Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ktośktoszukapomocy18xxx

Czy chodzi ktoś do Studium Medycznego w Lublinie?

Polecane posty

Gość Ktośktoszukapomocy18xxx

Witam. Mam teraz najtrudniejszy dylemat życia. Co wybrac?! Mam mętlik w glowie dotyczący wyboru szkoły a raczej KIERUNKU. Zdecydowałam juz że pojde do studum. Niestety o studiach moge tylko pomarzyc....Pisałam na maturze tylko biologie rozszerzona i pewnie poszła mi bardzo słabo wiec na Przyrodniczy czy Medyczny nie dostanę się napewno. Wiec wyprobuje studium aby nie siedziec w domu. I dylemat jesli chodzi o kierunki. Farmacja, kosmetyka, masazysta, elektroradiolog_ nad tymi 4 sie zastanawiam najbardziej. Boje sie ze sobie wogole nie poradze. Chemie ostatnio miałam w 1 liceum, poza tym nie przepadam za nią. Kosmetyka..no jak kazda dzieczyna lubi takie sprawy ale niewiem czy byłabym do tego zdolna? Patrze na te kierunki tez pod wzgledem znalezienia pracy. Wiadomo ze czy po studiach czy po studium trudno jest znalezc prace od razu. Potrzeba doswiadczenia, praktyki, wiec studium to zapewni a studia raczej dadzą tylko papierek i oczywiscie wiedze. Po bardzo dlugium zastanawianiu sie rozwazam teraz tylko kierunki kosmetyka i farmacja. Zaraz sie konczy rekrutacja a ja stoje w miejscu...czytałam rozne fora, opinie o tych kierunkach ale tak naprawde zdania są rozne, podzielone. Najbardziej boje sie tych egazminow koncowych...naprawde marwie sie ze sobie wogole nie bede radzic, nie bede wiedziec o co chodzi :/ Ktos moze mi pomoc? Doradzic? Napisac cos wiecej o tych kierunkach, egazaminach itp. Bardzo prosze o pomoc, bede wdzieczna!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować