Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masturbacja z nieznajomą

Polecane posty

Gość gość

Miałam kilka dni temu dziwne zdarzenie na wyjazdowym, dwudniowym branżowym szkoleniu w obcym mieście. Po kolacji z drinkami poszliśmy do hotelowych pokoi. Trafiłam na dość młodą w moim wieku kobietę. Oglądałyśmy przy zgaszonym już świetle film w telewizji siedząc na kanapie. W pewnym momencie położyła mi rękę na kroczu pocierając po mojej krótkiej spódnicy. Nie zareagowałam. Po chwili podwinęła mi spódnicę masując moje krocze przez majtki. Masturbuję się dosyć systematycznie to nie reagowałam odczuwając podniecenie. Za chwilę włożyła swoją drugą rękę pod swoją spódnicę masturbując się przez majtki. Zauważyłam że jest już bardzo podniecona. Mimowolnie włożyłam też swoją rękę pod jej spódnicę. Całe krocze miała mokre. Byłam już na tyle podniecona że wsunęłam rękę w jej majtki masturbując mokrą cipkę. Wtedy ona momentalnie włożyła swoją rękę w moje majtki masturbując mocno mnie i siebie. Zaraz zaczęła też głośno jęczeć to i ja przestałam się hamować. Miałyśmy wspólnie długi orgazm. Po wszystkim, po prysznicu poszłyśmy spać. Na drugi dzień było tak jakby nie było nic. Kobiety, czy zdarzyło wam się kiedykolwiek coś takiego?

Gość gość 112
Jesteście lesby i tyle a facetów nie było w pobliżu ?