Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

AGUSIAA CZY TO NAPRAWDĘ KONIEC Z PRZEMKIEM?

Polecane posty

Gość gość

bo my się ciągle o Ciebie martwimy :( walczymy o Ciebie, chcemy Cię wyrwać spod manipulatorskiej władzy tego obleśnego zboczeńca, psychopatycznego przedstawiciela patologii jakim jest Przemek, ale też z drugiej strony, jesteśmy w szoku że Ty widząc to jak on sie zachowuje, widząc tyle jego debilnych tematów i obleśnych zdjęć, nadal nie potrafisz sama wyciągać wniosków i przejrzeć na oczy :( Tak zachowują się tylko desperatki, które nie mają szans u normalnych mężczyzn, no ale żeby aż tak nisko upaść by latać za Przemkiem? :o Aga powiedz, że to nie prawdaaaa

Gość gość
to nie prawda ;) nie znałam go po prostu, znałam tylko to co sam mi mówił, ale już przejrzałam na oczy.. :P

Gość gość
Temat smakosza

Gość gość
Ten śmiec kiedyś ciebie uderzy i powie to dla ciebie bo ciebie kocham co za gnida

Gość gość
haha wszedl na wyzszy poziom spiertolenia i manipulacji:D teraz bedzie agnieszcze swoje stare tematy prezentowal jako smakoszowe:D przeciec to twoj nick przemku 24 lata, fiucie nastroszony 24 lata, ostry typie 24 lata, prawiku 24 lata, samcu alfa 24 lata (teraz uzywa wszedzie koncowek 26 lat bo tyle teraz ma)

o smakosz wstydzisz się przeszłości? to prawda mi ukradles ten Nick no miałeś też Nick pijak 24 lata ....

Gość gość
AAA UDALO NAM SIE URATOWAC AGNIESZKE ! :)

Gość kurajmo  26
To nie Agnieszka tylko ty smakosz

Gość gość
chyba cie cos boli :D najwazniejsze jednak jest to ze Aga wreszcie przejrzala na oczy i kopnela w d**e psychopate trola hejteraoblesnego zboczenca przemka! Udalo sie uratoac ta dziewczyne spod manipulacji tego debila!

Gość gość
Pijak chciałbyś debilu dzisiaj bede z nia pisał na gg

Gość gość
ona ma cie juz w d***e i sie do ciebie nie odezwie bo nie jest ostatnia idiotka zeby po tym wszystkim jeszcze miec kontakt z tak zdemoralizowana patologiczna jednostka jak ty:o