Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nawet czterdziestoletnia kobieta wybrzydza przy wyborze faceta. Dramat

Polecane posty

Gość gość

Mam 28 lat to że nie podobam się dziewczynom w wieku 18-30 lat akceptowałem już dawno. Są młode atrakcyjne zadbane myślą o życiu szukają księcia Rozumiem. Ale kuźwa żeby 40 latka wybrzydzała. Nie ukrywam że szukałem ratunku właśnie w tym targeie wiekowym. 35-45 lat Kobiety potrafią w tym wieku jeszcze rozpalać zmysły, a ja mam swoje potrzeby nie tylko seksualne, ale komuś się wyżalić, przytulić, pogadać po prostu z kimś być. I co umawiam się z jedną drugą z koleżanką z pracy która narzekała na samotność. Chce coś na stałe na poważnie A one wszystkie odrzucają mnie bo jej się nie podoba że mam nadwagi, że mam wade wymowy, że mam brzydkie oczy. No poprostu k***a dramat Jak by byly takimi księżniczkami za jakie się uwarzają to by nie były same. Zeby była jasność nigdy nie biorę się za meżatki One szukają tak jak ja. Tylko że ile można szukać do 79 lat? 40 to już jest naprawde dużo. I te oczekiwania, wykształcenie, praca biurowa, k***a dramat zwykły kierowca już im nie wystarcza. One szukają nie wiem prawnika. Nie rozumiem kobiet i ich wymagań kiedyś tak nie było.

Gość gość
ja mam tyle no i co... mam brac co popadnie... to juz wole byc sama. a ty burak jestes.

Gość gość
Ale dzisiejsze 40latki to kobiety świadome i niby czemu mają brać co im popadnie, widzisz one są mniej zdesperowane od ciebie, bo mimo wszystko mają większy wybór, mają i branie wśród starszych i często młodzi do nich startują.

Gość gość
One już się pogodziły. Albo będzie sama albo bogaty facet. One wszędzie chodzą z kalkulatorem. Całe życie odstawiały wielkie damy i teraz wstyd przed koleżankami.

Gość gość
i słusznie, w pewnym wieku szkoda czasu na byle co

Gość gość
ale do kogo masz pretencje? Nie możesz schudnąc zrobic coś ze sobą? zaniedbałes się i oczekujesz że jak kobieta starsza to już powinna zmniejszyć wymagania bo co? Znajdzie sobie w swoim wieku kogos szczupłego, dobrzez budowanego z dobrą praca :) Ja mam 24 lata mój narzeczony ma prawie 40, jest dobrze zbudowany dba o siebie i ma bardzo dobry charakter i ok :) Szczerze to ja bym nie chciała kogoś 12-17 lat młodszego, masakra. Mam kolegę który ma 2o lat nie widzę w nim mężczyzny zbyt duża przepaść jak dla mnie. One tak Ci mówią, bo jesteś młodszy kobiety w twoim wieku i młodsze nie powiedzą Ci tego prosto w twarz i myślę, że u takich miałbyś więcej szans niż u starszych, tylko zrób coś ze sobą, zadaj sobie pytanie czy ty byś się związał z dziewczyną otyłą, z wada wymowy? Nie, bo wolisz poszukać wśród atrakcyjnych 40 latek które jak sam napisałeś jeszcze rozpalają twoje zmysły ( to działa w dwie strony, kobiece zmysły też muszą być rozpalone, inaczej wolałabym być sama ) i oczekujesz, że one przez wzgląd na swój wiek będą wdzięczne tylko dlatego że zainteresował się nimi jakiś 28 latek pfffff :)

Gość gość
1/10

Gość gość
to ja z postu wyżej, mam 32 lata a nie 24 pomyłka:)

Gość gość
Co ci z tego brania i tak nic z tego nie wynika, chyba że facet głupi.

Gość gość
Brać co popadnie? A co ja trędowaty jestem? Zarabiam jako kierowca jak mam dobry miesiąc mam ponad 3500 na rękę. Mam własne mieszkanie, po rodzicach ale mieszkam sam. Mam auto, to że mam lekki brzuszek. No mam , nie uważam się za ciacho nie z tej ziemi. Ale bez przesady. Zawsze ogolony, zawsze uczesany, jakieś tam perfumy mam. Nawet opalony chodze latem bo słońce łapie w pracy, No ale jak one oczekują wykształconych prawników, lekarzy chuj wie kogo jeszcze no to sorry. Nie brać co popadnie, ale trochę zmniejszyć wymagania bo zostaną same po 70 tce, I nie są to jakoś mega atrakcyjne kobiety, one nie mają niewiadomo jakich możliwości

Gość gość
34 lata hahahaha co jest ze mną dzisiaj :P

Gość gość
Cieżko żeby facet który 6 dni w tyg siedzi za kierownicą po 9 godzin miał figurę jak Ronaldo.

Gość gość
Bo to jest k***a dramat, dzisiaj każda chce być adorowana, che być podziwiana, jeszcze najlepiej żeby rozbudzać jej emocje. Laski mają nawalone w głowie i te młode i te stare. Jej się wydaje że wszyscy faceci powinni wyglądać jak Ibisz, opaleni , krata na brzuchu, klata wyrzeźbiona, piękne oczy, białe zęby tysiące na koncie i jeszcze elokwencja jak z dyplomacji. Naoglądają się chuj wie czego a potem przenoszą to w życie codzienne. A potem kończą jako stare panny bez nikogo dalej udając wielkie damy.

Gość gość
:D :D :D "model" pisz dalej, już się śmieję.

Gość gość
:D bo każda nawet 40latka szuka ciacha z włoskami na żel :D

Gość gość
Atrakcyjna czterdziestka która pogonila nudnego i marudnego męża nie weźmie sobie na głowę kolejnego nieudacznika i do tego jeszcze takiego który kompletnie nie jest w jej typie bo po co? One szukają wrażeń, przygody z kimś fajnym i przebojowym bo dzieci już odchowane są więc czas na zabawę ale do tego musi być odpowiedni facet. Ty widać taki nie jesteś.

Gość gość
Włoski na żel to mogą mieć gówniarze po 20 lat a nie faceci którzy zapierdalają od świtu do nocy i nie stoją w lustrze całymi dniami. Tylko pytanie czy ten z włoskami na żel to jest facet który jej coś da? zadba o nią? zapewni jej byt. Wątpie

Gość gość
gość dziś Kurwa , przebojowy facet nie zainteresuje się 40 letnią samotną kobietą uwierz mi. Rozwala mnie jak kobiety w tym wieku szukają facetów z którymi będą mogły zdobywać świat. To jest po prostu fenomen dzisiejszego społeczeństwa. Gównem jestem , g****o osiągnąłem jestem g****o wart ale czekam na lepszy czas, na to że pojawi się ktoś z kim zdobędę swiat i będę szaleć i kochać się jak serialu. Ludzie ,

Gość gość
:D "model" a jak cie w pracy łapie słońce skoro jesteś kierowcą? No chyba że lewa ręka zawsze zwisa z okna :D

Gość gość
I dobrze ze wybrzydza. Akurat w twoim przypadku słusznie robią bo jesteś nic specjalnego i z wyglądu i pod względem charakteru, jesteś prymitywnym prostakiem. To juz lepiej niech 40 latka poszuka sobie 50 letniego lekarza czy mundurowego co ma kulturę i jest na poziomie, zamiast 28 latka co ma g****o we łbie i nawet ortografii nie umie../

Gość gość
gość dziś Kurwa to ty jednak masz małe pojęcie jakie życie prowadzi sporo 40latek. Pomijajac że ten temat to kolejne provo.

Gość gość
gość dziś Jak siedzisz przed dużą szybą to ci morde opali. Bardziej niż jak byś się wylegiwał na plaży .

Gość gość
Czyli przez opalenie mordy :D uważasz że jesteś opalonym facetem :D i co jeszcze? :D

Gość gość
To na pewno prowo bo nie wierze ze facet z własnym mieszkaniem i pensja 3500 zł nie może sobie znaleźć nawet rowiesniczki. Musisz być naprawdę odrażający ze żadna cie nie chce. Facet z mieszkaniem i zarobkami 3500 to skarb. Skoro mimo tego żadna cie nie chce to cos z toba nie tak

Gość gość
Podsumowanie autora. 28 letni prawiczek, bez doświadczenia w sprawach damsko męskich, z nadwagą i brzuchem, wadą wymowy i coś z oczami nie tak XD do tego blady tylko morda opalona przez szybę XD z pretensjami do całego świata, że 40-tki nie padają mu do nóg XD nawet jego comiesięczne 3,5 kafla nie robią na nich wrażenia XD

Gość gość
gość dziś No jeszcze go nie poznaliście, przecież to nasz historio-twórczy gość od modeli.

Gość gość
Ta a 50 latek myślisz że nie wie co 40 maja w głowie. Też woli być sam albo znaleźć znacznie młodsza jeśli ma kasę.

Gość gość
Sporo atrakcyjnych 40 tek ma fajnych, nowych facetów bo oni też stawiają na dobry seks i zabawę we dwoje a młoda to albo smutaska bez poczucia humoru albo chce ślubu i dzieci bo tak wypada albo robi dodatkowy fakultet i vzssu na noc nie ma albo zawsze coś albo ja często głowa boli bo jest zmeczona albo ma okres dwa razy w miesiącu i sie nie da tknac abo ciągle foch, nie umieją korzystać z życia, w większości to przymulone babska dla przymulonych facetów z biurowców.

Gość gość
Ja mam 41 lat i kijem przez szmatę bym nie tknęła takiego niedorobionego buraka, który uważa, że sam fakt bycia młodszym czyni go jakimś boskim darem dla każdej kobiety 40+ :D. Przykro mi, autorze tematu, ale to tak nie działa. Nie wiem, jaką desperatką trzeba być, żeby łapać takie byle co i jeszcze się z tego cieszyć.

Gość gość
Odstawiam na bok kwestie autora, bo to provo "modela". Ale poruszę temat 35-45 latek. Przeciez te kobiety przeżywają w tym wieku "drugą młodość", dzieci mają już odchowane, spora grupa jest po rozwodzie lub w separacji, są dojrzałe psychicznie, wiedzą czego chcą, są świadome swojej seksualności, wiedzą jak zadowolić faceta i siebie, więc nie dziwne, że wybierają wśród facetów. Chętnych na romans szybko można znaleźć, to dlaczego mają brać jakiegoś zdegustowanego młodszego?