Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 magdaLENA13

w艂osy a samoocena

Polecane posty

Go艣膰 magdaLENA13

Jak sobie radzicie z kompleksami przy rzadkich w艂osach? Mam bardzo lich膮 czupryn臋, jako艣 tam staram si臋 j膮 ratowa膰 suplementami i r贸偶nymi wcierkami z r贸偶nym efektem, ale przez wi臋kszo艣膰 czasu czuj臋 si臋 beznadziejnie. Wstydz臋 si臋, 偶e ludzie widz膮 u mnie prze艣wity i zazwyczaj wi膮偶臋 w艂osy tak, 偶eby wszystko maskowa膰, ale to te偶 wcale nie jest dobre bo kitka wychodzi bardzo cieniutka. Cz臋sto patrz臋 na kobiety i ich piekne w艂osy i tak im zazdroszcz臋... Przejmujecie si臋 tym bardzo czy nauczy艂y艣cie si臋 z tym 偶y膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Spr贸buj kozieradk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zbadaj poziom ferrytyny i TSH

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A pr贸bowa艂a艣 leczy膰 to profesjonalnie? Samopoczucie to jedno, ale mo偶e wcale nie musisz si臋 z tym m臋czy膰, je艣li podejmiesz leczenie. Mog臋 Ci poleci膰 fanpage "zbyt pi臋kni by 艂ysie膰", znajdziesz tam sporo informacji na temat 艂ysienia, kt贸re mog膮 Ci si臋 przyda膰, a to te偶 wygoda jak masz wszystko w aktualno艣ciach na fejsie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirabelka31
A ja czuj臋 si臋 lepiej jak trafiam na takie strony bo te偶 widz臋, 偶e inni maj膮 podobne problemy :) Zawsze to nieco 艂atwiej mie膰 jak膮艣 grup臋 odniesienia. Po czasie nauczy艂am si臋 te偶, 偶e nie do ko艅ca jest tak, 偶e wszystkie kobiety wok贸艂 maj膮 pi臋kne, g臋ste w艂osy. Jak masz kompleksy to automatycznie zwracasz uwag臋 na takie rzeczy, ale tak naprawd臋 dziewczyn z problemamu z w艂osami jest bardzo du偶o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aneta252
Koniecznie zg艂o艣 si臋 do lekarza. Poza chor膮 tarczyc膮, 艂ysienie mo偶e wi膮za膰 si臋 z chorob膮 autoimmunologiczn膮 , zaburzeniami gospodarki hormonalnej organizmu lub niedoborem np. 偶elaza. Jak zaczniesz leczenie to i psychicznie lepiej si臋 poczujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 biank4
Z jednej strony nie ma co si臋 za艂amywa膰, bo faktycznie problem wypadaj膮cych w艂os贸w jest do艣膰 powszechny. Z drugiej strony nie powinno si臋 te偶 akceptowa膰 wszystkiego bezdyskusyjnie, bo leczenie pomaga w wi臋kszo艣ci przypadk贸w, trzeba tylko cierpliwo艣ci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fajnie wzmocni膰 i zag臋si膰 w艂osy mo偶na dzi臋ki plastrom dermastic. Ja zauwa偶y艂am, 偶e podczas kuracji w艂osy bardzo mi si臋 wzmocni艂y, przesta艂y wypada膰, a i zacz臋艂y odrasta膰 nowe baby hair! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Masz p艂acone od jednego spamerskiego wpisu czy rycza艂tem? :O

Udost臋pnij ten post