Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
"Blachara" - ciężko powiedzieć czy to negatywne określenie. Mi to się kojarzy z kobietą która kocha auta :) Zresztą chyba Ewa Minge nazwała się sama blacharą, z uwagi na powyższe. W takim razie i ja nią jestem. Dodam że sama kupiłam sobie auto, żeby nie było że latam za facetami z autem.

Gość gość
Malwina jeśli Cię urazilo blachara to może sroczka będzie odpowiedniej.Trzymaj Ty Fabiana na krótkim sznurku ;-) bo to miły chłopa i jak go sobie ulozysz tak będziesz miała.Co by tylko do Candy nie wracał.Acha... zabierzcie małego (synka) Niech Wam się uda :-)

Gość gość
Gosc 7.06 Tak to ja i potwierdze to na moim profilu na fb o 8.30 uk a 9.30 pl wstawie jak sie obecnie czuje :-) zeby nie bylo nie domowien i w kom jest godzina dodania na kafe i na fb tez upublicznie bo i tak wszystko co dodaje mam prywatne

Gość gość
hmm

Gość gość
Watpliwosci rozwiane

Gość gość
Ja tam nie widzę żadnego potwierdzenia.

Gość gość
A! U Fabiana, myślałam że to Malwina miała potwierdzić. No spox, trzym się chłopie!

Gość gość
Ale wy jesteście naiwne :) :) :) :)

Gość gość
Dlaczego ?

Gość gość
Bo wierzycie w to,że to Fabian i Malwina :)

Gość gość
Przecież Fabian potwierdził na FB. Chyba ze mu się ktoś na konto włamał :-)

Gość gość
A co w tym dziwnego że to my ?

Gość gość
No dziwne jest to że znalazłeś się nagle na Kafe :) Raczej faceci tu nie zaglądają.

Gość gość
Nawet Aga na tyle ogarnia, aby tu nie pisac i sie nie kompromitowac. a Ci wypisuja jakies tlumaczenia i opowiastki. Ktos tu ma podjarke, ze sie o nim pisze i niezle parcie :D haha

Gość gość
Fabian niech założy kanał na YT i zdementuje to co mówi o nim Candy :D

Gość gość
Kto by to ogladal, bez jaj

Gość gość
Juz po wujku .Znam powod nie chcial zmienic sweterka

Gość gość
Musiał jedna zmienić, bo Candy do niego wróciła :D

Gość gość
Kazdy sie boi teraz co Fabianoo napisze na cafe zenada moim zdaniem z joego niezle ziolko niech nagra na yt filmik o zwiazku z aga

Gość gość
Fabian! Jesli to czytasz, to wlasnie, nagraj jakis filmik z odniesieniem sie do tej sytuacji z Aga. Chlopie, ta baba Cie poniza publicznie w internecie, nazywa Cie toksycznym psychopata, jedzie po Tobie jak po scierce, mowi o Twoich rodzicach,ze sa alkoholikami, no chlopie! Powiedz wszystkim jak jest naprawde! A najlepiej to zabierz jej sadownie Gracjana, bo widze, ze to swietny, madry chlopczyk, ale przy takiej matce nie wyrosnie na nic dobrego. Byc moze sam nie byles swiety, ale czlowieku, ona nie ma prawa tak Cie oczerniac. Wez cos z tym zrob! Pozdrawiam, Marcelina.

Gość gość
Witam. Ostatni raz wam napisze ... Zostawilem ten rozdzial daleko z tylu bo nie bylo sensu... Czasami po prostu poznaje sie czlowieka po latach , Szanuje ja tylko dlatego bo jest to MOJEGO SYNKA mama i nic wam nie bede pisal i wyrzucal brudow na swiatlo dzienne. Jestem szczesliwy z kims innym ,a czemu tu jestem ...Dzieki jednej z was ktora pogratulowala mi decyzji :-) I tez wychodzi na swiatlo dzienne jakie Aga ma widzki ale odpuszczam nie moja bajka i zejdzcie z mojego tematu i Malwiny... my z dala od tej szopki chcemy byc. Ktos inny bardzo sie stara i zasluguje na moje uczucia a jak wiele z was musli ze tylko pieniazki mam do zaoferowania to sie grubo myli,raz sa a raz nie. Pozdrawiam

Gość gość
szkoda, ze juz nie bedziesz z Aga :(

Gość gość
No dobra, ja Ci tam zycze dobrze, ale ja bym sobie nie pozwolila na taka jazde po mojej osobie w internecie :/

Gość gość
gość dziś szkoda, ze juz nie bedziesz z Aga xxx puknij się w głowę, z toksycznego zwiazku trzeba uciekać tak szybko jak sie da.

Gość gość
Coby tam nie mówić o matce Twojego dziecka, to dzieci wychowuj***ardzo dobrze. Mi zawsze miło się je oglądało. Także do widzów - nie piszcie bzdur żeby małego izolować. Wychowywał się z Oliwią i ma z mamą dobry kontakt, więc wyluzujcie. Co do samej Candy - nie mam o niej dobrego zdania. Nigdy, przenigdy ( a sama mam z teściową nieciekawą sytuację) nie mówi się publicznie źle o rodzinie swojego (byłego czy też nie) męża. Sama za kołnierz nie wylewa, a takimi epitetami określa Twoich rodziców. Dla mnie to byłby cios poniżej pasa. Wyciągnij z tego wnioski, bo to że Ciebie wielokrotnie poniżała w filmikach, to Twoja sprawa, mogłeś reagować, ale Twoi rodzice nie mają nawet pojęcia jak są określani a to co jest w sieci, to pozostaje. Życzę Tobie i nowej wybrance wszystkiego najlepszego 🖐️

Gość gość
gość 2017.11.01 Jaki to jest przykład dla jej córki? Bardzo toksyczny, który NA 100% odbije się na niej w późniejszym życiu, jej późniejszych wyborach. Całe życie prywatne Mamy Candy dostępne na portalach społecznościowych, nowy Wujek, Tatuś brata znika, biologiczny ojciec daleko itd. Nie wiem, nie rozumiem tego Uczucia uczuciami, ale gdzie zdrowy rozsądek w tym wszystkim? X X Wujka już nie ma

Gość gość
Skoro wujka nie ma, to Candy puszczała filmiki z opóźnieniem. Wcale bym się nie zdziwiła.

Gość gość
On nie hce robic szobki a i tak dla wielu ludzi ogladajacych kiedys brandy stal sie osoba publiczna i przypuszaczam ze i tak bedzie zainteresowanie jego zyciem hahahaah

Gość gość
Fabiano i tak twoje zycie jest reraz opisywane w internetach hahahaha wiec lepiej zaloz kanal a jie na cafe wypisujesz hahahaha kiedy rozwod?

Gość gość
Malwina jest śliczna i jaka figura! Widać że kobieta dba o siebie. Fabian lepiej nie mogłeś trafić! Szczęścia wam życzę