Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nawet czterdziestoletnia kobieta wybrzydza przy wyborze faceta. Dramat

Polecane posty

Gość gość
Każdy normalny facet o tym wie. Nie trzeba być znawcą.

Gość gość
Hahaha dobre, nie myla się bo patole na wodzie oszczędzają .

Gość gość
Gdyby tak było to wszyscy faceci by porzucali żony po 40 tce a tak nie jest.

Gość gość
Skończ juz się wyginac bo i tak żadna cie nie chce ani młodsze ani starsze. Wsadzić go między drzwi albo w burdelu zapłać.

Gość gość
Napisze tobie to samo co bym napisała kobiecie. Powodem twojej samotności nie jest ani wygląd ani praca ani brzuszek. Coś nie tak masz pod beretem.

Gość gość
Tylko ci zostają, którzy nie brzydzą się mocnego zapachu.

Gość gość
brzydza to się ciebie

Gość gość
To już wiadomo dlaczego go nie chcą i durny temat założył bo on śmierdzi po prostu i się go kobiety brzydza :D :D :D

Gość gość
Czyli większość mężczyzn zatem moge spać spokojnie.

Gość gość
Przecież to naturalne że organizm się starzeje. O wiele szybciej robi się nieświeża. Myjcie się trochę częściej to jakoś będzie.

Gość gość
To psychol dlatego jest sam. Żaden normalny facet nie chce być sam a nienormalny?

Gość gość
wodę trzeba oszczędzać bo droga a do rzeki daleko a na basenie karnet drogi :( co za nieszczęście :( :(:(

Gość gość
Ja tam się myć nie lubię ale smierdziela chorego na mózg to bym nie chciała.:D

Gość gośćn
dobrze frustracie, ze juz nie zakładasz tych wkurzających tematów o modelach, bije od Ciebie wielka paranoja, ale nie o tym temat. Ja myśle, ze nawet z tymi swoimi wadami co je opisałeś masz szanse na dziewczynę w swoim wieku, ale Ale - musisz uderzać w swój target. serio, wszyscy faceci jakich mijasz w dziewczyna, których znasz, a sa żonaci - kazdy wyglada jak model?:O Nie, ale oni wzięli laski ze swojej ligi. A Ty zapewne uderzasz do tych najpiękniejszych to i nic dziwnego. Z nadwaga jak i z wada wymowy można sobie poradzić.

Gość gość
Ale bądźmy szczerzy. Co taka typowa czterdziecha ma do zaoferowania takiemu facetowi? Wykształcenie? To dla niego nie istotne Pieniądze? Żadko są istotne (facet przeważnie chce żyć za swoje) Mądrość życiowa? Nie istotna No to może: Urodę? Owszem ta jest ważna (tylko że w tym wieku to raczej z nią krucho) Ciepła? Tak, facet tego potrzebuje (ale i tym tez bywa różnie bo kobiety w tym wieku są po przejściach) Czego taka kobieta wymaga? Jego pieniędzy? Tak wymaga (i takie 3500 to tez już coś) Urody? Nie tak bardzo (ale nawet niezbyt przystojny młodziak będzie bardziej apetyczny niż przeciętny 40 letni dziad w jej wieku) To i tak wiecej niz jest w stanie zaoferować typowy facet w ich wieku jeżeli w ogóle jakiś sie nią zainteresuje bo ci z reguły wolą młodsze.

Gość gość
Tragedią kobiet jest to ze im mniej z wiekiem mają do zaoferowania tym są bardziej wymagające. A potem zostają same.

Gość gość
Bo gdy kobiety malo wymagaja, to... malo dostaja. Jako sliczna dwudziestolatka bylam malo wymagajaca, i zle skonczylam (jako 35-letnia stara panna). I choc przytylam, zaczelam wymagac wiecej. Jak to sie skonczylo? Mam fajnego, tez przy kosci, meza. Mlodszego :)

Gość gość
A ja znalazłam takiego jakiego chciałam 5 lat temu w wieku 39 lat.Jest przystojny,kawaler, wysoki ma wszystkie włosy,jest dobry,kobietki mi zazdroszczą.Na pewno bym nie brała pierwszego lepszego!

Gość gość
Nawet? Haha o k****. Wtedy to się dopiero wybrzydza bo się zna życie i na chuj w tym wieku jakiś zjeb do szczęścia potrzebny?

Gość gość
hcialbym zeby mi taka stara kobieta nasikala do usst