Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Jak wyglądało u Was krwawienie po porodzie? Jestem po porodzie naturalnym, jutro minie równo miesiąc. Krwawienie na początku było obfite, później coraz mniej, stawało się też coraz jaśniejsze i praktycznie minęło czyli wszystko tak jak powinno być. A kilka dni temu krwawienie powróciło i to zywoczerwone czasem nawet z zakrzepami i jest dosc intensywne.Dodam że nic mnie nie boli, czuje się dobrze, karmię piersia. Wizytę u ginekologa mam dopiero za dwa tygodnie, a zaczęłam się martwić i nie wiem czy nie wybrać sie wcześniej. Czy któraś Z Was miała może podobną sytuację? Pozdrawiam.

Gość gość
Normalne... też tak miałam po obu porodach...chyba że cię zaczął brzuch boleć i bardzo mocne to krwawienie...

Gość gość
Mialam tak samo... po 2 tygodniach wydawac sie moglo ze powoli mija (bylo coraz mniej krwi kolor nie taki intensywny) a wieczorem wstalam patrze a ze mnie leci az po nogach zywo czerwona krew ze skrzepami i to taka ilosc ze maz chcial po pogotowie dzwonic. Rozmawialam z polozna i mowila ze tam moze byc i nie ma sie czym martwic.

Gość gość
Dzięki dziewczyny uspokoilyscie mnie. A długo takie intensywne krwawienie u Was jeszcze trwało ?

Gość gość
Ja przed zajściem w ciąże miałam normalne okresy,natomiast po rozwiązaniu wszystko zmieniło się diametrialnie,od około pół roku mam bardzo nagłe ,bolesne i bardzo obfite okresy.trudno mi nad tym zapanować, wydawało mi się że to właśnie po porodzie wszystko jeszcze bardziej się unormuje a tym czasem jest tragicznie,byłam u lekarza bo sugerował że po porodzie mogłam być źle wyczyszczona ale to też nic nie zmieniło.