Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mimo wieku wstydzę sie rodziców

Polecane posty

Gość gość
Ja mam teściów którzy dość że są kompletnie zdziczali i zacofani to jeszcze caly czas gadaja o polityce. To jest dopiero masakra nie wiem jak ich zaprosze na chrzciny dziecka. Jeden wielki wstyd.

Gość gość
Autorko a czy rodzice mają rodzeństwo, jakieś bliskie osoby które mogą na nich wpłynąć? Twoja mama choruje a ojciec nie radzi sobie z nową sytuacją, mamie potrzebne są może inne leki (sama pewnie nie pójdzie do lekarza, musisz ją zaprowadzić) a z tatą omówienie pewnych rzeczy, wsparcie go i oderwanie od żony ciągnącej w marazm. Może regularne odwiedziny także innych członków rodziny jakoś ich zmotywują do życia? W takiej sytuacji wiadomo że wycieczki będą ich przerastać, ale odwiedziny gości czy przyjazd i wspólne z tatą remontowanie ganku to zawsze jakaś odskocznia od problemów.

Gość gość
Moi tesciowie są niestety. Mają 59lat i 63 lat młodzi, ale mentalność okropna. Żyją tylko życiem dorosłych dzieci, na początku miałam okropny problem żeby odciąć tą pepowine. Do dentysty nie pójdą, zębów już nie mają, kościół, sklep i przychodni to jest ich wycieczka. Nigdy nic nie widzieli i nie byli, bardzo prości ludzie z dendencja do klamania. Horror