Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKI SMARTFON do 1200zl zeby nagrywal wideo w Full HD w 60klatkach

Polecane posty

Gość gość

zalezy mi na tym zeby smartfon mial fajny aparat, robil fajne zdjecia i nagrywal filmy w Full HD w 60 klatkach (60fps) to wideo jest najwazniejsze! Bo na filmach w 4K w 30fps mi az tak nie zalezy, a poza tym i tak nie dostane telefonu za 1200zl ktory kreci filmy w 4K natomiast smartfony ktore kreca w Full HD, kreca czesto tylko w 30 klatkach, a mi zalezy na 60fps (60 klatek na sekunde) ktore tak nagrywaja?

Gość gość
co myślicie o Sony Xperia M5 ? w sklepach euro rtv agd, media expert, media markt kosztuje nówka około 1000zł kręci filmy w 4K w 30fps i w Full HD w 60fps czyli tak jak chcę. Czy to dobry telefon?

Gość gość
za około tysia na allegro chodzą jeszcze nówki Samsunga Galaxy S5, też w 4k kreci i w full hd w 60 klatkach

Gość gość
pomozcie :)

Gość gregorian
na komorkomacie poprzeglądaj, możesz wpisać parametry, tylko nie jestem pewiem czy ilość klatek też

Gość milenialsik09
samsung galaxy s5, kupowalam w media expert na raty. niezla rzecz :)

Gość gość
ja bym polecił xiaomi w ME ale do zdjęć to raczej coś innego lepiej, może LG

Gość gość
xiaomi się nagrzewa. kolega ma i po 20 min nagrywania w full hd , okolice aparatu robią sie strasznie gorące.Musi wyłączyć nagrywanie i odłożyć żeby wystygł,a potem własnie na nagraniu tak 2 minuty przed widac kolorowe paski i fale,chyba od tego nagrzewania tak obraz się zniekształca .