Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa skrytykowała imięktóre wybrałam dla córki

Polecane posty

Gość gość
dziś Lila, fajne usmiech.gif ja nazwe corke Lidia i zgadnij....tesciowej sie oczywiście nie podoba, jej sie podoba Zuzanna usmiech.gif i zgadnij co jeszcze usmiech.gif oczywiście ze nazwy Lidia, tak jak zaplanowalam usmiech.gif Moja teściowa zaproponowała Lucyna albo Renata... Lidia bardzo ładne imię, dużo ładniejsze od Zuzi...Imię pasuje do nazwiska. Autorka

Gość gość
Liliana jeszcze w miarę, ale jak w pracy na przykład będą mówić do doroslej kobiety 'pani Lilko'? no masakra... kojarzy mi się ze starą ciotką lilką..

Gość gość
Bardzo ładne imię, a teściowej strzeliłabym w pysk, że aż by się oblizała, to jest chore żeby się wtrącać w nie swoją rzecz. :O

Gość gość
Nie Pani Lilko tylko Pani Liliano! A czy do Moniki w pracy mowia Pani Moniczko?, a do Zuzanny Pani Zuziu? Czajcie ludzie troche! Moim zdaniem ladne imie. Fakt ze ludzie glupieja i nazywaja zwierzeta ludzkimi imionami typu wlasnie lili, ale slyszalam juz jak ktos do yorka wolal Stasiu, Kornelka, Maja, Zuzia, Zosia wiec na to bym uwagi nie zwracala

Gość gość
Bardzo ladne ! Porazka to jest Andzela Roksana Milena Sylwia Agniecha itp

Gość gość
Do mnie wlasnie pracownicy mowia :kierowniczko Moniczko :-)ale mamy mlody,wesoly team,wiec sobie pracujemy na,duzym luzie.