Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie mi zrozumieć bylego męża

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem 5lat po rozwodzie przez pierwsze 3lata było zero kontaktu ze strony byłego lecz mamy ze sobą dwie córki z którymi obecnie widuje się on co 2tyg dodam że on ma dziewczynę i z tego co wiem jest to coś poważnego nasze relacje są na poziomie czesc cześć i nic więcej jak się widujemy kiedy on zabiera dziewczynki do siebie dodam że ja też jestem w związku o nie rozumiem swojego byłego po co raz na jakiś czas pisze do mnie skoro ma inna i niby jest szczęśliwy tesci jego pisania składają się głównie z seksualnych wiadomosci

Gość gość
Pewnie masz rację że w tym nowym związku "niby jest szczęśliwy"

Gość Eurudyk
dla mnie sprawa jest prosta: - są dwie córki z Waszego związku - jest córka z nowego związku jak rozumiem, jesteś sama i mieszkasz sama z córkami , więc były liczy na bzykanie

Gość gość
Nie chce mi się produkować po raz kolejny, bo tematów podobnych było tutaj multum. Napisze tylko krótko: liczy że jeszcze Cię puknie.

Gość gość
Też tak myślę że tylko o to mu chodzi ale skoro takie ma nadzieję to raczej nie jest zakochany w tamtej może jest tylko pocieszeniem albo może nie daje mu tego co ja dawałem nie wiem co mam o tym wszytkim myśleć rozmawiać ze mną nie rozmawia nawet jak przyjedzie po swoje córki na weekend a na fb mi truje tyłek raz na jakiś czas mam wrażenie że pojawią się tylko wtedy kiedy mi coś wychodzi jak by dawał znak żeby onim pamiętać tylko jak zapomnieć skoro obecny jest w moim życiu ze względu na dzieci dodam jeszcze że nadal coś do niego czuję a może mi się wydaje samą nie wiem to on mnie skrzywdził zostawił chciał wrócić ja nie chciałam a później zaczął spotykać się z różnymi dziewczynami już nie zlicze ile ich miał wiem tylko to że każda z nich była albo w ciąży albo z dzieckiem nie wiem czemu tak wybierał może bał się ze żadną go nie będzie chciała bo ma swoje dzieci