Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby nie dzieci to bym teraz...

Polecane posty

Gość gość
Bez dzieci nudniej by było. Z dziećmi każdy dzień jest inny, bo się rozwijają

Gość gość
19:08] Xx Z******te. W samo sedno :-D

Gość gość
19:01 Syn ma niespełna 4 lata.

Gość gość
gdyby nie dziec***ewnie miałabym kogoś innego za męża.Byloby inaczej.

Gość gość
Gdyby nie syn to bym się spakowała i wyszła A tak siedzę i Rycze w łazience żeby temu s*********i nie dać satysfakcji.

Gość gość
Wy tak poważnie? Chyba macie dzieci nie z tym facetem, co trzeba.

Gość gość
Siedziala sama w domu bez meza bez dziecka Ogladalabym ulubiony serial bez stresu bez zmartwien bez klotni

Gość gość
mój syn ma teraz 7 lat i od 2 miesiąca jego życia wyjeżdżamy regularnie na urlop. I uwaga-naprawdę wtedy odpoczywamy :) taki to mi się egzemplarz trafił. gdybym go nie miała? tkwilabym w pracy bez perspektyw bo była stala i pewna, a że mnie psychicznie wykanczala? gdy nie było dziecka inaczej patrzyłam na świat. teraz wiem ze najważniejszym w życiu jest to aby być szczęśliwym, aby to co robimy sprawiało nam radość i tak pokierowalam swoim życiem po urodzeniu dziecka. moje małżeństwo też na tym zyskało. nasz związek stał się bardziej stabilny, głębszy,wiele oboje zrozumieliśmy. gdyby nie było syna? już nawet nie pamiętam jak było zanim się pojawił... tak bardzo go kochamy z mężem, to nasz Skarbek. gdyby go nie było to pewnie byśmy nie kupili domu,bo nam wystarczalo mieszkanie... byłoby smutno i pusto.

Gość gość
w sumie to nie narzekam, dzieci juz odchowane ale gdyby ie one to bym teraz mieszkala w Londynie :)

Gość gość
Do 19.21 Nikt nie mowi ze zamienilby dziecko na inne zycie tylko o przemyslenie jakby wygladalo nasze zycie bez dziecka

Gość gość
Nad jezioro? w czym problem? ja z dzieckiem jezdzę /latam od początku dokad chcę. Poki nie ma 2 lat - za darmo samolotem. Nie ryczy, bo spi, albo ssie. O wiele lepiej traktuja kobietę z dzieckiem, ludzie pomagaja , ułatwiają. w dodatku sie zachwycaja, nie spodziewalam sie, ze bedzie tak bezproblemowo. Chyba nie próbujecie.

Gość gość
Samolotem za darmo do 2 lat? Ja musialam placic. Dziwne

Gość gość
Mój mąż pracowałby dalej na uczelni za marne grosze, a przy dzieciach poczul się głową rodziny, zarobił na dom z ogrodem, nie wiedziałam, że go to tak zmobilizuje.

Gość gość
gość dziś Samolotem za darmo do 2 lat? Ja musialam placic. Dziwne xx Zalezy jaki przewoźnik. Albo za darmo, albo za 10% ( max 30, ale b. rzadko) Tyle,ze siedzi na kolanach.

Gość gość
Taa wszystkie wyjezezacie z dziecmi i jest tak z***biscie...sorry ale nawet jak macie najgrzeczniejsze dziecko na swiecie to wyjazd z dzieckiem a bez to duza roznica Z dzieckiem nie mozna sie w pelni zrelaksowac ciagle trzeba go pilnowac czuwac zeby samo nie odeszo, nie wlazlo do wody, mamo piciu mamo siku mamo kup mi loda itp A czlowiek potrzebuje czasem wypoczac bez ciaglego czuwanua chociaz na 1 dzien

Gość gość
Złamanym zamiast czekać aż ta zaraza raczy iść spać cyborg jeden....

Gość gość
Ostatnio byl temat jakies histeryczki,ktora rozpaczala,ze maz wyszedl na spacer a dziecko chore.Moze to ta sama?Tylko teraz spacer zastapil wypad na ryby.

Gość gość
Bawilabym sie na poprawinach (i wygladalabym szalowo :-))

Gość gość
to bym wiecej wyjezdzala w gory na wyprawy, a tak to zamierzam jechac dopiero za rok jak corka bedzie miec juz ponad roczek i musze poszukac takiego terenu gdzie mozna wjechac wozkiem, narazie corka ma niecale 3 m-ce i nie mysle zeby jechac, w takim foteliku dzieciecym niemowle moze spedzac ok 2 godzin dziennie tak jak w bujaku wiec w aucie moge do 2 godzin ja trzymac wiec dalsze wyjazdy odpadaja, druga sprawa gdybym nie miala dzieci to bym teraz miala wiecej znajomych, niestety moi znajomi sa w wiekszosci bezdzietni, wiec po urodzeniu corki jetem troche samotna

Gość gość
Pracowalabym w norwegii na nastezjolovii za kupe kasy.jestem pielegniarka..a tak to zarabiam marne 3500 na reke.kupilabym apartament a nie dom z ogrodem przy lesie gdzie komary zyc nie dają.aha i bylabym singielka.nie musialabym sluchac durnych pytan typu czy moglibysmy sie romantycznie pokochac? Swiece i inne pierdy.i bylabym zdrowsza.starszy syn jest powaznie chory a ja posypalam sie przy tym kardiologicznie.

Gość gość
Weekendy spedzalabym na spotkaniach ze znajomymi zakupach odpoczynku...

Gość gość
A dla kogo, miałabym żyć? Nie znaczyła bym nic! Temat głupi, każdy ma swoje priorytety, nie dla każdego dzieci są najważniejsze. Niestety.

Gość gość
sralabym po krzakach.

Gość gość
Przykre ze bez dzieci byłabyś niczym. Szczerze wspolczuje

Gość gość
pierdzialabym.

Gość gość
Say my name. pocket of full sunshine.

Gość gość
Jak mozna bez dzieci nic nie znaczyc???

Gość gość
big girls dont cry

Gość gość
Ja jestem bardzo dobrym lekarzem jeżdżę na kursy za granicę, zarabiam świetnie, nie mam rodziny, mam 33 lata, czasem żałuję, jak widzę znajomych. Myślę jednak, że dla mnie już za późno na zakładanie rodziny. Pozdrawiam

Gość gość
Nie mam dzieci, więc sobie popijamy winko, ja łażę po necie, mąż skype'uje ze swoją mamą... za chwilę włączymy sobie jakiś serial, a potem spać bo jutro ok. 7.30 trzeba wstać do pracy :)