Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nawet czterdziestoletnia kobieta wybrzydza przy wyborze faceta. Dramat

Polecane posty

Gość gość
Nie każdy 50 latek to pedofil co zaraz szuka 20-30, poza tym to jest po prostu obrzydliwe. Inteligentny facet na pewno źle by się czuł w takiej relacji, jak tatuś z córka.... No i śmiesznie to wygląda i załosnie zarazem. Normalny 50 latek szuka sobie 40-50 latki, a zboczeniec z kompleksami młodszej.

Gość gość
Ale głupoty piszesz. Młodsza da więcej pozytywnej energii. Starsza to nie jest żaden powód do dumy dla faceta.

Gość gość
To jest przygnębiające kiedy zaczynają lecieć na ciebie oszalałe 40.

Gość gość
Młoda go osmieszy tylko bo śmiesznie wygląda stary pomarszczony 45 latek z 25 latka, każdy na ulicy myśli ze to tatuś z córka idzie

Gość gość
Tak sobie tłumacz, będzie ci lżej.

Gość gość
Z czym lżej frajerze? Wiesz jak zalosnie wygląda twoja stara 45 letnia morda kolo 25 łatki? I twoje cuchnace wiszące stare jaja? Można się zatruć ale dla kasy takie się poświęcają i wachaja stare jajca

Gość gość
gość dziś Ale głupoty piszesz. Młodsza da więcej pozytywnej energii. Starsza to nie jest żaden powód do dumy dla faceta. xxxxxxxx twoje zdanie, nie wypowiadaj się za młodych którzy startują do starszych

Gość gość
Ja mam 39 lat i jestem w związku z mężczyzną 45 lat i jest super i oboje mamy niezły potencjał w sobie a takiego moska to bym za nic w świecie nie chciała. On przede mną był parę miesięcy z kobietą 28 lat która ciągle narzekała na wszystko i wszystko jej przeszkadzało i wiecznie coś nie tak tylko praca, zakupy i koleżanki a potem telewizor. Nie pasowali do siebie bo ona była nudna. Każdy musi się z każdym dobrze czuć a nie być na siłę bo młodsza to fajnie. Na pokaz to można sobie kupić obraz na ścianę.

Gość gość
Nigdy bym się nie związała z młodszym facetem tylko dlatego, że jest młodszy gdybyśmy do siebie pod względem charakteru nie pasowali.

Gość gość
gość dziś Ale głupoty piszesz. Młodsza da więcej pozytywnej energii. Starsza to nie jest żaden powód do dumy dla faceta. xxxxxxxx Ja mam starszą. Z powodu pozytywnej energii. Ma jej 3x więcej niż moje rówieśniczki... nigdy nei narzeka i nie zrzędzi. Ja 28 ona 35, różnica jak autor próbował

Gość gość
gość dziś Młodsza da więcej pozytywnej energii. Jak dziewczyna czy kobieta jest pozytywna, to będzie mieć tą energie i w wieku 57lat, a jak jest marudna i ciągle zmęczona paniusia to mimo swoich 20 lat, będzie już staruszką.

Gość gość
To moze zainteresuj sie Ukrainka? One podobno mniejsze wymagania maja... Poza tym nie kazda kobieta na kase leci. I auto. Cos z Toba zdecydowanie jest nie tak. Moze ty zwyczajnie cham bez oglady jestes??

Gość gość
dziś Kolejna ze staruchem sie zwiazala istna przepasc pokoleniowa.

Gość gość
Przykra prawda każdy facet chce młodszą. Kiedy nie ma szans musi brać co jest.

Gość gość
Jak ktoś nie zna życia jak autor bo zawsze był sam to dlatego nic nie rozumie. Jak się związe z kimś z kim zupełnie nie będzie porozumienia tylko kłótnie, dasy albo stale ciche dni to wtedy zrozumie jak ważne jest spotkanie kogoś z kim ma się dobry kontakt, z kimś w czyims towarzystwie mozna być na luzie i dobrze się czuć. Dziś o dobre porozumienie miedzy ludzmi bardzo trudno. Chyba, że ktoś jest masochosta i lubi się męczyć na zasadzie to moje a to twoje i nie ruszaj.

Gość gość
gość dziś dziś Kolejna ze staruchem sie zwiazala istna przepasc pokoleniowa. xxxx Kolejny ignorant, co patrzy obcym w metrykę. Wiesz są ludzie szczęśliwi bo się kochają, a nie wiążą ze względu na wiek czy cyfry na koncie. /i nie jestem osoba z godz. 10:29/

Gość gość
11:05 a nie brzydzisz się go? Mnie by obrzydzal koleś który przede mną posuwał córeczkę niemal i był z nią tylko ze względu na młody wiek. A teraz znalazł sobie Ciebie tylko dlatego bo z córeczka mu nie wyszło. Oblesny koleś. Długo jesteście?

Gość gość
Moja znajoma juz dawno po rozwodzie i co z tego, że on był sporo starszy. Ona nigdzie nie chciała wychodzić ani wyjeżdżać tylko w domu z mamusia i ciocia i babcia być i dzieci i to jej wystarczyło a jemu dała wolna rękę. Po 9 latach facet poznał inną i ja zostawił i jaki to był szok dla wszystkich. To, że on starszy a ona młodsza to nie gwarantuje, że będą szczęśliwi. Miał wszystko w domu i ugotowane i posprzątane i poprane bo teściowa wszystko robiła ale to mu nie wystarczyło.

Gość gość
Dokladnie, metryka to nie jest zaden wyznacznik. Ludzie maja sie ze soba dobrze czuc i tyle. Wiek nie zawsze ma znaczenie. Ale powinnos sie spotkac 2 oswieconych ludzi, a nie buractwo.

Gość gość
Nie rozumiem co ma wiek do wybrzydzania? czy się ma 20 lat czy 50 każdy ma swoje preferencje. a jak się obniży wymagania w pewnym wieku, to wychodzi na to ,że może być facet całkiem nieciekawy, z którym nie ma się wspólnych poglądów, spojtrzenia na życie, nie podoba sie oiptycznie, nie podoba się z charakteru, więc na dobrą sprawę dlaczego 40 latka miałaby z takim być? Porozmawiać - nie porozmawia, bo maja odmienne zdania na wszystko, do łóżka nie będą razem chodzić, bo on ją będzie obrzydzał, razem czasu nie będą spędzać, bo się nie będą nawet lubić - więc po co takie małżeństwo ja się pytam???

Gość gość
To moze zainteresuj sie Ukrainka? One podobno mniejsze wymagania maja... Poza tym nie kazda kobieta na kase leci. I auto. Cos z Toba zdecydowanie jest nie tak. Moze ty zwyczajnie cham bez oglady jestes?? Kobiety nie lecą na kasę. Tylko na co?

Gość gość
Na co?? No faceta chca fajowego, wesolego, zaradnego. Jak ktoras ma kase, to ma to gdzies.

Gość gość
Ja mam 36 lat i prawie dorosła córkę i dobrze zarabiam i na co mi by był jakiś fochowaty gowniarz z którym by były tylko same kłopoty. Do mnie startują biznesmani i dyrektorzy bonkow którzy mi chcą domy w prezencie ślubnym dać wiec mogę wybierać ile mi się chce. Dodam iż nie wyglądam na swój wiek. :)

Gość gość
Kolego nie masz co żałować bo miałem takiego milfa ok.40 letnią i miała cipke jak wiadro jedynie loda umiała zrobić jako tako więc szczerze to nie polecam i szukaj młodszej kobiety.

Gość gość
Może ty miałeś krótkiego i cienkiego :D

Gość gość
gość dziś Kolego nie masz co żałować bo miałem takiego milfa ok.40 letnią i miała c*pke jak wiadro jedynie loda umiała zrobić jako tako więc szczerze to nie polecam i szukaj młodszej kobiety. gość dziś Może ty miałeś krótkiego i cienkiego smiech.gif xxx :D albo to, albo zamiast znaleźć sobie 40latke z klasa, to zarwał żulice prosto z ulicy :D

Gość gość
Mam prawie 40 lat, szukam faceta na seks i mam branie tylko u młodszych!! Ironia jest taka, że podniecają mnie tylko starsi... Więc... Nadal szukam ech.....

Gość gość
Facetowi nie wystarczy jak tu wszystkie panie piszą zadbany dom, obiad i pranie zrobione. Jak nie jest szczęśliwy /bez względu na wiek kobiety/ to odejdzie i nic go nie powstrzyma.

Gość gość
Zapewne na melinie szukał.

Gość gość
gość dziś mam podobnie, wolę rówieśników, albo trochę starszych, a zawsze do mnie zarywają młodsi.