Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet przed 40tką jakie zabiegi kosmetyczne robicie u kosmetyczki

Polecane posty

Gość gość

Jak walczycie z upływem czasu?Czy macie jakieś rewelacyjne i.ulubione zabiegi, które faktycznie odmładzają buzię?A może dbacie o siebie jeszcze inaczej

Gość gość
Na co wam to?I tak sie czasu nie oszuka.ja mam 36 lat i juz sie nie maluje a wlosy sama sobie podcinam, ciuchy kupuje uzywane.jakies 5 lat temu dbalam o siebie az do przesady, 30 lat to jeszcze mloda kobieta, teraz inaczej siebie spostrzegam

Gość gość
Hahaha 20.44. Kup se już trumnę. To było pytanie do kobiet a nie dewotek.

Gość gość
Ja zdecydowałam się na zabiegi z udziałem kwasu hialuronowego i na zabiegi oczyszczające skórę. Jeżeli jesteście z Szczecina lub okolic to mogę wam polecić www.epsilon.info.pl Jest to świetny salon kosmetologiczny, który posiada szeroką ofertę.

Gość gość
Bezsensu topik, teraz będą same reklamy

Gość gość
Ja tylko manicure i pedicure hybrydowy.

Gość gość
hahaha tak rób marnuj swoje życie na szczęscie nic tobie do tego jak żyja inni

Gość gość
Mezo, laser na naczynka, wybielanie zębów - może nie kosmetyczka, ale idealne zęby bardzo odświeżają wygląd w tym wieku

Gość gość
Ja skoncze 37 lat w marcu. Mam dziecko - 9 letnie. I meza. Pracuje caly etat pon-piatek 8:30-16:30praca umyslowa. Do kosmetyczki nie chodze jigdy ostatni o bylam moze z 9-10 lat temu, serio. Nie nam jakos duzo zmarszczek. Mam nieco wokol oczu ale ogolnie to ja i sisotra po mamie dosc mlodo wygladamy. Ja zwykle jestmw oceniana na 3-4 lata mniej. Latem 2017 ktos mi "dal" ponizej 30 :) ;) w nowej pracy kilka lat temu facet myslalze jestem tuz po studiach a mialam 33 lata wtedy. W somu robie maseczki gotowe ale nie bede reklamowac, glownie nawilzajace. Ale tez domowe np platki owsiane miod jogurt naturalny itd. Krem pod oczy I na noc. Tyle. Maluja sie do pracy I w weekend czasem ale delikaltnie. Cery zniszczonej nie mam Pije wode minimum 1,5 L dziennie. Dwie kawy. Duzo herbaty zielone roibos i pokrzywa. Jem sporo bialka ale glownie jajka I ryby. Nie jem od lat wedlin, fast food nie pije coli nie jem mlecznej czekolady itd. Plywam raz w tygodniu , wiosna I jesienia czasem biegam. W domu cwicze co nieco ale nie regularnie Do fryzjera chodze podciac koncowki (mam wlosy nieco za lopatki). Naturalny srednio braz mam ale raz na 3-4 mies robie sobie u fryzjera lekko balejaz taki dosc naturalny - wtedy tez zawsze podcina mi koncowki o ok 3 cm. Moj wiek widac po dloniach. Co do budowy ciala figury itd to mam 166 cm, waze ok 58-59 kg. Rozmiar 38 nosze. Plaszcz czy sukienki to czasem 36. Stanik 70C.

Gość gość
Do kosmetyczki nie chodze. Robie mezo osoczem, karboksyterapie i zaczynam laser. Stawiam na prewencje

Gość gość
Mam 32 lata i delikatne zmarszczki mimiczne. 2 razy w tyg robie peeling, codziennie oczyszczam twarz, uzywam dobrych kosmetykow, krem dr Hauschka, podklad clinique, na noc mieszam olejki np migladoly, wit E i C. Maluje sie codziennie ale nie przesadnie mocno.

Gość gość
Polecam www.esthe.pl, to rewelacyjny gabinet kosmetyczny na miarę naszych potrzeb. W dodatku mają bardzo atrakcyjne ceny, warto się zainteresować. Dużo istotnych informacji znajdziecie na stronie.

Gość gość
polecam częsty seks :P

Gość Mamamiia
Polecam fotoodmładzanie, świetna i bardzo skuteczna sprawa :) Jest masa zabiegów, wiele też zależy od skóry. Moim zdaniem kosmetyczka powinna pomóc podjąć decyzję. Ze swojej strony polecam http://salon-estela.pl/. Mają sporo zabiegów i na pewno coś znajdą.

Gość gość
Szeroki zakres obsługi ma klinika Beauty Skin, zajmują się wszystkim od zabiegów bardziej medycznych po bardziej kosmetyczne. Najbardziej bym ich polecała jeśli chodzi o lasery i depilacje. W przeciwieństwie do innych gabinetów tutaj mają różne rodzaje laserów, można dopasować technikę pod daną osobę, jej cerę, typ włosów do usunięcia i tak dalej.

Gość gość
nie chodze do kosmetyczki bo mnie nie stac

Gość gość
Zależy gdzie się chodzi i na jakie zabiegi. W Zielonej Górze zupełnie przyzwoite ceny ma salon Dermalogica. Tu macie listę zabiegów http://dermalogica.zgora.pl/listazabiegow/ Ja polecam Oxybrazję czyli peeling wodno-tlenowy i ogólnie peelingo kwasami, sa bardzo skuteczne. Zamykałam też u nich naczynka, bo na tym etapie szpecą mnie bardziej niż zmarszczki.