Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kompletnie

Polecane posty

Gość gość

Były do mnie pisze (jakieś pierdoły) ,tak jakby szukał zaczepki. Ja jestem miła i odpisuje normalnie. Potem On odczytuje po czasie i juz nic nie pisze . Potem znowu wiadomość za kilka dni . Ja juz nie wiem o co chodzi . Po co pisze ,skoro nic z tego nie wynika. Czasem jest miły,a jak ja napiszę ,co robię bardzo rzadko jest raczej oschły i odpisuje jednym zdaniem. Nie chce być nie miła ,czy nie odpisywać,ale denerwuje mnie ta sytuacja .Spotykaliśmy się kilka miesięcy , a nie widzieliśmy dwa.

Gość gość
Wyglada na to ze on tylko sprawdza czy jeszcze myslisz o nim, czy w razie czego ma u Ciebie otwarta furtke nadal. Nic z tych rozmow nie wychodzi ale jak Bedzie czegos chcial, NP seksu (a na horyzoncie zadnej innej) to zglosi sie do Ciebie I bedzie jeszcze milszy ;). Mysle ze wlasnie dlatego nie daje o sobie zapomniec a jednoczesnie zachowuje dystans, nie prosi o powrot...nie lap sie na to jak mucha na lep, tylko pokaz ze masz go w d...e I przestan mu odpisywac.

Gość gość
sprawdza listę obecności

Gość gość
tylko ,ze na seks nie może liczyć i wie o tym dobrze. Nie chce być niemiła. ; )

Gość gość
Dręczy cię psychol dla przyjemności :-P Nie odpisuj i po problemie :-D

Gość gość
Bo sobie podpompowuje ego tym, ze nadal o nim myslisz (skoro mu odpisujesz), nie masz wyj...e na niego a powinnas ;p

Gość gość
Pewnie chciał sprawdzić czy może jeszcze coś z tego być, ale ty mu pewnie odpisujesz zdawkowo to odpuszcza.

Gość gość
odpisuje jak zwykła koleżanka ,więc nie rozumiem dlaczego tez nie zachowuje się normalnie tylko prowadzi jakąś grę

Gość gość
Bo mu się dajesz podpuszczać. Po cholere mu odpisujesz? Pewnie ma niezły ubaw.

Gość gość
ubaw ,ale z czego ..jak odpisuje zdawkowo. Ubaw to ja mam z Niego .

Gość gość
A po co w ogole odpisujesz? Micha mu sie cieszy gdy widzi ze jeszcze lecisz na niego, ze moze jeszcze na cos Liczysz skoro odpisujesza. Bylabys gora jakbys olewala go I nic nie odpisywala bo takie rozmowy do niczego nie prowadza.

Gość gość
Już kretynki przypisują chłopakowi różne intencje. Pogadaj z nim autorko i tyle.

Gość gość
Ale o co mu chodzi?