Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
tomnieszukasz

szukam kochanka i sponsora

Polecane posty

Dzień Dobry :) Sytuacja zmusza mnie by zacząć ten wątek. Być może jest wśród Was ktoś, kto czuje się osamotniony w związku lub chce sobie wypełnić jakieś braki lub zna kogoś takiego. Jestem atrakcyjną, szczupłą, bardzo zadbaną inteligentną 40 latką, która ma swoje pasje, ceni sobie domowe ognisko oraz bliskość mężczyzny. Niestety nie miałam szczęścia w życiu o od kilku lat jestem sama, na dodatek samotnie wychowuję dziecko , co bardzo ogranicza mi możliwości zawodowe. Chętnie poznałabym kogoś, kto szuka oderwania od codzienności i byłby w stanie mi pomóc finansowo w zamian za towarzystwo, rozmowę, bliskość, ciepło no i seks oczywiście bo każdy z nas lubi i potrzebuje. Nie mam wymagań co do wieku, może to być mężczyzna dużo starszy jak i młodszy, z doświadczenia wiem , ze podobam się także dużo młodszym facetom, byle by był zadbany i by miło spędzało się razem czas, Łódź i okolice to najrozsądniejsza opcja. Oczywiście zapewnię 100% dyskrecji. Darujcie sobie głupie komentarze, jest mi bardzo niezręcznie pisać coś takiego ale sytuacja zwyczajnie mnie zmusza. Gdyby ktoś był zainteresowany zapraszam do kontaktu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować