Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie były lata 90 ? Urodziłam sie dopiero pod koniec i zlauje :(

Polecane posty

Gość gość
lat 90-te Depeche Mode !!!

Gość gość
Lata 2000-20005 to jeszcze klimat w miarę lat 90 tych, podobne utwory, stara viva, mtv. Ja z lat 90 tych pamiętam kasety vhs, moda na pegasusa, pierwszy psx, wypożyczalnie, bajki disneya, słonecznego patrola, strażnika teksasu, herkulesa, xene, z archiwum x, macgavera, dr quinn. Trochę radia słuchałem pod koniec lat 90 tych w dzieciństwie, pamiętam powtórkowe audycje Tomka Beksińskiego. Na początku lat 2000 uwielbiałem słuchać Eminema, był to mój idol muzyczny. Sporo czasu spędzało się na dworze, jeszcze na pielgrzymce papieskiej bylem w 1999 roku.

Gość gość
ja sie urodziłam w latach 80-tych więc lata 90-te pamiętam dobrze. Było zupełnie inaczej niż teraz, ludzie bardziej sie szanowali, byli bardziej pomocni. Polska muzyka rockowa, festiwale to był miód na uszy, do dziś słucham tej muzyki, tych dzwięków gitary bez elektroniki. Głosy tamtych zespołów i wokalistów rockowych to prawdziwe talenty, nie to co dziś. Bez internetu żyło sie prawdziwiej, było mnóstwo realnych znajomych z którymi człowiek sei spotykał często, pokopać w piłe, pograć w gume, czy cokolwiek innego. Czas wolny spędzało sie ze znajomymi lub rodziną nad rzeką albo w jakimś plenerze a nie na zakupach w galerii

Gość gość
hmm..a u mnie w domu dalej mamy taki zyrandol jak w teledysku Rebeki :P

Gość gość
Rocznik 90, całe dziecinstwo na rowerze, cud, że n8gi mi do d**y nie wlazły :D Z nostalgią wspominam MASH, McGivera, Drużynę A i Świat według Bundych. Pamięta ktoś bajki na TvPolonia? Tygrysią maskę, Daimosa i Koty Chwaty? Albo Beast Wars na polsacie? I tę z******tą, ryjącą banię Wyspę Niedźwiedzi?

Gość rocznik 91
co prawda urodziłem sie w 91 i nie przeżyłem je tak intensywnie jak ludzie urodzeni conajmniej 8 lat wstecz niż ja ale pamiętam je dobrze tzn bardziej drugą połowe było zupełnie inaczej czy lepiej ? niewiem ale miały swój klimat

Gość gość
dragon ball a wiecie ze kreco kolejne odcinki dynasti