Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mówi się niskim że wyglądają na młodsze jak...

Polecane posty

Gość gość

Kobieta jest średnia (+160 cm do 170) to tak samo może młodo wyglądać.Tak samo z ubraniami.Na dziecięcym może kupić nawet 180 cm kobieta jak jest drobna i szczuplutka.Nie wiem z czego się cieszyć.Idealny wzrost dla kobiety waha się między 164 a 168 moim zdaniem.Bo ona i na boso jest w miarę mała ale jak ubiera buty to już taka średnia :) Z resztą jakie to pocieszne że ktoś niski?Mogę mieć 163 cm a nie 150 i też być mała i słodziutka ale nie muszę się tym szczycić i robić z siebie małego pieska salonowego.Z resztą małym może być kobieta do 167 cm a więcej jak ma to tak nie zbyt :)

Gość gość
Bo im się na buzię nie da patrzeć to po wzroście tak mówią :P Moim zdaniem mieć mniej niż takie przysłowiowe 153 cm to jest masakra.Ja mam 162 i ważę 46 kg jestem mała ale jak ubieram air maxy lub szpileczki to jest manipulowanie i jestem raz średnia a raz wysoka.Więc to nie ma reguły.Moja koleżanka ma 170 cm i wygląda młodziutko,jak zdrowa i wysoka 15 latka a koleżanka ma 23.A co do ciuchów to przegiełaś z tym 180,najlepiej się kupuję jak się ma nie 160,ale 162-167 cm i się waży 40-67:)

Gość gość
Też kiedyś czytałam tutaj wypowiedzi niskich i to mnie śmieszyło :D Z czego się cieszyć że dorosła baba kupuję ubrania dla dzieci czy nastolatków?Rozumiem kobietę 20-22 lata ale 23 latki i te starsze?Ja mam 165 cm ważę 57 kg i też mogę kupić na dziecięcych na rozmiar 158 ale nie potrzebuję tego żeby się dowartościowywać.Druga sprawa jestem uroczą kobietką i jestem filigranowa po mimo że mam średnią wagę ale drobne ramionka :) Wzrost mój uważam za średni ale przy mojej budowie jestem malutka :P Dopiero jak zakładam buciki 3 cm i więcej to taka się robię dłuższa i wysoka.Także nie przejmuj się autorko debilami i debilkami bo oni dowartościować się musza.Ważne jaką masz budowę i jak Ty się czujesz.

Gość gość
ja mam 153 cm i chciałabym być wyższa chodziarz 3 cm :( wkurza mnie to bo muszę nosić obcasy na okrągło i jestem mała,wcale nie mówią że wyglądam na młodszą,wręcz przeciwnie ... a ubrania kupuję xxxs/xxs/xs i też mnie to nie cieszy :-/ chciałabym mieć 160-165 cm ale mogę pomarzyć :(

Gość gość
Ja mam 164 cm i 50 kg jestem malutka i drobniutka :) Ubieram co najwyżej 7 cm buty i ani cm więcej,z czego 2/3 podwyższają więc mam wtedy 169 cm i jestem średnia :D Ta dam da się?A da się da :D