Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nawet czterdziestoletnia kobieta wybrzydza przy wyborze faceta. Dramat

Polecane posty

Gość gość
Drogi autorze: Dobiegam pięćdziesiątki, jestem bardzo gruby (choć przy reszcie wielgachnego cielska, brzuch nie jest jedynym widocznym elementem :D ), rehabilituję się po poważnym wypadku (wg lekarzy mam jakieś 5% szans na przeżycie najbliższych pięciu lat), utrzymuję się z niewielkiej renty i całymi tygodniami zdarza mi się nie golić :D. Pomimo tego, gdy stan zdrowia pozwolił mi na w pełni samodzielne funkcjonowanie, spotkałem kilkanaście kobiet koło czterdziestki, które chciały dzielić ze mną życie. Niektóre chciały mnie nawet utrzymywać. Te kilkanaście, to liczba po wstępnej selekcji, czyli stwierdzeniu, że mamy o czym rozmawiać i czym nawzajem się rozśmieszać :). Wybrałem z tego jedną, która dziś wieczór (jak każdego tygodnia) przyjedzie do mnie z drugiego końca Polski, by poczuć szczęście w moich ramionach :). Zapewniam cię, że w kontaktach damsko męskich nie chodzi tylko o wiek i wygląd. Ludzie są ze sobą, bo dają sobie wzajem poczucie szczęścia, spełnienia i wyjątkowości. Ty widocznie nie potrafisz dać tego żadnej kobiecie :(.

Gość gość
gość dziś dobrze napisane, ale autor to nasz tutejszy nadworny troll i co rusz wymyśla tego typu temat w celu wywołania govvno burzy.

Gość gość
gość dziś dobrze napisane, ale autor to nasz tutejszy nadworny troll i co rusz wymyśla tego typu temat w celu wywołania govvno burzy.

Gość gość
piękny post Pana z 17.36.Ale widać to pisał mężczyzna, a nie gówniarz bez matury.

Gość gość
Pewnie chce przytulić ale jego mieszkanie po wszystkim. Wierzycie dalej w te bajki.

Gość gość
No I dobrze robi

Gość gość
gość dziś Masz rację :). Zastanawia się nad przytuleniem mojego mieszkania :). Na razie chce w nim zrobić remont :( , a potem spłacić połowę wartości, bym mógł opłacić dość drogie operacje i rehabilitację, na które w NFZ-cie mam czekać jeszcze jakieś 8...10 lat. Zarabia tyle, że spłacenie połowy wartości mieszkania nie nadszarpnie znacząco jej budżetu :). Teraz jedzie do mnie, z przygotowaną wieczorami pyszną wałówką na najbliższy tydzień :). Przyznam, że jej kuchnia mi smakuje :). Na razie kłóci się ze mną tylko o kwiaty i drobiazgi, które dla niej przygotowuję. Twierdzi, że nie powinienem wydawać na nią pieniędzy.

Gość gość
Po co na kwiaty wydawać. Mniej dla niej zostanie. Praca jak każda inna może nieźle się obłowić.

Gość gość
Drogi autorze: Dobiegam pięćdziesiątki, jestem bardzo gruby (choć przy reszcie wielgachnego cielska, brzuch nie jest jedynym widocznym elementem smiech.gif ), rehabilituję się po poważnym wypadku (wg lekarzy mam jakieś 5% szans na przeżycie najbliższych pięciu lat), utrzymuję się z niewielkiej renty i całymi tygodniami zdarza mi się nie golić smiech.gif . Pomimo tego, gdy stan zdrowia pozwolił mi na w pełni samodzielne funkcjonowanie, spotkałem kilkanaście kobiet koło czterdziestki, które chciały dzielić ze mną życie. Niektóre chciały mnie nawet utrzymywać. Te kilkanaście, to liczba po wstępnej selekcji, czyli stwierdzeniu, że mamy o czym rozmawiać i czym nawzajem się rozśmieszać usmiech.gif . Wybrałem z tego jedną, która dziś wieczór (jak każdego tygodnia) przyjedzie do mnie z drugiego końca Polski, by poczuć szczęście w moich ramionach usmiech.gif . Zapewniam cię, że w kontaktach damsko męskich nie chodzi tylko o wiek i wygląd. Ludzie są ze sobą, bo dają sobie wzajem poczucie szczęścia, spełnienia i wyjątkowości. Ty widocznie nie potrafisz dać tego żadnej kobiecie smutas.gif . xxx MISIO1 MOŻE BYŚ SIĘ ZALOGOWAŁ?

Gość gość
Czy ten misio1 to był jedyny inteligentny facet na tym forum? Bo już kolejny raz widzę wspominanie go przy okazji jakiegoś sensownego postu.

Gość gość
wczoraj Szukają co nie znaczy że znajdują na stałe.Zaliczy ją jeden,drugi,trzeci i lala ma niezły przebieg. Dzisiejsi faceci zmądrzeli i nie chcą stałych związków by użerać się z jakąsś lalunią która chce kasy,dobrych wakacji,fury i apartamentu. Niestety traktowane są jak towar i to je boli,nawet już inwalida im pasuje by tylko włożył.

Gość gość
gość dziś Z logiki miałeś jedynkę z wykrzyknikiem :P, czy jako gimnazjalista nigdy takiego przedmiotu nie poznałeś :P ? x ...nie chcą stałych związków by użerać się z jakąsś lalunią która chce kasy,dobrych wakacji,fury i apartamentu... ...nawet już inwalida im pasuje by tylko włożył. ... x Takie wnioski potrafi wyciągnąć tylko prawdziwy debil :P. Jak chcą kasy, dobrych wakacji, fury i apartamentu, to czego szukają u dogorywającego rencisty :D ?

Gość gość
A co ja mam powiedzieć? Mam już 46 lat i większą część życia kręcą się koło mnie wyłącznie żonaci faceci. Jak jeszcze nie byłam mężatką, jak byłam mężatką i jak jestem wdową cały czas ten sam scenariusz. Mogę przebierać jak w ulęgałkach, ale na normalnego wolnego faceta trafić nie mogę.

Gość gość
Baba po 40-ce zaczyna się juz sypać, brzuch pomarszczony, cycki obwisłe, co z tego że niby "mundra"? I dobrze zarabiajaca? W wielu firmach własciciele pozbywają sie starszych i dobrze zarabiających pracowników, w zamain za to zatrudniaja młodych za połowę tej pensji. Wiec niech te lale nie zadzierają tak nosa, bo pewnego dnai moga przyjśc do pracy a tam juz czeka na nich wypowiedzenie albo propozycja przejścia na niższe stanowisko.

Gość gość
stare baby do garów,bachory wychowywać,wnuki,a nie o d*****niu fantazjować,bleeee

Gość gość
Tzn ze pani po 40 juz jest nikim i nie moze miec wymagań co do wyboru faceta? Pogielo was?

Gość gość
gość dziś Baba po 40-ce zaczyna się juz sypać, brzuch pomarszczony, cycki obwisł - NIE KAŻDY WYGLADA JAK TWOJE STARA :DDD

Gość gość
stare to jest dobre wino i skrzypce :) kobity zejdźcie na ziemię

Gość gość
są rózne gusta,jednak zdecydowana większość facetów woli duuuużoooooo młodsze dziewczyny,czterdziestki czy 50 siątki też mają swoich amatorów i tak to zostawmy.

Gość gość
Są stare kobity i stare dziady, a kto im zabroni być razem? Wiadomo że na dorosłe dzieci co podadzą szklankę wody nie ma co liczyć. Lepiej być razem niż osobno nie?

Gość gość
Do tych co piszą, że zabiegają o nie i dyrektorzy i młodzi chłopcy. Dyrektorzy mają kasę, a studenci chcą sobie podupczyć - albo z ciekawości, albo sie założyli z kumplami o browara. Jak sie 40latka znudzi - zarówno dyrektorowi jak i studentowi to ją zostawi i poszuka następnej :)

Gość gość
40 letnie kobity nie oburzajcie się bo ani młodszy od was ani rówieśnicy już na was nie patrzą chyba że desperaci lub panowie ok.60tki :) Was czas już minął. Po prostu już nie macie tej świeżości w kroku.

Gość gość
60 letni biznesmen z kasa może być jak najbardziej. Organ zanika to święty spokój za to spełnia wszystkie zachcianki :)

Gość gość
Tu stałe jacyś najezdzaja albo na 30 albo na 40. Wniosek z tego, że to ci których te panie po prostu nie chciały tacy sami jak autor tematu. Co ?ciężko pogodzić się z porażką? :D

Gość gość
7.22 cb tez jakaś kobieta zostawiła i myślisz, że każdego to czeka.

Gość gość
Niejedna po 40 ma większą świeżość niz malolata

Gość gość
Jasne jak słońce, że porzuceni i niechciani faceci pluja tu jadem na kobiety które ich olaly ze swyklej niemocy. Faceci są żałośni. Tylko pytanie dlaczego ich nie chciały? Bo to kretyni.

Gość gość
To niemożliwe bo kobietom po 40 spowalnia przemiana materii. Organizm nie oczyszcza się tak szybko jak u młodszej. Zapach z c**y nigdy już nie będzie taki przyjemny jak wcześniej.

Gość gość
o jaki znawca :D twoja stara stary zostawił czy co a może się nie myla :D