Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Jest i nowy filmik. Zagląda w kółko podgląd i podnieca się pewnie tym, jaką to ma cerę, jak pupka niemowlaka. Szkoda tylko że tak wygląda w swoim telefonie, na żywo jednak wychodzi prawda. No ale zapomniałam przecież, że Candy kreuje rzeczywistość. :)

Gość gość
No kreuje, teraz podpuszcza w filmiku że Leszek pyta czy nagrywa (v)loga. Oj Agusia już nie wie już czym ma zainteresować widza. Laknie pytań, żeby w ogóle jakieś komentarze pojawiły się pod filmikiem. Taka jej wstawka typowo z doopy, jak to u Candy.

Gość gość
To filmik z pierwszego listopada. Wtedy jeszcze chyba Lesio pisał.

Gość gość
U Kendi czy to 1szy listopada czy to 10ty czerwca Saigon taki sam. Sama gubi sie w wujkach ,dniach,tygodniach Ash!zapomnialam dodac-Malwina jaka brzydka ;)

Gość gość
A! Z 1 listopada :) No tak, jakieś starocie wrzuca. Co tam 1 listopada kiedy jeszcze z nim była, a 6 listopada już nowemu wujkowi komentowała fotki na FB :D Pomieszanie z poplątaniem w jej życiu.

Gość gość
Myślicie że ona odróżnia tych dwóch wujków? Po fryzurze ciężko ;-)

Gość gość
12:27 Za duzo ogladasz seriali typu telenowela. Bo takie teorie spiskowe do głowy ci przychodzą, ze az strach sie bać :D No chyba, ze sądzisz sama po sobie, bo knucie, szczucie i napuszczanie jednych na drugich to twój żywioł? Nie, nie jestem tamtą osobą. Zarzucasz mi, ze uważam iż rozmawiam z jedną osoba i z tego kpisz. A sama co zrobiłaś? To samo. Ale z kogoś smiac sie jest duzo łatwiej. Cała ty. I to udawanie, ze całe tabuny dziewczyn popierają Cie w stu procentach. Prawda jest taka, ze większość wpisów (nie mowie, ze wszystkie) sa autorstwa jednej osoby.

Gość gość
Prawda boli, a Kendi prawda boli najbardziej, ciebie jako fankę, a więc osobę jej pokroju również musi boleć.

Gość gość
13:09 Spadaj Malwina

Gość gość
Może po czym innym rozróżnia :D

Gość gość
Ja tam czekam na następny odcinek naszego serialu brazylijskiego :)co don hułanita Candy wymyśli nowego?. Czy pokaze nam pelecios? Czy nowy don Maciejos zostanie pokazany w hasjendzie :p i kto tym razem bedzie ciągnął magiczny wózek don hułanity Candy :D ahhh jakie zycie byloby smutne ;)

Gość gość
Ulubieńcy... I to jej pokazywania jak dana paletka jest na-pigmentowana. Ma na oku jedną wielką plamę i coś jeszcze dokłada. Przecież ona miała/ma softboxa, lustrzankę a nagrywa telefonem? Jaka to jakość? :? Makijażu wcale nie widać. Jakaś wygładzona twarz, film mętny, brak wyrazistego koloru.

Gość gość
Chyba poszła załadować gaz, bo taka roznegliżowana w tym nowym filmie :D

Gość gość
Chyba załadowała gaz, bo taka roznegliżowana w tym nowym filmie :D

Gość gość
To film z 1 listopada, wtedy jeszcze Lesław mógł załadować... gaz!

Gość gość
Tak tak tu pisze jedna osoba nie ma co robić tylko pisze o każdej porze dnia rano, przed południem, po południu, wieczorem i w nocy i nad ranem. Komu by sie chciało? Wiadomo ze nasza kendi to gwiazda ale bez przesady.

Gość gość
Jedna osoba tu non stop pisze ale na Malwinę i wybiela candy niby ja troszkę krytykując ale celem jest obrona. Albo jakaś wicka albo sama ona.

Gość gość
Na Malwinę to bankowo pisze tu 1 osoba, ta która przedstawia tu jednoczesnie cudowne strony Candy. Tylko które to, bo zapomniałam :)

Gość gość
Ona się tutaj uaktywniła po livie. Fabian ją "postraszył" na kafeterii. Od tamtej pory codziennie stara się wybielić swoją osobę. Komu by na tym aż tak zależało jak nie jej samej. Siedzi w domu to co ma robić.

Gość gość
Do 14:38, 43, 47, 15:12 Ja tez uważam ze jestes jedną i tą samą osobą. I dla wyjaśnienia nie twierdze ze pisze tu jedna osoba. A wyjaśniam dlatego bo masz z tym problem. Tamta „koleżanka” nie napisała wcale ze pisze tu tylko jedna osoba tylko ze większość wpisów jest jednej osoby a to roznica. I chciałam jeszcze zaznaczyć ze jeden z niepochlebnych wpisów o Malwinie jest mój. Tak wiec jest nas conajmniej dwie:D A to ze komus sie Malwina nie podoba nie oznacza ze jest odrazu sympatykiem Candy. Wyluzuj troche:) zaczynacie tu przesadzac

Gość gość
Chyba masz coś z głowa. Jeden ze wspomnianych wpisów jest moj a reszta należy do innych osób. No ale skoro taki z ciebie sherlock i wiesz lepiej to nie będę zaprzeczać :) Ps. Zapomniałaś napisać ze malwina brzydka a kendi naturalna :)

Gość gość
ale masz rozkminę. Chyba nie możesz spać. Ahh ale nas tutaj wyśledziłaś. Nio, nio. To Ty wyluzuj. Przeżywasz jak mrówka okres. To jest temat o Candy i będziemy o niej pisać, a co Ty tutaj robisz. Tak, tak naprawiasz świat. To napraw też swojej "juciuberce".

Gość gość
Candy jest naturalna jak jej cycki

Gość gość
Ona jest tak samo naturalna, jak szczera :D Szkoda że zblokowała Fabiana, który nie livie napisał jej, żeby przyznała się jak okłamuje swoje wicki.

Gość gość
A pisz sobie o Candy ile wlezie:) Ja ci nie bronię. Zwróciłam uwagę tylko na to ze rzeczywistos wyglada inaczej niż to co starasz sie każdemu narzucić. I nie wmawiaj ze tylko jeden wpis jest twój. Te ostatnie wpisy to tez zapewne tylko jeden jest twój;) Nie przekonałas mnie. Sorry ale dla mnie jest to ewidentne ze bardzo duzo tu piszesz czesto „samotnie”.

Gość gość
To jest forum publiczne, więc jak sama nazwa wskazuje, nie pisze tu jedna osoba.

Gość gość
16:56 A kto powiedział i kiedy, ze pisze tu jedna osoba? Cos ty sie uparła ze ktoś ci wmawia ze jedna osoba tu pisze? Czytaj ze zrozumieniem. Ja tu pisze i ty wiec conajmniej jest nas dwie. No wez sie zastanów troche:D I włącz logiczne myślenie podczas czytania. To nie boli:)

Gość gość
ale mi to lata czy ja Ciebie przekonałam, czy też nie. Podziwiam, że taki ideał tutaj siedzi I pisze z nimi ahahaaa, że Ci się chce.

Gość gość
17:18 „Nie chcem, ale muszem” ;)

Gość gość
To opowiedź teraz jak Ci się w Leek mieszkało. Jak tam imprezki wyglądały. Jak już tak musisz :)