Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym pierdzicie??

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Proponujemy Ci gosciu uzywac w celu aplikacji wymienionych ziol gornej partii ciala, mianowicie otworu gebowego, potocznie zwanego ustami. Dziekujemy za odwiedziny i zyczymy milego dnia oraz humoru jak powyzej.. :)

Gość mr bonk
Dobry wszystkim :) No powiedzmy, że średnio dobry dziś... Nie należał do najlepszych, ale w sumie do najgorszych też nie... Niemniej zmęczył mnie jak mało który. Żeby tego było mało, to pół godziny przed końcem przyjechał szef I chciał żebym mu w czymś pomógł, co skończyło się tym, że wyszedłem 1,5 godziny po czasie :D Uff! Ale już wróciłem do domu i mogę oficjalnie zacząć weekend ;) Ale chyba zacznę od jakiejś drzemki :P Z założenia krótkiej, ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu :D Miłego weekendu wszystkim! 🌻 ;)

Gość gość
Dobrze zaczac weekend od drzemki. Zwlaszcza jak ktos chodzi spac tak pozno jak Ty. :) Ja po kapieli, jest smaczna herbatka... No i piatkowy wieczor. Chill out 😍

Gość mr bonk
A ja zaliczyłem spacerek mały. Niedawno wróciłem dopiero :D Obudziłem się dość późno bo przed 22 chwile, aż nie miałem sumienia jeść kolacji już, ale z głodu bym umarł, więc cos trzeba było... Ale taki osłabiony byłem, że szok, a z drugiej duszno jakoś mi w domu było. Na ćwiczenia nie miałem siły kompletnie coś... Na szczęście spacerek okazał się wybawieniem i teraz się dużo lepiej czuję :) A jak Wam wieczorek mija? ;)

Gość gość
Ano filmik jakis sie znalazl. I tak po kapieli i melisie blogo.. Spacerku zazdroszcze. Uwielbiam, ale nie lubie spacerowac sama. Jaestem u mamuski, to przechodzimy czasem i z 10km dziennie, a po dluzszym pobycie to tak ok 7 kg mniej.. I 9 h snu i super samopoczucie. Kiedys mialam zawalone jelita i pryki byly, Po takich spacerkach bylam szczuplejsza i pryki zniknely. Byl sok z grejfruta, zadnego jedzenia po 17.. Nie trza biegac, wystarczy chodzic i to spacerowym tempem..

Gość mr bonk
No rozumiem Cię... Też nie przepadam za spacerowaniem samemu. Ale znajoma jedna mnie wyciągnęła. Co prawda tylko przez telefon sobie towarzyszyliśmy, bo 100km do siebie mamy, ale ja na spacerze, ona na spacerze, cały czas na telefonie, więc zawsze raźniej :D Co mnie zmienia faktu, że lepiej z kimś w realu pospacerować :)

Gość gość
W sumie oswiecilo mnie Bonczku, przez tel to fajny pomysl!

Gość mr bonk
Ano nie najgorszy Ci powiem :) Jak ktoś romantyk, to nawet w czymś takim się nie tylko odnajdzie, ale i coś magicznego dostrzeże :D Mogę polecić ;) Aczkolwiek zawsze to lepiej jeszcze widzieć kogoś niż tylko słyszeć :)

Gość gość
Albo czytac :P

Gość mr bonk
Też racja :D Chociaż czytać akurat i odpisywać komuś lubię ;) Zresztą chyba widać :P No ale jednak nic nie zastąpi choćby od czasu do czasu normalnego poprzebywania in real. To tak samo jak z bąkami - co innego go uwolnić samemu i poczuć ulgę oraz inne doznania słuchowo-zapachowe :D a co innego tylko o tym pisać czy gadać :P Chyba dobra analogia? ;)

Gość gość
Ohhh ta przyszla pani Bonczkowska, to szczesciara prawdziwa bedzie.. Nic dodac nic ujac.. :)

Gość gość
Tak, racja. Po 2 dniach glodowki dzis cos wciagnelam. Po orzeszkach byl pryt, niestety w sklepie fasolki nie wypatrzylam, a taki straszliwy apetyt mialam.. Teraz jeszcze popyrkowuje, ale fajnie sie najesc :D :D Aha, no i bardzo sie ciesze, ze chce Ci sie pisac..

Gość gość
ja wzorem tego z Blok ekipy mam smrodliwe pierdy po kotletach. :) po chlebie tez pierdze

Gość gość
Ahh, i jeszcze co do kobiet, to hmmm, nie chce tu niczego insynuowac, ale cos mi sie wydaje, ze nieszczescie nasze jest Toba zainteresowana :P 😍

Gość mr bonk
gość dziś A co masz konkretnie na myśli? :D

Gość gość
znaczy nie po chlebie ale po pasztecie. o dziwo jakos mniej pierdze jak sie konkretnie nazre fajnego, sycacego obiadku i normalnego miesa a nie zmielonego.

Gość mr bonk
gość dziś Hahah a właśnie chciałem pytać jak po fasolce klimaty :P Ale widzę, że już uprzedziłaś fakty ;)

Gość mr bonk
gość dziś Mną? ;) Nie zauważyłem :) Poza tym chyba coś pisała jeśli dobrze kojarzę o jakimś uczuciu, które jest, może nie do końca tak jak tego chce, ale coś tam się dzieje u niej... W przeciwieństwie do tego co u mnie :P Bo u mnie póki co bez zmian, nadal stara bieda nie licząc jednego dnia niedawno, gdy mi się przez chwilkę ciepło na sercu zrobiło za sprawą klientki, żeby nie powiedzieć dwóch :P

Gość gość
Ano i romantyk i inteligentny, pracowity, z humorem i polotem.. I jeszcze wie, co rozbic zwolnym czasem.. :) Do goscia od pierdow: dzieki za komentarz, dodajemy chleb, pasztet i mieso mielone do listy.

Gość gość
Tak tak, czytalam miedzy wierszami :);) Obiekt uczuc zawsze mozna zmienic.. A Twoje poczucie humoru bardzo dobrze na nia dziala. Wiec tego teges.. ;)

Gość gość
Stronka?

Gość mr bonk
gość dziś Ja tez umiem czytać między wierszami ;) Przy czym każdy mierzy inną miarą niż Ty pierdzioszku :) To, że Tobie się może wydaję w pewnym sensie warty uwagi, nie znaczy, że jej również :P Z jej wypowiedzi wyczytałem tylko tyle, że jej nieco energii dodały moje śmieszkowe posty i tyle... ;) I może nawet nie tylko jej. Co wcale nie znaczy, że mam tu setki adoratorek i to takich gotowych na wszystko :D Aż tak dobrze chyba nie ma :classic_cool:

Gość gość
Haha, setki to pewnie nie... Ale jedna moze byc.. ;) No jak Ci tam pasuje. Nic na sile ;)

Gość gość
Ojj Bonczku, teraz na temat: ale mialam serie... hahaha :D :D

Gość mr bonk
gość dziś Ja tam nie wyciągam pochopnych wniosków nigdy, staram się nie oceniać bezwzględnie na zasadzie czytania między wierszami... Zwłaszcza jeśli ktoś aż tak często nie pisze :) gość dziś Hahah sąsiedzi przeżyli? :D Znaczy orzeszki Ci służą? 😍 :P

Gość gość
i sru... strona wisi :/

Gość mr bonk
Nic nie mówię, ale chyba tak dałaś czadu pierdzioszkowa autorko nasza, że aż się forum zacięło z wrażenia znowu :D Hmm teraz już wiem kto za tym stoi, że co jakiś czas głupieje strona :classic_cool: :P

Gość gość
no i stronka

Gość gość
fuuu az u mnie byłlo czuc :o

Gość mr bonk
gość dziś Ojjtam do mnie nie doleciało :P