość kamilakabelo

Normalnie tak mnie kręci, że szok. Używałam wszystkich swoich sztuczek, które zawsze działały a on nie wzruszony. Były jakieś podteksty, propozycje puszczone żartobliwie no ale kurcze no kamień. Wiem, że w znaki zodiaku się nie powinno wierzyć, ale normalnie ten koleś jest tak zamknięty w sobie taki skryty i taki zagadkowy, że aż przez niego spać nie mogę.

Gość gość
*niewzruszony

Gość gość
To nie znak zodiaku, on po prostu ma cię w d***e :)

Gość gość
hehe mozliwe i to nie daje mispokoju bo zawsze miałam tego którego chciałam. Sam zaczął flirtować ze mną pierwszy więc uznałam, to za zielone światło a tu taka bryła lodu się okazała eh...

Gość gość
Jak tam brywa lodu, po prostu kobiety są wiecznie zdziwione jak spotkają ciekawego koziorożca. Bo nie podrywa, nie zabiega, nie biega jak piesek, jest dumny i niezależny. Jak chce się go zdobyć to trzeba niestety popracować, wykazać inicjatywę, oczarować, a to wielu próżnym księżniczkom nie pasuje.

Gość gość
Fajny ból doopy :)

Gość ból dópy
Polecam maść na ból doopska. :-D

Gość kamilakabelo
gość 00:29 to jak z nim postępować żeby chociaż się otworzył na tę znajomość?

Gość gość
Miałam To samo z koziorozcem. I Odpusciłam :-D Jestem równie atrakcyjna co on i nie miałam zamiaru czekać i sie starac do śmierci. Nie brakuje mi adoratorow i.nigdy nie brakowało.

Gość gość
Bądz subtelna i miej klasę. On to doceni. Koziorożca nie zdobędziesz tanimi sztuczkami. Fałsz wyczuje na kilometr. Droga do serca koziorożca jest długa,ale warto się pomęczyć.

Gość gość
8.48 - Jestem kobietą koziorożcem i chociaż nie wierzę w horoskopy, to tutaj muszę się zgodzić. Wyczuwam fałsz na kilometr, ale często nie daję tego po sobie poznać :)

Gość gość
A ja jestem facetem lwem wyczuwam mięso na kilometr a najbardziej lubię kiełbasę z grilla. Najpierw grillujemy ryby, a gdy brakuje to z moim kumplem strzelcem idziemy na polowanie, a kolega wodnik zawsze coś do picia przyniesie. Później poznajemy panny i bliźniaczki. W końcu w życiu musi być równoWAGA. A wy ludzie wierzący w horoskopy chyba macie raka mózgu bo większych baranów nie widziałem.

Gość kamilakabelo
Do koziorożców a wolicie gdy kobieta jest delikatne, wrazliwa, nieśmiała czy wolicie waleczne, pewne siebie, odwazne i niezależne?

Gość gość
My koziorożce od kobiet wolimy kozy.

Gość kamilakabelo
10:41raka to chyba ty masz bo jakim trzrba byc debilem aby marniwac swoj czas i wchodzicba topik ktory nas nie interesuje i do tego pisac takie dlugie wypociny nie wnoszace nicdo dyskusji tylko obrazajace. Nie wierzysz w horiskopy i znaki zoduaku to nie nie moj biznes. BTW obrazajac innych tylko na chwile podniesies swoje poczucia wartosci proponuje nie obraza tylko popracowac nad sobą, bo widac ze nisko sie cenisz.

Gość gość
Kamila przestań chodzić do sauny bo inteligencja Ci wyparowała. Koziorożce żyją w górach tam szukaj.

Gość gość
Na pewno koziorożcowi trzeba bardzo wyraźnie pokazać, że się podoba. Ceni też subtelne i inteligentne dziewczyny. No i raczej atrakcyjne.

Gość kamilakabelo
Wiem właśnie o tym, dlatego ostatnio zaprosiłam go do siebie. Całe spotkanie byłam w szlafroku i bieliźnie, a gdy zapytałam czy chce wina zakończył spotkanie. Mam jeszcze inny pomysł, chcę iść z nim na zakupy i wejść mu do przebieralni, może tam da się zadowolić.

Gość kamilakabelo
to wyzej to podszyw. Aż taką desperatką nie jestem żeby się przed nim rozbierać. Od samego poczatku wpadl mi w oko ale nie liczylam na nic z jego strony juz od poczatku byl zdystansowany wiec nie myslalam o nim az pewnego dnia zaczął puszczac niby zartem ale jednak jakies propozycje wyjscia na kawe itp. i chyba sama to zepsulam, bo jego kolega byl bardziej otwarty i ja takich ludzi lubie i lubie z nimi rozmawuac i lekko z nim flirtowalam. Jego kolega zaczął do mnie podbijac a ja mialam z tego ubaw i chyba tym go do siebie skutecznie zniechecilam, ze teraz woli bycna mocny dystans.

"Koleś spod znaku koziorożca jest nie do zdobycia już nie daje rady" x To, że Ty nie dajesz rady nie oznacza, że jest "nie do zdobycia". Fakt, że urodził się w styczniu ma tak bardzo nic do rzeczy, że chyba ma służyć tylko za wytłumaczenie dla Twojej nieporadności:)

Gość kamilakabelo
mało stanowczy uwierz mam wprawe w uwodzeniu i nigdy nie narzekałam na brak powodzenia i jak pisałam wyzej to on pierwszy zaczął mnie zaczepiać. Gdyby nie kroki jakiekolwiek w moją stronę zainicjowane przez niego nie zwracałabym sobie nim głowy. Dla mnie to teraz czlowiek zagadka, zaintrygiowal mnie.

Gość gość
Raczej spaliłaś temat tym flirtowaniem z jego kolegą. Koziorożce są zbyt dumne.

Gość gość
Autorko Mezczyzna z pod znaku koziorozca jest jak najbardziej do zdobycia ,tylko przestan stosowac sztuczki i nie badz zbyt nachalna. Pozwol mu przejac inicjatywe w sprawach damsko-meskich. I nigdy ani przenigdy nie mow o swoich bylych facetach,bo go to zrazi do twojej osoby. Badz poprostu soba i nie udawaj.

Gość gość
dokładnie pozamiatane masz u tego koziorożca flirciaro, strzel sobie z palca bo i tak go nie wyrwiesz

Gość gość
No, z tym kokietowaniem kolegi to przegielas,tym bardziej na poczatku znajomosci. Koziorozec jest dumny i potrafi pokazac rogi,wiec pewnie stwierdzil ,ze odpusci sobie taka kobiete,ktora za innymi sie oglada.

Gość gość
A do tego uparte,wiec jak cos postanowi to koniec.

Gość gość
Czyli nie ma juz szansy aby go do siebie ponownie przekonać? Tym flirtem zniechęciłam go do siebie? No ale my nic sobie nie deklarowaliśmy :/

Gość gość
15:56 A masz z nim kontakt caly czas ,czy juz nie?

Gość gość
w jakim jest wieku ten facet? może to też od tego zależy?

Gość gość
On ma 30lat i czasami go widuję służbowo. Łączy nas firma w której pracuje, a on jest klientem.