Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym pierdzicie??

Polecane posty

Oo gratki gość od exa stał się Caroline :) A co przedstawia Twój avatar jeśli można wiedzieć? :D

BTW my tak mówimy że EX cham, a dopiero teraz dotarło do mnie, że ja mam w nicku ex i ktoś może pomyśleć, że to ja tym chamem jestem :P hahaha No ale to przez to, że jakiś zły troll zarejestrował mi to konto "mr bonk", gdy ja tylko się tak podpisywałem na pomarańczowo ;) A ja w ramach małej zemsty zresetowałem mu hasło żeby więcej z niego nie pisał :D Też potrafię być wredny jak mi ktoś zajdzie za skórę :classic_cool:

Musisz kliknąć swój nick w prawym górnym rogu, a potem Edytuj swój profil koło Avatara i tam będzie możliwość wgrania nowego avka :)

Ojjj Bonczku, Caroline rzyga serduszkami, bo zatrula sie miloscia, albo jeszcze bardziej ex tak nawalil.. Gratuluje Gosciu, wreszcie masz imie :) Teraz Troooll sie niech zarejestruje jako Trrooolll i wszyscy w domu :) Ten motylek jest swietny!! Padlam!! Czyli od teraz mozna zamiennie traktowac motylki jako pryki.

Faktycznie z tel się chyba nie da, bo też pamiętam kiedyś się głowiłem... Chyba, że w przeglądarce w tel wybierzesz opcję Wyświetl wersję na komputer czy coś takiego ;)

Kliknij na swoja nazwe w prawym gornym rogu, a kiedy tam wejdziesz, to przy nazwie bedzie "edytuj swoj profil"

No wlasnie szukam tej opcji juz od parunastu minut ale nie znalazlam nic :( Dzis jak wychodzilam z domu to jakis motylek zaczal mi latac po mieszkaniu... to moze ten z nocy? :D

To teraz Was wszystkich zniszczę, bo nawet wiem z jakiego źródła pochodzi ten gif z motylkiem :P https://www.youtube.com/watch?v=KTr9HMnAWNE Tadaaaaam! :classic_cool: Przy okazji polecam obejrzeć cały teledysk, a przynajmniej pierwszą połowę. Jest tam zdecydowanie więcej tych motyli 😍 A i coś, co Cię bardzo ucieszy autorko - recepta co jeść żeby też puszczać motyle :P Żeby nie było nie próbowałem :D Chociaż w sumie mówisz, że Ty pijesz różne ziółka, więc może się już o to otarłaś chociaż :D :D :D

Nie wiem jak dotrzec do wersji pc, jutro bede szukac bo dzis juz padam a jutro znow 300km przede mna :\ Zycze Wam dobrej nocy pierdzioszki moje małe 👄 🖐️paaaaa

Caroline prościej chyba będzie jak będziesz przy kompie i się po prostu tam zalogujesz przy okazji ;) Już nas opuszczasz? W takim razie miłej nocki 🌻 Niech motylki ukołyszą Cię do snu :P 😘

Moze jutro zerkne jak dopadne lapka chociaz od dawna z niego nie korzystam... opuszczam Was niestety bo jutro dluga droga przede mna a przy moich schorzeniach zasypiam z otwartymi oczyma wiec musze byc super wyspana na trasy.. ;) buziaki, dobranoc Wszystkim!!!! ;)

Caroline vel gościu od ex chama - to wypoczywaj zdrowo :) Tylko koniecznie obejrzyj teledysk jak będziesz miała możliwość. Może Ci się przyda w ramach ćwiczenia z hiszpańskiego jak jednak się zdecydujesz ten kraj w urlopie odwiedzić ;) Aż otwarłem translatora, bo nie mam pojęcia o czym śpiewają, nie znam hiszpańskiego niestety... ale sam teledysk mnie zniszczył :P Już wiem przynajmniej skąd przekonanie, że kobiety to tylko motylki puszczają :D

Jutro zobacze bo wszyscy juz u mnie spia a sciany jak papier.. hiszpanski mam w miare opanowany wiec moze cos zrozumiem ;) do jutra pa

U mnie też wszyscy już poszli spać z kurkami ;) Chociaż ani kur ani innych zwierzaków nie mamy... dziwne :P Tylko ja zostałem na placu boju ;) I jeszcze sobie ćwiczę, ale symbolicznie tylko :) Dobranoc 🌻 😘

Dobrej nocy Caroline! A widzisz, pisalam z przyzwyczajenia Gosciu!!! Haha. Ja juz wykapana. a w filizance rumianek. Swieca sie tli, dostep do neta jak na razie jest wiec gra. :)

Autorko szkoda storczyka! :D Idź lepiej gdzieś na łąkę albo przed blok zerwij jakieś z klombu i cześć :P haha Tylko nie jedz ich publicznie, bo ktoś z sąsiadów jak zobaczy, to może to źle odebrać i stwierdzić, że Ci upał zaszkodził :D Widzę, że kusi Cię żeby sprawdzić czy to działa :D Swoją drogą nie wiem co kierowało panią piosenkarką, że taki teledysk wybrała i jego twórcami, ale... No trzeba przyznać musieli mieć nieźle naryte w głowie by na coś takiego wpaść :P

Haha.. ano wywiera sie taka presje na kobiety, by byly idealne. Najlepiej nie jesc, pierdnac nie wypada, albo w ogole damy nie pierdza itp.. Moze to o to chodzi. Mnie sie teledysk podoba. A ten motylek w gatkach to 😍 :D

troolll chyba polegl nad tym morzem.. albo poszedl na spacer by przy okazji popuszczac baki.. chyba, ze meczy sie spieczony na raka. a u ciebie bonku to jak z oparzeniami??